Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت اعلام کرد: من نگران بازارهای از دست رفته نیستم و خریداران نفت هم خود را به یک یا دو فروشنده محدود نمی‌کنند. در صورت لغو تحریم قدرتمندتر از گذشته به بازار بر می‌گردیم، کوتاه‌تر از زمانی که فکر می‌کنید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیژن نامدار زنگنه در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرکت‌ها با امید زیادی در نمایشگاه حضور دارند، گفت: نمایشگاه نمایانگر شکست تحریم‌ها علیه صنعت نفت است، چون اگر صنعت نفت زنده نبود شرکت‌ها نمی‌توانستند در این نمایشگاه کاری انجام دهند، صنعت نفت تا زمانی فعال هستند، زنده هستند و سرمایه گذاری می‌کنند و برای کالاها و خدمات شرکت‌ها تقاضا می‌دهند، اینها هم زنده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنگنه ادامه داد: البته برای کار بیشتر تقاضا دارند ما هم قبول داریم، اما صنعت نفت نیاز به سرمایه گذاری بیشتر داریم که این سرمایه گذاری هم نیاز به منابع بیشتر دارد که باید در همه سطح نظام تلاش کنیم تا این مجموعه بزرگ که یک ثروت بزرگ کشور است، را صیانت کنیم و طرح‌های خودمان را با اتکا به داخلی‌ها پیش ببریم.

وی افزود: در پروژه‌های بالادستی نفت در خشکی ۸۰ درصد کالاها خدمات و مهندسی از داخل تهیه می‌شود و قراردادها در قالب ای پی سی و ای پی دی تصریح شده و حق خرید از خارج ندارند، البته ما در بخش‌هایی ضعف داریم و در بخش‌هایی هم ورود کردیم اما مثل لوله‌های بدون درز، cra و ماشین دوار تقاضا زیاد است.

 وی درباره بازگشت تولید نفت ایران به بازار پس از لغو تحریم اظهار کرد: من نگران بازارهای از دست رفته نیستم و خریداران نفت هم خود را به یک یا دو فروشنده محدود نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: در صورت لغو تحریم قدرتمندتر از گذشته به بازار بر می‌گردیم، کوتاه‌تر از زمانی که فکر می‌کنید.

وزیر نفت درباره سخنان اخیر عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی درباره اینکه صادرات نفت ایران در مدت اخیر افزایش یافته است، گفت: به شدت.

وی درباره گازرسانی به سیستان و بلوچستان گفت: ظرف ماه‌های اول سال آینده زابل به شبکه وصل می‌شود.

زنگنه یکی از دلایل تعویق در گازرسانی به سیستان و بلوچستان را تمرکز لوله سازان برای تامین لوله‌های گوره جاسک عنوان کرد و گفت: ظرفیت لوله سازان محدود است و اولویت با گوره جاسک بود. با این حال، گازرسانی داخل شهرها در جریان است و تاخیر جدی ندارد.

وی احتمال درباره بازگشت نفت ایران به بازار تاکید کرد: بر اساس احتمالات کار می‌کنیم اما اعلام عمومی نمی‌کنم. البته نگران بازیافتن بازارهای از دست رفته نیستیم زیرا اگر تحریم‌ها برداشته شود بازار به سراغ ما می‌آید زیرا به دنبال تنوع در فروشندگان هستند.

وزیر نفت با اشاره به اینکه در جریان تحریم تجربه‌های جدیدی به دست آوردیم، افزود: در خصوص بازاریابی و انتقال پول در صورت رفع تحریم‌ها در کوتاه‌ترین زمان به شرایط پیش از تحریم می‌رسیم.

وی در خصوص وضعیت صادرات نفت و رفع تحریم‌ها در دولت جدید آمریکا و ریاست جمهوری جو بایدن گفت: من پیشگو نیستم اما مقامات سیاسی ما پیام‌ها را روشن داده‌اند.

وزیر نفت همچنین تصریح کرد: مذاکره‌ای برای تهاتر نفت نبوده است.

 زنگنه درباره برنامه قراردادی در توسعه میادین نفت و گاز خزر به خصوص  آذربایجان خاطرنشان کرد: پیش از تحریم‌ها، با جمهوری آذربایجان پیشرفت‌های خوبی داشتیم که با تحریم‌ها دچار اشکال شد اما اگر تحریم‌ها برطرف شود این مشکلات نیز حل خواهد شد.

وی ادامه داد:  فاز ۱۱ برای زمستان سال آینده به برداشت ۱۵ میلیون متر مکعب می‌رسد.

منبع: ایلنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتصادی بیژن زنگنه گاز نفت بازارهای از دست رفته نفت ایران وزیر نفت صنعت نفت تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی

با بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا، این کشور آمریکای جنوبی در تلاش برای سرعت بخشیدن به روند فروش نفت خود به ارز دیجیتالی است.   به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته، به مشتریان و تامین کنندگان شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا تا ۳۱ مه فرصت داد تا مبادلات مالی خود تحت مجوز عمومی را که تمدید نکرده است، تکمیل کنند. این اقدام، تولید و صادرات نفت را برای ونزوئلا، دشوارتر خواهد کرد زیرا شرکت‌ها برای همکاری با ونزوئلا، باید دست نگه داشته و تک به تک، از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند.   شرکت PDVSA از سال میلادی گذشته، به تدریج در حال جابجایی فروش نفت به ارز دیجیتالی یواس‌دی‌تی (USDT) بوده که به تتر هم معروف است و ارزشش به دلار آمریکا مرتبط است و برای حفظ ارزش ثابت، طراحی شده است.   رویترز به نقل از سه منبع آگاه نوشت: شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا به دنبال تسریع استفاده از این ارز دیجیتالی است تا ریسک بلوکه شدن درآمد حاصل از فروش نفت در حساب‌های بانکی خارجی، کاهش پیدا کند.   پدرو تله‌چیا، وزیر نفت ونزوئلا هفته گذشته به رویترز گفته بود ما از ارزهای مختلفی استفاده می‌کنیم و در بعضی از قراردادها، ارزهای دیجیتالی ممکن است شیوه پرداخت مورد ترجیح باشد.   صادرات نفت ونزوئلا در دوران تعلیق موقتی تحریم‌های آمریکا افزایش یافت و در مارس، به حدود ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در چهار سال گذشته است.   تا پایان سه ماهه اول، شرکت نفتی PDVSA، بسیاری از قراردادهای نفتی نقدی را به مدلی تغییر داد که خواستار پیش پرداخت برای نیمی از ارزش محموله به تتر بود.   این شرکت همچنین از مشتریان جدیدی که به دنبال معاملات نفتی هستند، خواسته است رمزارز در کیف دیجیتالی داشته باشند. به گفته یکی از این منابع آگاه، این الزام حتی در بعضی از قراردادهای قدیمی قید شده که به طور خاص، به وضعیت استفاده از تتر اشاره نکرده بودند.   در اکتبر که واشنگتن، مجوز ۶ ماهه به شرکت‌های بازرگانی و مشتریان شرکت PDVSA برای همکاری با این شرکت نفتی صادر کرد، اکثر آنها برای عمل به الزام مبادلات دیجیتالی، به واسطه‌ها متوسل شدند.   شرکت PDVSA ونزوئلا از سال ۲۰۲۰ که آمریکا، تحریم‌های ثانویه را برای ونزوئلا اعمال کرد، برای فروش نفت خود به خصوص به چین، به واسطه‌ها متکی بوده است.   بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران نفت انتظار دارند حتی اگر واشنگتن، مجوزهای تکی به شرکت‌ها برای فعالیت در ونزوئلا اعطا کند، تولید، صادرات و درآمد نفتی این کشور به زودی، محدود خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اوضاع نگران کننده بیمارستان کمال عدوان غزه
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • احیای سنت گلابگیری در یزد برای تأمین گلاب حرم رضوی
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • اعتراف نگران کننده بلینگام: واقعا خسته هستم!