Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- شرکت بوئینگ اعلام کرد: تا سال 2030 هواپیماهای مسافربری تولیدی این شرکت امکان استفاده از سوخت زیستی را پیدا خواهد کرد.

به نقل از رویترز، شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا اعلام کرد: از سال 2030 امکان استفاده هواپیماهای بوئینگ از سوخت زیستی فراهم خواهد شد.

این شرکت می‌گوید: آسیب استفاده از سوخت‌های فسیلی بزرگ‌ترین چالش عصر حاضر است و هواپیماهای تولیدی این شرکت می‌توانند از سال 2030 به طور کامل با استفاده از سوخت‌های زیستی پرواز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت می‌گوید: برای رسیدن به این هدف باید فناوری موتورهای جت ارتقاء یافته و مجوزهای بین‌المللی مربوط به آن نیز دریافت شود و این اقدام در راستای هدفی بزرگ‌تر که آن به نصف رساندن تولید آلایندگی تا سال 2050 است انجام می‌شود.

شان نیوسام یکی از مقامات بوئینگ در این باره گفت: آسیب‌های زیست محیطی ناشی از استفاده از سوخت‌های فسیلی چالش بسیار بزرگی است و در واقع جدی‌ترین چالش عصر حاضر است.

صنعت هوانوردی متعهد است تا برای کاهش تولید کربن سهم خود را انجام دهد. در حال حاضر دو درصد کل آلایندگی هوا به دی‌اکسید کربن در جهان در کنار 12 درصد کل آلایندگی ایجاد شده در صنعت حمل و نقل جهانی مربوط به فعالیت هواپیماهای مسافربری است.

در واقع بوئینگ برای رسیدن به هدف‌‌گذاری انجام شده کمتر از 10 سال فرصت دارد چرا که هواپیماهایی که در سال 2030 وارد ناوگان صنعت هواپیمایی جهان می‌شوند تا سال 2050 در خدمت باقی خواهند ماند.

فارس

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استفاده از سوخت سال 2030

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون لیتر سوخت در منطقه تربت‌حیدریه توزیع شد

جواد بلندی گفت: این فراورده های نفتی به وسیله ۵۸ هزار و ۳۶۰ سرویس نفتکش از انبار نفت حوزه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه اعزام شده است.

وی بیان کرد: اهمیت این حجم از انتقال با نظر گرفتن افزایش ۱۱ درصدی مصرف توزیع پایدار سوخت نسبت به سال ۱۴۰۱ و عبور موفق از بحران‌ها و شرایط سخت سوخت‌رسانی میسر شده است.

مدیر شرکت نفت منطقه تربت‌حیدریه ادامه داد: از این میزان حدود ۳۷۲ میلیون لیتر از مبادی حمل جنوب کشور با بهره‌گیری از ظرفیت نفتکش‌های ناوگان حمل و نقل منطقه تامین و بقیه از طریق خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی دریافت شد.

وی گفت: همچنین ۲۵۵ میلیون لیتر بنزین مصرفی منطقه به وسیله نفتکش از انبار نفت بندرعباس و رفسنجان تامین شد.

بلندی خاطر نشان کرد: منطقه عملیاتی شرکت نفت منطقه تربت حیدریه دارای چهار ناحیه مشتمل بر ۱۰ شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات، زاوه، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیل‌آباد، کوهسرخ، گناباد و بجستان با ظرفیت افزون بر ۲۳۵ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی است.

به گفته وی، منطقه تربت حیدریه با توان حمل ۳۱۸ دستگاه نفتکش یکی از مناطق ۳۷ گانه و از جمله هشت منطقه فعال صادراتی کشور محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فرود دلهره‌آور بوئینگ ۷۴۷ در فرودگاه
  • یک فروند بوئینگ ۷۳۷ برای پروازهای داخلی به ناوگان هما اضافه شد
  • اتصال ریلی چین و ویتنام از طریق دو خط سریع السیر تا سال ۲۰۳۰
  • خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند
  • شبکه جمع‌آوری فاضلاب بیرجند در حال بهره‌برداری است
  • سهم ۲۵ درصدی بخش کشاورزی از مصرف نفت‌گاز استان کردستان
  • بهره برداری از جایگاه سوخت پاک در ایستگاه راه آهن قم
  • امکان معرفی نماینده حقوقی به دادگاه توسط تولیدکنندگان میسر شد/حذف هزینه های بالای وکالت برای بخش خصوصی
  • آمادگی شرکت تعاونی برفره برای ساخت واگن های باری با استاندارد اروپا
  • یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون لیتر سوخت در منطقه تربت‌حیدریه توزیع شد