Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از اورژانس کشور، پیرحسین کولیوند در این نشست پس از توجه به گزارش های ارائه شده از عملکرد معاونان دانشگاه علوم بهزیستی و روسای مراکز درمانی تابعه این دانشگاه در دوران شیوع کرونا در کشور، با عرض خداقوت به مسئولان این دانشگاه و مراکز درمانی تابعه، خدمات خاص و فعالیت ویژه همه بخش های این دانشگاه و کادردرمان مراکز تابعه را با وجود مشکلات خاص، فعالیتی ارزشمند و جهادگونه دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به تلاش کادر درمان در مرکز روانپزشکی رازی (امین آباد) در رعایت سختگیرانه پروتکل های بهداشتی و پیشگیری از شیوع  بیماری کرونا در این مرکز که دارای بیش از یک هزار بیمار حاد و مزمن روانی است، افزود: فوت فقط چهار بیمار مزمن روانی از مجموع سه هزار نفر پرسنل و بیمار روانپزشکی این مرکز، نشان از تلاش قابل تقدیر کادر درمانی در رعایت پروتکل های بهداشتی دارد، چرا که این آمار با مرگ و میر در مراکز درمانی و سالمندان کشورهای اروپایی که با تحریم مواجه نیستند و کمبودی بلحاظ امکانات ندارند، قابل مقایسه نیست.

کولیوند همچنین راه اندازی دو بخش پست کووید در دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی جهت ارائه خدمات به بیماران بهبودیافته از کرونا برای کاهش عوارض جسمی و اعصاب و روان این بیماران را لازم دانست و با اشاره ای به تجربه خود در ابتلا به بیماری کرونا، بر تاثیر بسیار چشمگیر خدمات توانبخشی و سلامت روان در کاهش عوارض این بیماری، و ارتقای سلامتی بیماران بهبودیافته از کرونا ، جهت برگشت به زندگی شخصی و اجتماعی تاکید کرد.

فرمانده قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی، افزود: به دلیل جایگاه خدمات توانبخشی و خدمات سلامت روان در کاهش عوارض جسمی و اعصاب و روان بیماران بهبود یافته از کرونا، که به دلیل بستری طولانی بخصوص در بخش های ICU  (مراقبت های ویژه) ایجاد می شود، ارائه خدمات توانبخشی، مددکاری و سلامت روان از سوی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در سند مربوط به طرح شهید قاسم سلیمانی مشخص شده و در مجموعه خدمات مجریان این طرح قرار گرفته است.

وی افزود: براساس بررسی که انجام شد، متوجه شدیم که نه همه بیماران، بلکه بعضی از بیمارانی که در بخش های مراقبت های ویژه (ICU) بیمارستان ها بستری بودند، بدلیل عدم تحرک، دچار مشکلات عضلانی، و بخاطر استرس و نگرانی ناشی از  بیماری کرونا، با اختلالات اعصاب و روان روبه رو شدند، که برنامه ارائه خدمات تیم های تغذیه، روانشناسی و فیزیوتراپی برای آنان اجرا ، و به نتایج بسیار خوبی منجر شد.

کولیوند همچنین ارائه خدمات سلامت روان و روانشناسی به کادر درمان و خانواده های آنان را لازم دانست و گفت: این خدمات قبل از بیماری، حین بیماری و بعد از آن، قابل ارائه خواهد بود.

وی افزود: عملکرد ارزشمند دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مراکز درمانی تابعه آن، و آمادگی متخصصان این دانشگاه برای ارائه خدمات حوزه های توانبخشی، سلامت روانی و اجتماعی را به دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران و همچنین روسای دانشگاه های سراسر کشور اطلاع خواهم داد و در ارتباط با رفع نیازهای این دانشگاه و مراکز وابسته به آن، از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد.

فرمانده قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی با توجه به پتانسیل علمی و تخصصی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه های توانبخشی، سلامت روانی و اجتماعی اظهار داشت: این دانشگاه می تواند علاوه بر پذیرش بیماران بهبود یافته از کرونا (پساکرونا) برای دریافت خدمات، می تواند چگونگی ارائه خدمات در این حوزه ها را به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که تمایل به راه اندازی این بخش ها داشته باشند، آموزش بدهد.

رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین در زمینه رفع کمبود آمبولانس مرکز روانپزشکی رازی، قول مساعد داد و افزود: در اولین فرصت که این امکان فراهم شود، برای افزایش تعداد آمبولانس های این مرکز روانپزشکی، کمک خواهد شد.

کولیوند از مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خواست تا سازمان اورژانس کشور را در آموزش پرسنل اورژانس برای چگونگی مواجهه با بیماران روانپزشکی، یاری کنند.

پیش از سخنان دکتر کولیوند، رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، معرفی کوتاهی از این دانشگاه داشت که با 23 گروه آمورشی و هشت مرکز تحقیقاتی در سه حوزه (توانبخشی، سلامت روانی و اجتماعی) ، علاوه بر تربیت دانشجو، تولید شواهد علمی در سه حوزه سلامت را بعهده دارد.

دکتر حمیدرضا خانکه با اشاره به نیاز بیماران بهبودیافته از کرونا به خدمات توانبخشی و سلامت روان جهت کاهش عوارض جسمی و روانی ناشی از کرونا، افزود: با راه اندازی دو بخش خاص این بیماران  در دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی (امین آباد) که از جمله مراکز درمانی این دانشگاه هستند، خدمات مورد نیاز این دسته از بیماران در دو حوزه توانبخشی و سلامت روان ارائه می شود.

وی همچنین به پیگیری برای تامین چند دستگاه آمبولانس، سی تی اسکن و تجهیزات آزمایشگاهی ، از وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: با مسئولان در بخش های مختلف وزارت بهداشت مذاکره شده و امیدوارم با پشتیبانی فرمانده محترم قرارگاه پشتیبانی طرح شهید سلیمانی، بتوانیم نیازهای تشخیصی و درمانی مراکز تابعه را تامین کنیم.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور پیرحسین کولیوند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور پیرحسین کولیوند ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور پیرحسین کولیوند اخبار کنکور دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خدمات توانبخشی روانپزشکی رازی اورژانس کشور مراکز درمانی سلامت روان ارائه خدمات کاهش عوارض طرح شهید بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۹۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند پیشبرد فعالیت‌ها در مرکز مشاوره درمان ناباروری رو به جلو باشد

نخستین نشست شورای عالی اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حضور نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و با محوریت بررسی عملکرد یک ساله مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در این نشست با تقدیر از رئیس و مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای راه‌اندازی این مرکز مشاوره، این اقدام را فعالیتی ارزشمند دانست که با پیگیری مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیران دغدغه‌مند به ثمر رسیده است.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام با ابراز امیدواری از اینکه روند پیشبرد فعالیت‌ها در مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در مسیر رو به جلو باشد، از کارشناسان و مشاوران این مرکز خواست در ارائه خدمات به مراجعان با اراده و جدیت اقدام کنند و با استمرار این اقدامات، به افراد بیشتری از گروه هدف ارائه خدمت کنند.

او در ادامه با تاکید بر توان و تجربه علمی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تصمیمات علمی و دانشگاهی در حوزه‌های تخصصی را مانند فتوای علما برشمرد که اجرای آنها لازم است و اضافه کرد: شما متخصصان امر هستید و علم و تخصص شما می‌تواند به وضع و تدوین قوانین محکم در حوزه مشاوره و درمان ناباروری کمک کند.

امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، بر نقش و قدرت رسانه‌ها و توانمندی فضای مجازی برای اطلاع‌رسانی اقدامات مراکز درمان ناباروری و آگاه‌سازی جامعه از مراحل و اصول دریافت مشاوره‌ها و پیگیری مسائل مرتبط با درمان ناباروری تاکید کرد و گفت: آگاهی‌رسانی به جامعه، وظیفه‌ای همگانی است که همه مسئولان امر باید به آن توجه داشته باشند.

آیت‌الله دژکام با اشاره به پایبندی مردم به اعتقادات دینی و مذهبی، تاثیر و اهمیت آموزش به مردم و ارائه بسته‌های آموزشی علمی، شرعی و اخلاقی را یادآور شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست گفت: این توجه و خدمت‌رسانی به مردم، تقویت اعتمادسازی در جامعه نسبت به خدمات مراکز درمان ناباروری را به همراه دارد. 

سیدوحید حسینی همچنین ارتباط مداوم با مردم و آگاهی‌رسانی مستمر به جامعه را در راستای توسعه خدمات مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه موثر دانست.

او، انگیزه، دغدغه‌مندی، بهره‌مندی از دانش کافی، دلسوزی و پیگیر بودن کارشناسان مرکز مشاوره درمان ناباروری را بزرگ‌ترین سرمایه معنوی در پیشبرد هر چه بهتر اقدامات برشمرد و توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در مراکز درمان ناباروری استان را برای نظم‌دهی و انسجام بیشتر مسایل این حوزه، مهم خواند.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست گفت: راه‌اندازی مرکز مشاوره درمان ناباروری در استان سبب شده تا مسایل و معضلات این حوزه که در بطن جامعه وجود داشت، شناسایی و نمایان شود که فعالیت افراد سودجو یکی از این معضلات بوده و سبب آسیب‌های اقتصادی، فرهنگی و اخلاقی شده است.

محمود نجابت تأکید کرد: افرادی که در حوزه درمان ناباروری فعالیت دارند، نیاز است به تمام مسایل این حوزه، آگاهی داشته و دارای صلاحیت‌های لازم در زمینه‌های مختلف باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این نشست با اشاره به فعالیت ۶ مرکز درمان ناباروری در استان فارس گفت: تلاش داریم تا با راه‌اندازی کلینیک اهدا، بسیاری از چالش‌ها در این زمینه برطرف شود.

مهرداد شریفی همچنین از افزایش مراجعه به مراکز مشاوره و درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ماه‌های گذشته خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج
  • ارائه بیش از ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار خدمت بهداشتی در سال ۱۴۰۲
  • فعالیت ۶۷۰ مرکز خدمات سلامت در استان اردبیل
  • روند پیشبرد فعالیت‌ها در مرکز مشاوره درمان ناباروری رو به جلو باشد