Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا کاوه دیلمی گفت: ما در تولید برق در نیروگاه‌ها هیچ مشکلی نداریم و این مشکلات به دلیل سیستم توزیع سوخت حاصل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، کارگران شرکت آریان فولاد بوئین زهرا در تماس تلفنی با پایگاه خبری صبح قزوین از قطعی برق و تعطیلی خطوط این شرکت خبر داده و عنوان کردند که این شرکت با ۱۲۰۰کارگر از چهارشنبه هفته گذشته تاکنون در بلاتکلیفی به سر می‌برد و به کارگران اعلام کرده‌اند تا زمانی که وضعیت برق به حالت عادی باز نگردد تعطیلی‌ها ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیگیری صبح قزوین از مسئولان امور انتقال برق استان قزوین، خط تولید این شرکت دوباره راه اندازی شد و کارگران به سرکار بازگشتند.

محمدرضا کاوه دیلمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین درباره علل بروز این مشکل اظهار کرد: باتوجه به میزان مصرف گاز توسط مشترکین در فصل زمستان، صنایع باید برای به چرخش درآوردن خطوط تولید از سوخت جایگزین یعنی گازوئیل استفاده کنند که متاسفانه امسال در بحث تامین این سوخت، مقداری با بحران مواجه شده‌ایم.

وی افزود: باتوجه به تصمیمات وزارتخانه برای جبران این سوخت در چندین استان دستور توقف تولید صادر شده به طوریکه در تهران تا هزار مگاوات، آذربایجان شرقی تا ۴۸۰ مگاوات، اصفهان، استان‌های شمالی و شمال غربی بیشتر فشار برای خاموشی خطوط تولید صادر شده؛ لذا در همین راستا از سوی وزیر نیرو نامه‌ای صادر شده تا ۱۶صنایع در استان زنجان و چهار صنایع در قزوین این دستورالعمل اجرایی شود.

اجرای دستور توقف تولید در دو صنعت فولاد و سیمان در سطح کشور

مدیر امور انتقال نیروی برق استان قزوین با بیان اینکه دستور توقف تولید در دو صنعت فولاد و سیمان در سطح کشور اجرایی می‌شود، ابراز کرد: با توجه به دستور وزارتخانه به علت کمبود نیرو، صنایع فولاد و سیمان تنها به اندازه یک مگاوات جهت روشنایی و انجام امورات ادارای مجاز به مصرف برق هستند.

وی اضافه کرد: بنا شده تا زمانی که مشکل کمبود نیرو برطرف نشده این روال ادامه داشته باشد؛ اما اگر مشکل برطرف شود شرکت‌ها می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند؛ ازاین‌رو شرکت‌ها باتوجه به ساختار خود و تعطیلی خطوط تولید، به کارگران مرخصی داده‌اند.

دیلمی بیان کرد: باتوجه به خاموشی‌های احتمالی برق در استان، استاندار قزوین در تماس با وزیر نیرو درخواست کردند که در استان قزوین خاموشی نداشته باشیم؛ چراکه نیروگاه شهید رجایی دوهزار مگاوات تولید دارد بنابراین با توجه به آلودگی‌های حاصل از این نیروگاه، ما نباید در استان علاوه بر آلودگی با کمبود برق نیز مواجه شویم.

وی عنوان کرد: در سطح شرکت‌های توزیع با مصرف زیر هفت مگاوات خاموشی داده نشده است، اما احتمال اینکه طی این هفته شرکت‌های توزیع نیز مجبور به کاهش بار مشترکین شوند نیز وجود دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: از آنجایی که صنایع کوچک در استان قزوین در حال تولید هستند کارگران شرکت آریان فولاد نیز انتظار دارند که تولید داشته باشند؛ اما چاره‌ای نداریم چراکه این خاموشی یا باید در مشترکین خانگی و تجاری یا صنایع اعمال شود که هیئت دولت امسال تصمیم گرفتند که این خاموشی در صنایع اعمال شود.

مدیر امور انتقال نیروی برق استان قزوین با بیان اینکه استان قزوین در دو بخش فولاد و سیمان بسیار فعال است، بیان کرد: اکنون چهار صنعت آریان فولاد و نبرد، آریان فولاد، هفت الماس و آپاداناسرام در دستور کار قرار گرفته که در شرکت آپادانا سرام فعلا خاموشی اجرایی نشده است.

وی ابراز کرد: در این بازه اولویت با صنایع فولاد است؛ همچنین چندین شرکت فولاد در استان زنجان نیز همین وضعیت را داشته و توقف تولید دارند و تنها در حد روشنایی و مسائل اداری مجاز به مصرف برق هستند.

دیلمی اذعان کرد: این دستور خاموشی سراسری و در سطح کل کشور است به طوریکه باوجود اینکه بنا بود خاموشی در استان‌های مرکزی و جنوبی کمتر اعمال شود اما در اصفهان نیز ۳۰۰ مگاوات خاموشی داشتند؛ همچنین این خاموشی در استان تهران در سطح شهر نیز کشیده شد چون بالای ۱۰هزار وات مصرف برق دارند.

وی اضافه کرد: بنابراین ما در تولید برق در نیروگاه‌ها هیچ مشکلی نداریم و این مشکلات به دلیل سیستم توزیع سوخت حاصل شده است به طوریکه نیروگاه سلطانیه زنجان که ۶۰۰مگاوات تولید دارد امروز به دلیل عدم دستیابی به گاز، تولیدش به شدت کاهش یافته است.

سوخت گاز در زمستان پاسخگوی نیاز صنایع نیست

مدیر امور انتقال نیروی برق استان قزوین با اشاره به اینکه نیروگاه‌ها معمولا از گاز یا سیکل ترکیبی همراه با گازوئیل استفاده می‌کنند، اظهار کرد: برخی نیروگاه‌های قدیمی مانند شهید رجایی مصرف مازوت هم دارند که این سوخت به علت آلودگی شدیدی که ایجاد می‌کند معمولا با اعتراض محیط زیست همراه است.

وی اضافه کرد: حتی دادستان هم در مورد نیروگاه شهید رجایی ورود مستقیم داشته به طوریکه چندین بار تصمیم به تعطیلی نیروگاه نیز گرفته شده لذا مجبور به استفاده از گازوئیل هستند.

دیلمی بیان کرد: از آنجایی که سی‌پی‌ام گوگرد گازوئیل به شدت بالاست و این موجب شده که هشت کلان شهر در سطح کشور دچار آلودگی باشند، لذا چون در فصل زمستان گاز پاسخگو نیست ناچار به مصرف گازوئیل هستند؛ چراکه با توجه به مصرف گاز در مشترکین خانگی، فشار گاز پاسخگوی مصرف نیروگاه‌ها نیست لذا به سراغ سوخت دوم می‌روند.

وی ابراز کرد: اکنون مشکلی در حوزه برق نداریم اگرچه گاهی فرسودگی تجهیزات، پایین بودن راندمان نیروگاه‌ها، اشکال در خطوط انتقال می‌تواند تولید برق را تحت تاثیر قرار دارد اما مشکل فعلی در این حوزه‌ها نیست بلکه به دلیل کمبود نیروی سوخت رخ داده است.

مدیر امور انتقال نیروی برق استان قزوین عنوان کرد: معمولا نیروگاه‌ها در زمستان‌ واحدهایشان را برای تعمیرات اساسی خارج می‌کنند که در پیک بار تابستان بتوانند پاسخگوی نیاز مردم باشند؛ اما در این بازه باید نیروگاه‌های دیگر به جبران تولید نیروگاه‌های خارج شده از مدار تولید مازاد داشته باشند.

وی بیان کرد: در حوزه برق در هیچ کدام از حوزه‌های پست، شبکه‌های خطوط انتقال، حوزه توزیع و تولید مشکلی نداریم و تنها مشکل در دسترس نبودن سوخت را داریم.

دیلمی در پایان گفت: تا اطلاع ثانوی صنایع ذکر شده باید مصرف خود را فقط برای مصارف روشنایی و اداری زیر یک مگاوات نگه دارند؛ چراکه اگر از شبکه خارج شوند به ۴۸ساعت زمان نیاز دارد لذا مصرف باید تنظیم شود تا دچار مشکل نشویم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: فولاد و سیمان آریان فولاد نیروگاه ها توقف تولید صبح قزوین تولید برق شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه برای تحقق هدف‌گذاری جهش تولید در ۱۴۰۳، اولویت فعالیت‌ها و راهبرد صنعت پتروشیمی افزایش ظرفیت‌های تولید است، گفت: در این مسیر تکلیف هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی همکاری و یکپارچگی در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم» است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی در نخستین نشست شورای مدیران این شرکت در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: با توجه به تأکید و فرمان مقام معظم رهبری و نیز رئیس‌جمهوری برای هدف‌گذاری جهش تولید در ۱۴۰۳، اولویت فعالیت‌ها و راهبرد صنعت پتروشیمی افزایش ظرفیت‌های تولید است.

وی به مدیریت‌های برنامه‌ریزی و توسعه، سرمایه‌گذاری، طرح‌ها و به‌ویژه مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی مأموریت داد تا برنامه‌های راهبردی خود را برای تحقق شعار سال تبیین، عملیاتی و اجرایی کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با تأکید بر اینکه مدیریت تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی امسال در خط مقدم فعالیت‌های این صنعت است، تصریح کرد: مدیریت طرح‌ها با همکاری شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی باید برای رفع نیازهای طرح‌های پتروشیمی در حوزه تأمین کالاها با استفاده از توان داخلی اهتمام جدی داشته باشند.

شاهمیرزایی، تولید و جهش در صنعت پتروشیمی را امری واجب خواند و تصریح کرد: امسال باید سال بلوغ و متنوع‌سازی سبد تولید محصولات و کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت باشد و در این مسیر تکلیف شرکت‌ها و هلدینگ‌های پتروشیمی همکاری و یکپارچگی در اجرای راهبردهای توسعه است.

وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهوری درباره استفاده از تجارب و دانش نخبگان و خبرگان و متخصصان کشور، افزود: با توجه به تأکید رئیس‌جمهوری برای توسعه دریامحور، باید مدیریت طرح‌ها و مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم‌زمان با ایجاد زیرساخت‌های لازم، روند توسعه اسکله‌ها و بنادر صادراتی محصولات پتروشیمی را تسریع کنند.

توجه جدی به بازارسازی و بازاریابی محصولات پتروشیمی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: همکاری موثری با هلدینگ‌های پتروشیمی وجود دارد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان نماینده حاکمیت در موارد مختلف هم‌گرایی مطلوبی را در صنعت پتروشیمی ایجاد کرده است.

شاهمیرزایی با بیان اینکه باید زمینه حضور فعال سرمایه‌گذاران در صنعت پتروشیمی تسهیل شود، گفت: مدیریت سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی باید ضمن بررسی راهکارهای رفع موانع و چالش‌های موجود در مسیر جذب سرمایه‌گذاری در صنعت، بسته‌های کوچک و متنوع سرمایه‌گذاری در این صنعت را برای مشارکت‌های مردمی تعریف کند.

وی افزود: رعایت الگوی مصرف و کاهش مصرف انرژی در صنعت باید مورد توجه شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد و به این منظور مدیریت بهینه‌سازی مصرف انرژی و مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی از همه ظرفیت‌های خود برای تحقق این هدف استفاده کنند.

معاون وزیر نفت ادامه داد: بازارسازی و بازاریابی محصولات پتروشیمی سیاست و راهبرد شرکت ملی صنایع پتروشیمی است و امسال در بخش حاکمیتی باید به بازارسازی و بازاریابی با هدف اعتمادسازی به‌طور جدی توجه شود.

شاهمیرزایی به نقش مهم مدیریت صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در تکمیل زنجیره ارزش اشاره کرد و گفت: تکمیل زنجیره ارزش و تولید محصولات نهایی در واحدهای پایین‌دستی سبب ایجاد ارزش افزوده بیشتر و اشتغال‌زایی مطلوبی در کشور می‌شود.

وی ادامه داد: باید به موضوع تأمین خوراک مجتمع‌ها با هدف جهش تولید در صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی توجه ویژه شود و مدیریت‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی اقدام‌های لازم را با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود معمول کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی یادآور شد: استفاده از ظرفیت و قدرت رسانه با هدف ارتقای فرهنگ سازمانی از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود و رسانه می‌تواند تلاش‌های کارگزاران و تلاشگران مولد را اطلاع‌رسانی کند.

دیگر خبرها

  • جهش تولید با مشارکت مردم؛ تکلیف پتروشیمی‌ها در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین استان قزوین در نوروز ۱۴۰۳
  • ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • رشد ۲۵ برابری ظرفیت نیروگاه‌های تولید پراکنده برق
  • رشد ۲۵ برابری ظرفیت نصب شده نیروگاه های تولید پراکنده برق
  • جلوگیری از تعطیلی ۶ شرکت ورشکسته درمازندران
  • مردم، اتحاد، امید
  • با صرفه‌جویی روزانه حدود ۵۰ میلیون لیتر می‌توانیم به ‌سوی صادرات بنزین برویم
  • جلوگیری از تعطیلی ۶ شرکت ورشکسته در مازندران
  • شمار زیادی از تجهیزات صنایع نفت و گاز در ۱۴۰۲ بومی‌سازی شد