Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران انگلیسی در یک بررسی آنلاین دریافتند تنهایی ناشی از قرنطینه به شدت گرفتن افسردگی در افراد بالای ۵۰ سال منجر می‌شود.

به گزارش وب‌سایت رسمی "دانشگاه اکستر" (University of Exeter) انگلستان، یک بررسی گسترده آنلاین نشان می‌دهد تنهایی طی دوره قرنطینه، با بدتر شدن افسردگی و سایر نشانه‌های بهداشت روانی در افراد ۵۰ سال به بالا مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بررسی که روی ۳۰۰۰ شرکت‌کننده ۵۰ سال به بالا صورت گرفت، تنهایی به عنوان یک عامل اصلی مرتبط با بدتر شدن نشانه‌های افسردگی و اضطراب شناخته شد.

پژوهشگران در این بررسی آنلاین، به داده‌های مربوط به سال ۲۰۱۵ شرکت‌کنندگان دسترسی داشتند. آنها همچنین دریافتند که کاهش فعالیت بدنی از زمان شروع همه‌گیری کووید-۱۹، با بدتر شدن عوامل افسردگی و اضطراب در ارتباط است. بازنشستگی نیز از دلایل دیگر افسردگی و اضطراب شناخته شد. همچنین این نشانه‌ها در زنان بیشتر بود.

"بایرون کریس" (Byron Creese)، سرپرست این پژوهش گفت: حتی پیش از آغاز همه‌گیری کووید-۱۹، میزان تنهایی و فعالیت بدنی، یک موضوع مهم برای جامعه به ویژه افراد مسن به شمار می‌رفت.
بررسی ما امکان مقایسه نشانه‌های سلامت روان را پیش و پس از همه‌گیری کووید-۱۹ در افراد ۵۰ سال به بالا فراهم کرد. ما دریافتیم که تنهایی و کاهش فعالیت فیزیکی طی قرنطینه، با ضعف سلامت روحی و به ویژه بروز افسردگی در ارتباط است. مهم است که بتوانیم با داده‌های این پژوهش، روش‌های جدیدی برای بهبود سلامت روان طی دوره همه‌گیری ارائه دهیم.

این پژوهش نشان داد که پیش از همه‌گیری کووید-۱۹، افراد تنها به طور میانگین فقط دو مورد از نشانه‌های افسردگی را گزارش می‌دادند اما طی دوره‌ همه‌گیری، میزان نشانه‌های افسردگی افزایش یافته است. در مقابل، سطح افسردگی در افرادی که تنها نبودند، تحت تاثیر قرار نگرفت.

"زونرا خان" (Zunera Khan)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ما ارتباطی را میان تنهایی، افت فعالیت فیزیکی و بدتر شدن نشانه‌های سلامت روحی یافتیم. هدف ما از پژوهش کنونی این است که روش‌های جدیدی را برای مشغول کردن مردم در خانه ارائه دهیم. ما مطمئن هستیم که می‌توانیم راه‌هایی را پیدا کنیم تا مردم را فعال و اجتماعی نگه داریم.

پروفسور "کلیو بالارد" (Clive Ballard)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ما فقط تاثیر کووید-۱۹ را بر سلامتی افراد مسن‌تر بررسی کرده‌ایم. ممکن است که تاثیر موارد دیگری مانند مشکلات اقتصادی هنوز پدیدار نشده باشد. پژوهش گسترده‌ ما می‌تواند به درک اثرات بلندمدت کووید-۱۹ بر سلامت روحی و جنبه‌های پیری مانند عملکرد مغز و حافظه کمک کند./ ایسنا 

چالش سالمند سالم در بحران کرونا بسته آموزشی کرونا برای سالمندان تدوین شد مردان سالمند کمتر از بقیه نگران کرونا هستند سالمندان با انزوای اجتماعی ناشی از کرونا بهتر کنار می‎‌آیند راهکارهایی برای مراقبت از جسم و روح سالمندان در برابر کرونا نروژ تزریق واکسن کرونا به سالخوردگان را هشدار داد/ بررسی مرگ‌ومیرهای ناشی از دریافت واکسن‌های فایزر و مدرنا   اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید        

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: همه گیری کووید ۱۹ بدتر شدن ۵۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۵۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت

به گزارش خبرنگار مهر، گروه تئاتر «آئین مردم» متشکل از هنرمندان با تجربه تئاتر خوزستان، نمایشی را با عنوان «واپسین نفس» و با موضوع ایثار کادر سلامت در بحران کرونا تهیه و تولید کردند که پس از ارزیابی بیش از ۲۴۰ اثر نمایشی توسط کارشناسان و داوران هنرهای نمایشی به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت.

نمایش خیابانی «واپسین نفس» به نویسندگی و کارگردانی مصطفی بوعذار از معدود آثار نمایشی در سطح کشور است که روایتگر ایثار و ایستادگی کادر درمان و پرستاران فداکار در بحران کرونا را برای مخاطبان اجرا می‌کند.

گروه اجرایی پس از تمرینات مستمر در شرایط سخت برای اجرا در این جشنواره ملی آماده می‌شوند تا به عنوان تنها اثر نمایشی از اهواز در بخش خیابانی این رویداد حضوری فعال داشته باشند.

گروه تئاتر «آئین مردم» نخستین نمایش خیابانی را با موضوع ایثار کادر درمان در فراگیری کرونا در بیمارستان‌های اهواز و شهدای مدافع سلامت به اجرا رسانده است.

گروه تئاتر «آئین مردم» به عنوان فعال‌ترین گروه نمایشی خوزستان بیشترین حجم شرکت در جشنواره‌ها و رویدادهای تئاتر را در کارنامه دارد و پیش از این در دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر عنوان اثر برگزیده را در بخش ویژه غزه کسب کرده است.

جشنواره سراسری تئاتر ایثار به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با همکاری مرکز هنرهای نمایشی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان با حضور گروه‌های نمایشی از ۲۵ تا ۲۹ اردیبهشت ماه به میزبانی استان گلستان و شهر گرگان برگزار می‌شود.

کد خبر 6082508

دیگر خبرها

  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی شود
  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • دلایل افزایش وزن که از آن بی خبر هستید
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • افسردگی شدید میان اعضای یک خانواده منتقل می‌شود
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • حواستان به افسردگی دوران سالمندی باشد
  • آمریکا: شهادت کودک ۶ ساله فلسطینی در غزه توسط اسرائیل را بررسی می‌کنیم
  • درمان افسردگی با ایمپلنتی به اندازه یک نخود