Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مرضیه امیری: سال ۱۳۸۲ زمانی که محمود احمدی‌نژاد شهردار تهران بود و هنوز دو‌سالی با نشستن بر کرسی ریاست‌جمهوری فاصله داشت، بحث سر توسعه مکان‌های ورزشی داغ بود. در همین دوره مذاکره بین شهرداری تهران و ستاد اجرایی فرمان امام بر سر ساخت‌وساز مکان‌هایی تحت عنوان اماکن ورزشی آغاز می‌شود. اواخر زمستان همان سال نامه‌ای در سربرگ ستاد اجرایی فرمان امام با امضای محمد جواد ایروانی رییس وقت ستاد اجرایی و محمود احمدی‌نژاد شهردار تهران به دفتر بیت رهبری ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه احمدی‌نژاد و ایروانی با بیان اینکه « امکانات ورزشی کلان شهر تهران تناسبی با پوشش گسترده جمعیتی آن و شمار فراوان جوانان مرکز ایران اسلامی ندارد و ورزش برای سلامتی نشاط شادابی جوانان امری اساسی به شما می‌رود.» از رهبری ۲۰ قطعه زمین درخواست می‌کنند.

در این نامه شهرداری و ستاد اجرایی فرمان امام از مذاکرات و هماهنگی بین طرفین خبر می‌دهند و می‌نویسند: «در این مذاکرات تاسیس ۲۰ مجموعه ورزشی در مناطق مختلف شهرداری تهران در صورت کسب اجازه از محضر حضرت‌عالی مورد توجه قرار گرفت. به این ترتیب که تعهد زمین به عهده ستاد و نجام کارهای اجرایی و ساخت‌ساز به عهده شهرداری تهران گذارده شود.»‌

هفتم خردادماه سال ۱۳۸۳ یک امضای دیگر به دو امضای این نامه اضافه می‌شود و رهبری در خرداد سال ۸۳ به نامه شهردار وقت تهران پاسخ مثبت می‌دهد و در پی همین موافقت، عبدالرضا شیخ‌الاسلامی مدیرکل وقت دفتر شهرداری تهران نامه‌ای خطاب به اسفندیار رحیم مشایی سرپرست وقت معاونت امور اجتماعی شهرداری تهران می‌نویسد و درخواست می‌کند خیلی فوری سریعا از محل‌ها بازدید و برآورد و اعلام شود.

بیشتر بخوانید: امضای چهار شهردار منطقه یک، پای یک مجوز/ چگونه فضای سبز ولنجک را به برج ۱۶ طبقه تبدیل کنیم؟

به این ترتیب قرارداد ۲۰ پروژه‌ ورزشی در شهر تهران با زمین‌های در دست ستاد اجرایی فرمان امام و ساخت‌وساز شهرداری، منعقد می‌شود. امروز ۱۷ سال از آن درخواست و نامه‌نگاری‌های برای استفاده از ۲۰ قطعه زمین به منظور ساخت ورزشگاه و مکان فرهنگی می‌گذرد. اگر تصور می‌کنید هماکنون به جای آن ۲۰  قطعه زمینی که با دستور رهبری در اختیار شهرداری قرار داده شده، ورزشگاه ساخته شده، سخت در اشتباهید؛ چه آنکه سرنوشت ۱۸ فقره آن نامعلوم است پیگیری رویداد۲۴ نشان می‌دهد در دو قطعه زمین به جای ورزشگاه مال ساخته شده است!

شورای شهر تهران نیز اخیرا تحقیق و تفحصی انجام داده تا وضعیت آن ورزشگاه‌ها را پیگیری کند. یکی از زمین‌هایی که قرار بوده ورزشگاه شود، پروژه ورزشگاهی رضوان منطقه ۱۷ بوده که ابتدا به نام پروژه فرهنگی ورزشی امام رضا کلنگ می‌خورد اما در فرِندی عجیب به مجتمع تجاری رضوان مال تبدیل می‌شود.

سال ۸۸ رضوان مال در زمینی به مساحت ۸۵۰۰ متر مربع کلید می‌خورد و در نهایت این مجتمع با ۱۳ طبقه و زیر بنای ۱۰۲۰۰۰ متر مربع به بهره‌برداری می‌رسد. در این مجتمع که قرار بوده مکان ورزشی باشد، حالا ۱۱۰۰ واحد تجاری مشغول به کار هستند. ساخت این مال را خانواده شیروانی به عهده داشتند؛ خانواده‌ای که صاحب شرکت طرح و سازه شمیران هستند و قبل از رضوان مال، کوروش، تندیس و پردیس زندگی را ساختند.

جالب اینجاست که طی پیش روی این پروژه هم معضلات دیگری رخ می‌دهد، از جمله عدم اجرای تعهدات پیمانکاران که موجب تجمع‌های اعتراضی خریداران واحد‌های تجاری این مجتمع‌ها شد. حدود ۵۰۰ خانواده واحد‌های تجاری رضوان مال را پیش‌خرید کرده بودند و قرار بوده سال ۹۳ این واحد‌ها را تحویل بگیرند، اما با عدم اجرای تعهد پیمانکار بهره‌برداری آن تا همین امسال به طول انجامید.

کلنگ پروژه ورزشگاهی البرز لشکرگ منطقه یک هم به نام پروژه فرهنگی و ورزشی امام رضا زده می‌شود و در نهایت، اما به‌جای آن مجتمع تجاری امپریوم سربلند می‌کند.

مجتمع امپریوم مال که قرار بود ورزشگاه باشد

۲۰ قطعه زمین که دارایی عمومی محسوب می‌شده و تحت سرپرستی ستاد اجرایی فرمان امام بوده، در حالی به شهرداری تهران واگذار شده که طی نزدیک به دو دهه در دوره شهرداری‌های مختلف ساخت و ساز و تغییر کاربری آن‌ها ادامه یافته و بدون ایجاد هیچگونه خللی از سوی هر کدام از شهرداران و مسئولان از دوره محمود احمدی نژاد تا قالیباف و پس از آن در نهایت تبدیل به مال‌های بزرگ می‌شوند. برای هیچ نهاد و مسئولی هم سوال پیش نیامده که نفع زمین‌هایی که قرار بوده ورزشگاه عمومی در آن‌ها ساخته شود، برای شهروندان و شهر تهران چیست؟

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 شهرداری تهران تخلفات شهرداری تهران مرضیه امیری ستاد اجرایی فرمان امام شهرداری تهران احمدی نژاد قرار بوده قطعه زمین شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه های ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران

همشهری آنلاین - مهدی اسماعیل پور: علاوه بر سوله‌های ورزشی الزهرا، شهرداری تهران به دنبال توسعه و گسترش مجموعه‌های ورزشی ویژه زنان است و در گام نخست ۵ مجموعه جدید ورزشی ویژه زنان به زودی در شهر تهران به بهره‌برداری خواهد رسید.

افزایش مجموعه های ورزشی بانوان به ۱۶ مجموعه

در همین رابطه نجم الدین عبادتی، معاون اماکن و فضاهای ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران از بازسازی و تجهیز ۵ مجموعه ورزشی جدید ویژه زنان خبر داد و گفت: « این ۵ مجموعه تا پایان اردیبهشت ماه در شهر تهران افتتاح می‌شود.»

عبادتی با بیان اینکه درحال حاضر ۱۱ مجموعه ورزشی ویژه زنان(غیر از سوله های ورزشی الزهرا) در شهر تهران فعال است، گفت: «۵ مجموعه ورزشی شهر تهران که پیش از این در اختیار پیمانکار بود، باز پس گیری شده و درحال بازسازی و تجهیز شدن است تا پس از تکمیل و بهره برداری به ورزش زنان تهرانی اختصاص داده شود. طبق برنامه ریزی صورت گرفته این مجموعه‌ها تا پایان اردیبهشت ماه به بهره برداری خواهید رسید.»

افزایش مجموعه های ورزشی بانوان به ۲۰ مجموعه

عبادتی در ادامه از اضافه شدن چند مجموعه ورزشی دیگر به ورزش زنان در آینده خبر داد و افزود: «برنامه ریزی و هدف گذاری اصلی این است که تعداد مجموعه‌های ورزشی اختصاصی به ۲۰ مجموعه افزایش پیدا کند. همان طور که اشاره شد درحال حاضر ۱۱ مجموعه ورزشی ویژه زنان در شهر تهران فعال است که با اضافه شدن ۵ مجموعه جدید تعداد آنها به ۱۶ مجموعه افزایش پیدا خواهد کرد. در همین رابطه چند مجموعه ورزشی دیگر شناسایی شده و درحال پیگیری کارهای مربوط به بازپس گیری آنها از پیمانکاران هستیم که پس از نهایی و قطعی شدن کار، آنها نیز در زمان خودش اطلاع رسانی خواهد شد.»

توسعه ورزش زنان در سال ۱۴۰۳

مرجان میرزایی قاضی، معاون ورزش زنان سازمان ورزش شهرداری تهران نیز در خصوص افزایش مجموعه های ورزشی ویژه زنان، با استقبال از این موضوع گفت: «با افزایش این مجموعه‌های ورزشی قطعا شاهد افزایش تعداد زنان ورزشکار در شهر تهران خواهیم بود. از طرف دیگر وجود مادر و زن ورزشکار در یک خانواده باعث می شود تا تمام اعضای خانواده تشویق و ترغیب به ورزش و فعالیت های ورزشی شوند. در رویدادهای ورزشی هم رشته‌های ورزشی به شکل انتخاب و طراحی شده اند که تمام زنان از نو نهال تا سالمند بتوانند در آن مشارکت کنند.»

میرزایی در ادامه افزود: «یکی دیگر از برنامه‌های ما در سال ۱۴۰۳ برای توسعه ورزش زنان افزایش ایستگاه‌های ورزش مخصوص آنها و توسعه ایستگاه‌های ورزشی عصرگاهی است تا با توجه به رایگان بودن این موضوع، زنان شاغل هم بتوانند از این فرصت استفاده کنند. درحال حاضر تعداد ایستگاه های ورزشی زنان شهر تهران ۵۷۰ ایستگاه است که امسال به ۶۳۰ ایستگاه افزایش پیدا می کند. ایستگاه های عصرگاهی ۶۵ تا ۶ عصر، یا ۶ تا ۷ عصر است.»

کد خبر 846782 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران ورزش زنان تهران ورزش پایتخت ورزش همگانی زنان

دیگر خبرها

  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه های ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • عکس| تصمیم عجیب سازمان لیگ درباره زنان هوادار تراکتور
  • سازمان لیگ: ورزشگاه یادگار امام تبریز برای حضور بانوان ایمنی ندارد
  • نبود شرایط پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه‌ یادگار امام
  • نبود شرایط پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • حضور بانوان هوادار در تبریز ممنوع شد + تصویر نامه