Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریمی گفت: جلوگیری از تحریف ها و فراموشی فرهنگ دفاع مقدس از مهمترین مطالبات مقام معظم رهبری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، « غلامرضا کریمی» در نشست تخصصی ستاد چهل سالگی دفاع مقدس استان با فعالین حوزه های علمیه استان که امروز (4 بهمن) در سالن جلسات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا گفت: تبیین فرهنگ دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف ها یکی از مهمترین مطالبات مقام معظم رهبری از دستگاه های فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی با تاکید بر اینکه تبیین فرهنگ دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف و فراموشی این فرهنگ ارزشمند نیاز جامعه هم محسوب می شود، افزود: این مساله مهم باید امروز مورد توجه همگان به ویژه مسئولان فرهنگی باشد.

 

وی در ادامه به تعامل و همراهی دستگاه های اجرایی و فرهنگی در راستای تبیین و ترویج فرهنگ دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: برای ترویج بیش از پیش فرهنگ دفاع مقدس در کشور و تبدیل شدن آن به یک فرهنگ روان در جامعه و خصوصا برای آیندگان به یک اقدام حماسی و انقلابی نیازمندیم.

 

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه در دوران دفاع مقدس همه اقشار جامعه پای کار بودند، بیان کرد: دفاع مقدس متعلق به دستگاه، نهاد و افراد خاصی نیست بلکه متعلق به همه ملت ایران است.

 

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی اضافه کرد: همه ملت ایران در این مقطع ارزشمند نقش مهمی داشتند و با حضور خود در عرصه حماسه آفریدند و لذا امروز هم باید برای تبیین، ترویج و جلوگیری از تحریف این فرهنگ ارزشی پای کار بیایند.

 

مساجد از مهمترین ظرفیت ها در راستای تبیین ترویج فرهنگ دفاع مقدس

 

کریمی در ادامه با اشاره به نقش مساجد از دوران انقلاب شکوهمند ایران اسلامی تا کنون گفت: امروز یکی از ظرفیت های بسیار مهمی که می تواند برای تبیین و ترویج دفاع مقدس اثرگذار باشد مساجد هستند، چرا که در انقلاب اسلامی همواره مساجد حکم سنگرها را داشته اند و لذا باید از این ظرفیت عظیم به خوبی استفاده کنیم.

 

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی فرهنگ دفاع مقدس و ایثار و شهادت را فرهنگی راه گشا دانست و اضافه کرد: دفاع مقدس در همه ابعاد اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و سایر بخش ها حرف های زیادی برای گفتن دارد.

 

وی پرداختن به این مسایل را ضروری دانست و اضافه کرد: متاسفانه کمتر به این مسائل پرداخته شده است و امروز وظیفه ما آشنایی کردن نسل جدید انقلاب با آن دوران است.

 

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت پایگاه ها بسیج و کانون های مساجد و جذب مخاطبان جوان اشاره کرد و ادامه داد: امروز مساجد می توانند در تبیین ابعاد مختلف دفاع مقدس بسیار اثرگذار باشند.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان مرکزی اراک دفاع مقدس جلوگیری از تحریف فرهنگ دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۸۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت مناسبی برای تبیین آموزه‌های دینی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی اشجری ظهر دوشنبه در نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان گیلان با اشاره به نامگذاری اول ماه ذیقعده سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا یازدهم ماه ذیقعده ولادت امام رضا (ع) به عنوان «دهه کرامت»، اظهار کرد: این دهه در سال جاری از جمعه ۲۱ اردیبهشت آغاز و در دوشنبه ۳۱ اردیبهشت پایان می‌یابد.

وی به عشق و ارادت قلبی مردم مسلمان و انقلابی ایران به اهل بیت (ع) به ویژه هشتمین ستاره تابناک آسمان ولایت و امامت امام رضا (ع) اشاره کرد و افزود: دهه کرامت فرصت مناسبی برای تبیین آموزه‌های دینی و برگزاری جشن‌های مردمی و ایجاد فضای شاد و مفرح در جامعه است.

حجت الاسلام والمسلمین اشجری از تشکیل ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: تبیین و انتقال ارزش‌ها و مفاهیم معنوی، نشر فرهنگ رضوی، افزایش نشاط و شادابی اجتماعی، تشریح اصل ولایت‌مداری و تبیین سلوک نورانی خاندان عصمت و ولایت از رویکردها و اهداف این ستاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اهمیت بهره‌گیری حداکثری از همه ظرفیت‌های موجود استان به منظور گسترش مفاهیم اسلامی، تصریح کرد: بهره‌مندی از ظرفیت مساجد، بقاع متبرکه، مراکز فرهنگی و هنری، هیئات مذهبی و حوزه‌های علمیه در دهه کرامت دوچندان شود.

وی با اشاره به اهم برنامه‌های ستاد بزرگداشت دهه کرامت، گفت: برگزاری جشن در شهرها، محلات و روستاها، راه‌اندازی کاروان‌های شادی و پخش صلوات خاصه امام رضا (ع) از بلندگوهای مساجد، ادارات و پارک‌ها از برنامه‌های این ستاد در استان گیلان است.

حجت الاسلام والمسلمین اشجری به حضور خادمان رضوی در سطح استان اشاره کرد و افزود: تکریم از دختران نمونه، قرائت زیارت امین الله در مساجد، توزیع بسته‌های معیشتی، مسابقات فرهنگی و کتابخوانی، فعال شدن فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و همچنین آذین بندی و چراغانی میادین، بلوارها و معابر عمومی از جمله دیگر برنامه‌های ستاد بزرگداشت دهه کرامت خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه جشنواره‌های فرهنگی و هنری متعددی به مناسبت این دهه خجسته برنامه‌ریزی شده است، اظهار کرد: برگزاری مراسم با بهره‌مندی از ظرفیت نماز جمعه روزهای ۲۱ و ۲۸ اردیبهشت سراسر استان با دعوت از سخنرانان و ستایشگران از دیگر برنامه‌های ستاد بزرگداشت دهه کرامت است.

کد خبر 6085366

دیگر خبرها

  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • اشراقی: ملاک اندیشه‌های امام، رهبر انقلاب هستند
  • مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند
  • فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم
  • طلاب نسبت به تبیین تاریخ دفاع مقدس اهتمام داشته باشند
  • همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای تبیین آموزه‌های دینی است