Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@23:20:33 GMT

دقیقه نودی ها بخوانند!

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۱۹۶۸

دقیقه نودی ها بخوانند!

در دنیای پرمشغله و پرتلاطم امروز بسیاری از ما توان مدیریت زمان خود را نداریم و ناگهان می‌بینیم که همه کارهایمان دقیقه نودی پیش می رود. دانش برنامه‌ریزی در این مواقع می‌‎تواند به کمک ما بیاید و باعث شود که در کارهای خودمان بهتر، دقیق‌تر و هوشمندانه‌تر عمل کنیم. ای کاش با برنامه‌ریزی آشتی می‌کردیم و سر و سامانی به کارهای خودمان می‌دادیم؛ چون اگر غیر از این باشد ممکن است بی‌برنامگی هزینه‌های زیادی برای ما به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌برنامه بودن در همه کارهایمان هست حتی در مسافرت!

بسیاری از ما در زندگی با برنامه‌ریزی بیگانه هستیم. از همان دوران کودکی که کم‌کم به مدرسه می رویم تا بزرگسالی. مثلا دیر در مدرسه حاضر می شویم، مشق‌هایمان را سر کلاس می‌نویسیم. برای امتحان دادن  فقط روزهای آخر وقت می گذاریم. حتی در محل کارمان هم باز همین آش است و همین کاسه! خلاصه مطلب اینکه اگر یکی از کارهایمان دقیقه نودی نشود، باعث تعجب است.

جالب است که عدم برنامه‌ریزی در مسافرت هم بیشتر مواقع همراه ماست و ما را تنها نمی‌گذارد. گاهی از یک یا دو ماه قبل تصمیم می‌گیریم که در یک روز مشخص به سفر برویم اما چمدان بستن و جمع کردن وسایل را به چند ساعت پایانی موکول می‌کنیم. خیلی وقت‌ها بلیط هواپیمای خود را هم در لحظات آخر می‌گیریم. درفرودگاه هم دیر حاضر می شویم و احتمالاً لذت کنار پنجره بودن و تماشای آسمان آبی در حین پرواز را هم از دست می دهیم.

باز صد رحمت به این! بعضی‌هایمان خون‌سردتر از این حرف‌ها هستیم. به فرودگاه می‌رویم به این امید که یک بلیط پیدا ‎شود و راحت به سفر برویم! انگار ما دقیقه‌ نودی‌ها اصلاً نمی‌خواهیم در حین مسافرت هم رنگ آرامش را ببینیم.

چند مورد از معایب دقیقه نودی بودن در خرید بلیط

اولین گام سفر یعنی خرید بلیط هواپیما نقش مهمی در نظم گرفتن سفر دارد و اگر گام اول با نظم برداشته شود، زمینه برای نظم گرفتن مراحل بعدی هم فراهم می شود.

در کل کسی که هنگام سفر یا کارهای دیگر، دقیقه نودی باشد، ممکن است موفق شود اما آیا به استرس شدیدی که باید تحمل کند می‌‌ارزد؟ استرس تنها یک بُعد از قضیه است. در ادامه به چند مورد از معایب دقیقه نودی بودن در خرید بلیط اشاره کرده‌ایم:

اصلاً ممکن است بلیط گیرمان نیاید

اولین عیب دقیقه نودی بودن در سفر این است که ممکن است هیچ بلیطی گیرمان نیاید و روزمان خراب شود. پس یک روز از مرخصی خود را به فنا داده‌ایم و هیچ چیزی هم عایدمان نشده است. پس اولین عیب بی‌برنامه بودن همین است که گاهی نمی‌توانیم به هدفی که مد نظرمان بوده است برسیم و آن فرصت به کلی از دست می‌رود.

بلیط لحظه آخری پرریسک تر است

در ساعات پایانی پرواز احتمال تکمیل ظرفیت و جا ماندن از پرواز خیلی زیاد است. کلاً عیب بلیط لحظه آخری این است که ابتکار عمل را از ما می‌گیرد و انتخاب‌های ما را محدود می‌کند؛ در واقع ما با گرفتن بلیط لحظه آخری گزینه چندانی برای انتخاب کلاس پروازی، زمان پرواز و دیگر فاکتورها نخواهیم داشت. این در حالی است که اگر با برنامه‌ریزی بلیط بخریم همه چیز درست پیش می‌رود. البته اگر یک سفر ناگهانی و پیش‌بینی‌نشده پیش نیامده باشد.

بلیط لحظه آخری معمولا گران‌تر است

ایرلاین‌ها و شرکت‌های هواپیمایی معمولاً زمانی قیمت بلیط یک مسیر را پایین می‌آورند که تا دقایق آخر بلیط فروش نرود و هواپیما تقریباً خالی باشد. با این حال جالب است که بدانید اگر در بازه زمانی 7 تا 11 روز قبل از تاریخ سفرتان اقدام به خرید بلیط کنیم باز هم احتمال اینکه بلیط ارزان‌تری بخرید بیشتر از لحظات آخر است.

استرداد بلیط لحظه آخری سخت‌تر است

بلیط لحظه آخری اغلب یا غیر قابل استرداد است و یا درصد جریمه بیشتری به آن می خورد. در نتیجه درصد کمتری هم پول به مسافر برگردانده می شود. پس خیلی هم نمی‌توانیم دلمان را به بلیط لحظه آخری خوش کنیم. اصلاً به عواقبی که دارد نمی‌ارزد.

نمی‌گوییم که دقیقه نودی بودن همیشه مساوی با شکست است. خیر! ممکن است در دقایق پایانی یک بلیط ارزان نصیبتان شود، خیلی راحت به فرودگاه بروید و سوار هواپیما شوید و به سفر بروید ولی مشکل این است که چند درصد احتمال دارد همیشه چنین اتفاقی بیفتد؟ اگر بتوانید زودتر برای بلیط گرفتن اقدام کنید، قطعاً خیلی راحت‌تر و با قیمت مناسب‌تر بلیط تهیه می‌کنید. بنابراین عقل سلیم به ما حکم می‌کند که برای همه کارهای خود از جمله مسافرت برنامه‌ریزی کنیم.

چمدون؛ راهکاری ویژه برای یک مسافرت مقرون به صرفه وبرنامه‌ریزی‌شده

طبق آمار۷۰٪ مسافران به امید خرید بلیط ارزان ترتا ۳ روز آخر صبر می کنند این در حالی است که اگر مسافر۷ تا ۱۱ روز قبل از تاریخ مد نظر خود اقدام به خرید بلیط نماید به طور متوسط ۱۵ تا ۲۰٪ هزینه کمتری پرداخت می کند. استارتاپ چمدون، توانسته علاقه و نیاز افراد به برنامه‌ریزی و اقدام به موقع برای رفتن به مسافرت را درک کند و به آن نیاز به بهترین شکل پاسخ دهد. چمدون، در واقع یک سامانه هوشمند برای خرید آنلاین بلیط هواپیما است که با استفاده از هوش مصنوعی و ویژگی های پیش بینی قیمت و رزرو اتوماتیک، به ما این امکان را دهد که سفر خود را از قبل برنامه‌ریزی بکنیم وبدون اتلاف وقت با بهترین قیمت و در بهترین زمان ممکن بلیط بخریم.

در واقع با استفاده از این قابلیت دیگر نیاز نیست مدام پای سیستم بنشینیم و منتظر شویم که قیمت بلیط هواپیما کاهش پیدا کند. در آخر هم مطمئن نباشیم بلیطی که خریده‌ایم واقعاً مناسب ترین قیمت بوده است یا خیر!

پس اگر دیگر نمی خواهید یک مسافر دقیقه نودی باشید ، برای خرید بلیط هواپیما از ۷ تا ۱۱ روز قبل از تاریخ سفرتان به سایت چمدون سر بزنید و خودتان را از عواقب بلیط لحظه آخری نجات دهید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: شاخص آلودگی هوا انتخابات 1400 ویروس کرونا مهرداد میناوند چمدون خرید بلیط بلیط لحظه آخری بلیط هواپیما برنامه ریزی خرید بلیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری

پیام احمدی با تأکید بر اینکه در سال ۱۴۰۱ تلاش برای بازگشت رونق به فعالیت‌های فرهنگی و هنری با برپایی چند رویداد قوت گرفت، اظهار داشت: این اتفاقات در حوزه‌های تئاتر، موسیقی، ادبیات و... رقم خورد و انجمن‌ها و مؤسسات و آموزشگاه‌های مختلف نیز فعالیت‌های آموزشی خود را به تدریج قوت بخشیدند.

وی در خصوص اعتبارات فصل ۱۴ ناظر بر فصل فرهنگ و مذهب که در سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده بود، افزود: کمیسیون مربوط به این اعتبارات با حضور برخی نهاد‌های فرهنگی و دینی مانند اداره‌کل تبلیغات و نیز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تشکیل و ارقام مربوط به طرح‌ها نهایی و بین مؤسسات مختلف توزیع شد.

احمدی با اشاره به میزبانی استان از دو جشنواره ملی در سال گذشته و برای نخستین‌بار، اضافه کرد: جشنواره موسیقی نواحی و جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی به خوبی برگزار شد؛ برپایی ماه‌نشست‌های ادبی، جشنواره موسیقی محلی زاگرس‌نشینان و نمایشگاه قرآن از جمله رویداد‌هایی بودند که از محل تبصره ۱۴ سال ۱۴۰۲ برگزار شدند. تلقی همه ما این است که در سال ۱۴۰۲ رونق فعالیت‌های فرهنگی و هنری و قرآنی در مقایسه با سال پیش از آن بهتر و بیشتر بود.

وی با اشاره به تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی استان در یکی دو سال اخیر، اظهار داشت: با حجم بالایی از پروژه‌های نیمه‌تمام فرهنگی در استان مواجه بودیم که سال‌ها رها شده بودند لذا گفتگو‌های مفصلی با وزارتخانه و مدیریت برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری صورت گرفت که بی‌سابقه‌ترین اعتبار تملکی برای تکمیل تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام چهارمحال و بختیاری تخصیص یافت.

احمدی گفت: در این راستا، در سفر اول رئیس‌جمهور به استان، مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که ۱۷۰ میلیارد تومان مربوط به پروژه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و پروژه‌های بالای ۵۰ درصد پیشرفت را شامل می‌شد.

وی بیان داشت: اعتبارات سفر دوم ریاست جمهوری به استان فقط به پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت اختصاص می‌یافت، اما با رایزنی و مطالبه‌گری موفق شدیم موافقت وزیر فرهنگ را برای تخصیص اعتبارات مورد نیاز جهت تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام فرهنگی با هر میزان پیشرفت فیزیکی، جلب کنیم که در این راستا، رقم بی‌سابقه ۳۴۰ میلیارد تومان برای استان تصویب شد، البته پیگیر هستیم ۵۰ میلیارد تومان نیز به این اعتبارات اضافه و جذب کنیم.

بیشتر بخوانید

تولید مستند پُرتره در چهارمحال و بختیاری

احمدی تصریح کرد: اگر بتوانیم این اعتبارات را جذب کنیم، تمامی پروژه‌های فرهنگی شهر‌های مختلف نظیر بن، سامان، لردگان، گندمان، فرادنبه و دیگر شهر‌ها را می‌توانیم تا پایان دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسانیم.

وی ادامه داد: البته پروژه‌های جدیدی نظیر هنرستان هنر‌های زیبا و به‌ویژه بوستان فرهنگ و هنر را نیز در دست انجام داریم که این بوستان یک حرکت نوین در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر را رقم خواهد زد با این توضیح که هنرمندان بتوانند غرفه‌هایی را هم به عنوان کارگاه و هم عرضه و فروش تولیدات در اختیار داشته باشند، اعتبارات مربوط به پروژه بوستان فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۲ تصویب و ابلاغ شد که پیگیر تخصیص هستیم.

احمدی با اشاره به اجرای طرح شهید آوینی در راستای حمایت از طرح‌های فرهنگی و اعتلای عرصه فرهنگ استان، توضیح داد: این اعتبارات در انتهای سال گذشته به دستمان رسید و هزینه‌کرد آن در سال جاری انجام می‌گیرد؛ امسال حجم سنگینی از برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری در حوزه‌های نمایش، موسیقی، سینما، ادبیات، شعر و فرهنگ عمومی را در پیش داریم که از جمله پایه‌گذاری سه جایزه هنر و ادبیات آیینی عمان سامانی، ادبیات گویشی حیدرآقا طالب‌پور و جایزه هنر‌های تجسمی سیدضیاءالدین امامی دهکردی برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برنامه حماسی‌خوانی در لردگان، ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت مفاخر استانی و ملی و ویژه‌برنامه نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری در فصل بهار، تولید مستندات شخص‌نگاری، پرداختن به حوزه مد و لباس و زیست عفیفانه و برگزاری چهار کنسرت از اهم برنامه‌های پیش‌بینی شده برای امسال است.

احمدی با اشاره به اینکه با تکیه بر حمایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان موضوع جایزه دوسالانه کتاب را برنامه‌ریزی کردیم، گفت: تولیدات کتاب در این استان وضعیت بدی ندارد، اما باید به‌صورت منسجم به این حوزه ورود کنیم تا کسانی که در این عرصه فعال و موفق هستند شناسایی و تشویق شوند.

وی با اشاره به ضعف گفتگو در فضای فرهنگی و هنری استان، بیان کرد: متأسفانه فرصت و فضای گفت‌وگوی بین هنرمندان و فعالان این عرصه کمتر ایجاد شده است و لذا امسال تمرکز جدی را بر این موضوع با برپایی نشست‌ها و همایش‌ها خواهیم داشت.

احمدی با تأکید بر حجم بالای مخاطبان رویداد‌های فرهنگی و هنری که نیاز به برنامه‌ریزی و پیش‌بینی پیوست‌های تبیینی و اقناع‌سازی دارد، ادامه داد: طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر مخاطب ۵۵ عنوان برنامه فرهنگی و هنری استان بودند؛ با نهاد‌ها و اشخاص دلسوز انقلابی و مذهبی این درخواست را همواره مطرح کرده‌ام که برای پر کردن چند دقیقه از وقت این مخاطبان به میدان بیایند و کار‌های تبیینی با موضوعات ارزشی را در قالب نصب بنر، پخش کلیپ، تعبیه ایستگاه‌ها، گفت‌وگوی چهره به چهره، توزیع تراکت و ... برای این حجم عظیم جمعیت که شاید در هیچ جای دیگر نتوانیم آنها را پیدا کنیم، برنامه‌ریزی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان
  • برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • گلستان میزبان دومین کنگره چهار هزار شهید استان
  • تورم سالانه قم پس از ۱۹ ماه به زیر ۴۰ درصد رسید