Web Analytics Made Easy - Statcounter

نجار گفت: ۳۰۰ میلیارد تومان برای رفع برخی مشکلات شهرهای خوزستان درخواست شده که از این رقم ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اهواز و ۵۰ میلیارد تومان برای بندر امام و چمران را داده شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «اسماعیل نجار» ظهر امروز (یکشنبه ۵ بهمن) در نشست ستاد پیشگیری از بحران در خوزستان، با اشاره به حوادث گوناگون رخ داده شده در این استان اظهار کرد: هدف از این سفر بررسی مشکلات خوزستان است تا از نزدیک بازدیدی از وضعیت داشته باشیم و نیازهای استان را پیگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان مدیریت بحران به آبگرفتگی اخیر در برخی شهرهای استان اشاره کرد و افزود: در این راستا اقدامات موثری انجام شده و مشکلات مردم بسیار کمتر از سال گذشته بود و مسئولان استان هم درخواست ۸۰ پمپ به ارزش ۲۴ میلیارد تومان کرده بودند که این اعتبار به فوریت تامین و خرید پمپ ها در حال انجام است.

 

وی با بیان اینکه ۳۰۰ میلیارد تومان برای حل برخی مشکلات شهر خوزستان درخواست تامین شده است تصریح کرد: همچنین وزارت نیرو به منظور ارجای اقدامات ضربتی در زمینه احداث کانال دفع آب‌های سطح درخواست تامین ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اهواز و ۵۰ میلیارد تومان برای بندر امام و چمران را داده که این درخواست به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال و قول مساعد داده شده که در صورت تامین اعتبار به فوریت اقدامات لازم انجام می‌شود. 

 

نجار اضافه کرد: با توجه به اقدامات موثر انجام شده، امیدواریم شاهد کاهش مشکلات در بحث روان آب‌ها در خوزستان و به ویژه اهواز داشته باشیم.

 

وی عنوان کرد: منازلی در بندر امام خمینی (ره) وجود دارد که بر اثر این روان آب‌ها آسیب ندیدند اما نیازمند نوسازی هستند که از نزدیک بررسی می‌شوند و در حد امکان در این زمینه کمک کنیم.

 

رئیس سازمان مدیریت بحران ابراز کرد: در پی سیل سال ۹۸ بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان و در زلزله کرمانشاه ۱۲ هزار میلیارد تومان هزینه شد که بخشی از این خسارت‌ها به دلیل هزینه نکردن در زمینه پیشگیری است.

 

وی یاد آور شد: اگر قبل از وقوق سیل دایک‌های حفاظتی و سیل بندها تقویت می‌شدند به روستاهای زیادی آسیب وارد نمی‌شد و خواسته ما این است که فردی زیر سقف جان خود را از دست ندهد.

 

پایان پیام/679

منبع: شبستان

کلیدواژه: اسماعیل نجار مدیریت بحران خوزستان میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۴۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست یزدی‌ها برای صدور مجوز کسب و کار

 دهقان منشادی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد گفت: بخشی از این درخواست‌ها نیز یا رد شد و یا متقاضی آن انصراف داده است و بخشی از آن نیز در مرحله صدور مجوز است. 

وی با بیان اینکه شهرستان‌های یزد، ابرکوه و میبد به ترتیب بیشترین تعداد درخواست مجوز را به خود اختصاص داده اند اظهار داشت: در میان مشاغل، اصناف با بیش از ۱۸ هزار، بیشترین درخواست را داشته اند و مشاغل خانگی با بیش از ۱۴ هزار درخواست و بخش کشاورزی با هفت هزار درخواست در رده‌های بعدی قرار دارند. 
دهقان منشادی از وجود بانک اطلاعات کسب و کار در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد مجوز‌ها از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاهترین زمان ممکن صادر می‌شود. 

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه مهلت دریافت مجوز الکترونیکی کسب و کار (شناسه یکتا) تا ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ از سوی هیات مقررات‌زدایی تمدید شده است گفت: صاحبان کسب و کار تار تاریخ یاد شده مهلت دارند در این زمینه اقدام کنند. 

دهقان منشادی افزود: بعد از این مهلت مجوز‌ها قدیمی و فاقد شناسه یکتا از نظر قانونی اعتبار ندارد و این نوع کسب و کار‌ها فاقد مجوز محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه علی رغم اطلاع رسانی‌های انجام شده هنوز بسیاری از کسبه برای تبدیل مجوز‌های خود از کاغذی به الکترونیکی اقدامی نکرده اند؛ از کلیه صاحبان مشاغل، اصناف، کسبه و بازاریان استان یزد خواست به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه ای، مالیاتی و ... هر چه سریعتر نسبت به الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب و کار خود اقدام کنند. 

دهقان منشادی گفت: صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید به درگاه ملی مجوز‌ها به نشانی mojavez.ir مراجعه نمایند و داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرایند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به صورت رایگان قابل انجام است. 

هم اینک بیش از ۵۰ هزار فقره جواز کسب و کار در استان یزد وجود دارد که تاکنون یک هزار و ۷۵۰ مورد آن الکترونیکی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ضرورت رفع مشکلات عشایر خوزستان در فصل کوچ
  • درخواست مهم باشگاه سپاهان از مورایس
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها
  • تاکید استاندار خوزستان بر تامین پوشاک مورد نیاز صنایع استان از تولیدکنندگان داخلی
  • رای گیری در مورد عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • عکس | درخواست ویژه نکونام از هواداران استقلال
  • (عکس‌) درخواست جواد نکونام از استقلالی‌ها
  • عکس‌| درخواست جواد نکونام از استقلالی‌ها
  • درخواست یزدی‌ها برای صدور مجوز کسب و کار
  • گفت‌وگوی مسوولان قضایی استان تهران با شهروندان