Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-23@10:54:20 GMT

جزئیات تسهیلات کارگشا در بانک مسکن

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۶۶۳۶۰

جزئیات تسهیلات کارگشا در بانک مسکن

امتداد - معاون مدیر عامل در امورطرح و برنامه از طراحی یک محصول جدید در بانک مسکن تحت عنوان طرح کارگشا خبر داد.

 

 به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل ازهیبنا، محمد حسن مرادی درباره جزئیات این طرح گفت: معمولاً شرکت ها و سازمان ها برای کمک مالی-اعتباری به کارکنان خود، در مواقعی که احساس نیاز از طرف کارمندان صورت می گیرد، ارقامی را تحت عنوان مساعده پرداخت می کنند اما همیشه چالش تامین منابع برای این نوع کمک های مالی در شرکت ها وجود دارد که خود مانعی بر سر راه کمک معیشتی به نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی شرکت ها و سازمان ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک مسکن برای حل این چالش، دست به طراحی یک محصول در چارچوب طرح کارگشا زده است که براساس این طرح، سبد خدمات بانک در حوزه بانکداری اختصاص و شرکتی کامل تر شده است.

 

معاون مدیرعامل در حوزه امور طرح و برنامه افزود: بانک مسکن در راستای کمک به معیشت پرسنل و رفع نیازهای فوری آنها و همراهی با مدیران سازمان ها و شرکت هایی که با بانک مراودات مالی دارند و در واقع مشتری بانک مسکن هستند، در قالب طرح کارگشا، تسهیلات مرابحه پرداخت می کند.

شرکت ها و سازمان هایی که قصد استفاده از این طرح برای کارمندان خودداشته باشند لازم است در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه نسبت به تنظیم تفاهم نامه و همچنین افتتاح حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی نزدبانک اقدام کنند. حداقل مبلغ جهت افتتاح حساب توسط شرکت ها و سازمان ها و موسسات 10 میلیون تومان است. همچنین لازم است کارکنان نیز به منظور واریز حقوق ماهانه شان، نسبت به افتتاح حساب در بانک مسکن(با قابلیت واریز و برداشت) اقدام کنند. نوع حساب های افتتاحی برای پرسنل براساس تفاهم نامه فی مابین مدیریت شعب بانک مسکن و شرکت یا سازمان یا موسسه متقاضی استفاده از طرح کارگشا تعیین می شود.

مرادی حداقل مبلغ تسهیلات پرداختی به هر شخص معرفی شده در این طرح را یک میلیون تومان و حداکثر سقف تسهیلات را نیز معادل 100 درصد خالص دریافتی متقاضی در آخرین فیش حقوقی تا میزان 10 میلیون تومان اعلام کرد.بانک با این طرح،حداکثر تا 10 برابر متوسط موجودی حساب شرکت نسبت به پرداخت تسهیلات موضوعه به پرسنل مورد معرفی اقدام می کند.

سقف این تسهیلات برای مدیران نیز 20 میلیون تومان و برای مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت یا موسسه یا سازمان طرف قرارداد با بانک مسکن در طرح کارگشا مبلغ 30 میلیون تومان است.

وی همچنین حداکثر مدت بازپرداخت اقساط این تسهیلات را یکسال (12 ماه) و به روش نسیه اقساطی به صورت ماهیانه اعلام کرد.

تسهیلات پرداختی به پرسنل در قالب عقود مبادله ای صورت می گیرد و مشمول حداکثر نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار حاکم بر تسهیلات بدون سپرده در زمان اعطای تسهیلات (در حال حاضر 18 درصد) است.

در این طرح، اعتبارسنجی شرکت ها، موسسات و سازمان های متقاضی محصول جدید و همچنین اعتبارسنجی متقاضیان (پرسنل) تسهیلات طبق ضوابط جاری بانک صورت می گیرد. هر گونه اقدام پیرامون اعطای تسهیلات نیز مطابق دستورالعمل اجرایی عقد مرابحه و سایر مقررات مربوطه است.

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن، محصولات و خدمات متنوع و تکمیلی بانک به مشتریان در راستای کمک اعتباری به آنها طراحی و به بازار عرضه می شود.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شرکت ها و سازمان ها میلیون تومان طرح کارگشا بانک مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۶۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد تسهیلات ۴۵۰ هزار واحد مسکونی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،عباس حسینی از ساخت ۱۴۰ هزار و ۴۴۲ واحد مسکونی به مبلغ ۸۳۷ هزار و ۸۳۲ میلیارد ریال با تسهیلات بانک مسکن در سال گذشته خبر داد و گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون،  قرارداد تسهیلاتی نزدیک به ۴۵٠ هزار واحد مسکونی با صرف یک میلیون و ٨٠۶ هزار و ٢٢٨ میلیارد ریال توسط بانک مسکن منعقد شده است.
مدیرعامل بانک مسکن گفت: پارسال سقف تسهیلات ساخت مسکن بانک برای هر واحد در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت ٧۵٠ میلیون تومان، سایر مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۶۵٠ میلیون تومان و سایر شهرها ۶٠٠ میلیون تومان بوده است.
وی، سیاست‌های اعتباری بانک را در حمایت از به‌کارگیری فناوری‌های نوین ساخت‌وساز و حمایت از سازندگان حرفه‌ای برای ساخت مسکن باکیفیت و استاندارد با تاکید بر معماری اصیل ایرانی اسلامی عنوان کرد و گفت: سقف تسهیلات در سال جاری به سازندگانی که از روش‌های نوین ساخت و فناوری استفاده می‌کنند در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت، مراکز استان‌ها و سایر شهرها به ترتیب یک میلیارد تومان، ٩٠٠ و ٨٠٠ میلیون تومان تعیین شده است که به مرور و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها پرداخت می‌شود.
حسینی ادامه داد: حمایت از دانش‌بنیان‌ها برای ساخت‌وساز بر پایه روش‌های نوین باعث شده است که در سال ١۴٠٣، پرداخت تسهیلات به واحدهای مسکونی احداثی در قالب صنعتی سازی، ساختمان‌های سبز و واحدهای احداثی با استفاده از مصادیق کاهش مصرف انرژی در اولویت قرار گیرند و مشوق‌هایی در این زمینه در نظر گرفته شده است.
برای حمایت از معماری ایرانی- اسلامی، واحدهای مسکونی احداثی در چارچوب معماری ایرانی –اسلامی همانند واحدهای احداثی بر پایه روش‌های نوین دارای مشوق‌های تسهیلاتی هستند.

دیگر خبرها

  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • انعقاد قرارداد تسهیلات ۴۵۰ هزار واحد مسکونی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی پرداخت شد
  • پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی
  • پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به ۴۵۰ هزار متقاضی
  • کم‌کاری بانک‌های خراسان شمالی در پرداخت تسهیلات مسکن
  • پیشنهاد افزایش تسهیلات ساخت مسکن روستایی به دولت ارایه می‌شود
  • شاکری در گفت و گو با قدس: مشکل زمین دولتی حل شد وقت آن است که بانک‌ها به تکلیف خود در پرداخت تسهیلات عمل کنند
  • شاکری در گفت و گو با قدس: مشکل زمین دولتی حل شد وقت ان است که بانک‌ها به تکلیف خود در پرداخت تسهیلات عمل کنند