Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-03-28@20:27:50 GMT

حمله سایبری به وبینار بزرگداشت سردارسلیمانی

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۵۵۳۹

حمله سایبری به وبینار بزرگداشت سردارسلیمانی


به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، عزیز نجف‌پور آقابیگلو، رئیس واحد الکترونیکی و دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: پس از برگزاری همایش یادبود حاج قاسم سلیمانی در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، سامانه‌های این واحد مورد حمله شدید سایبری از سوی آمریکا قرار گرفتند که با هوشیاری متخصصان فنی آن واحد، این حمله دفاع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجف‌پور آقابیگلو ادامه داد: هفته گذشته برنامه‌ای با عنوان «سلیمانی؛ قهرمان صلح و همزیستی ادیان» با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه و واحد الکترونیکی برگزار گردید که دو نفر از اعضای این نشست تهدید جانی شدند تا از حضور در آن خودداری کنند. پس از برگزاری بزرگداشت سردار سلیمانی نیز حمله سنگین سایبری به سرورهای سامانه آموزش مجازی واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی موسوم به «وادانا» انجام شد.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به اینکه حمله سایبری از سوی آمریکا انجام شده بود، گفت: «وادانا» بزرگترین سامانه آموزش مجازی کشور است و کارشناسان فنی یک اختلال گسترده در سرورها و زیرساخت‌های بین المللی این سامانه را رهگیری کردند که با تلاش متخصصان این واحد حمله در کمتر از یک ساعت دفع شد و شرایط به حالت عادی بازگشت.

وی با بیان اینکه بعد از دفع حمله سایبری، دشمن دست از تهدید برنداشت، ادامه داد: پس از ناکام ماندن حمله سایبری، ایمیل‌های تهدیدآمیز دیگری به آدرس پست الکترونیکی بنده به عنوان رئیس واحد ارسال شد که این موضوع پیش از این سابقه نداشته است. این نشان می‌دهد که دشمنان حتی از نام و یاد چهره‌های مقاومت هم واهمه دارند و می‌ترسند که شخصیت‌های مذاهب و ادیان مختلف منطقه حول مکتب شهید سلیمانی دور هم جمع شوند و گفتگو کنند.

دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به اینکه واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با هدایت‌ها و حمایت‌های محمدمهدی طهرانچی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی، در دوره کرونا توانسته قسمت اعظمی از فرآیندهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و بسیاری از ارگان‌ها و موسسات را مجازی‌سازی کند، تاکید کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه آموزش مجازی از لحاظ کمی و کیفی پیشرو است و طبعاً هم از حیث توفیقات در عرصه مجازی‌سازی دانشگاه و هم از حیث رویکردهای فرهنگی و گفتمانی که در عرصه بین‌الملل در پیش گرفته و به دنبال تقویت هژمونی فرهنگی، علمی و تخصصی جبهه مقاومت است، موجب ناراحتی برخی شده فلذا عجیب نیست که مورد حمله قرار گیرد.

نجف‌پور آقابیگلو افزود: نظام سلطه از طریق فضای مجازی و به صورت خاص از طریق پلت فرم‌های مختلف اقدام به توسعه تسلط خود بر ملت‌ها می‌کند و ما برای حفظ استقلال‌مان چاره‌ای جز تقویت و توسعه حکمرانی فضای مجازی خودمان نداریم و حتماً این فرآیند نیازمند معماری مستقل فضای مجازی کشور و توسعه پلت‌فرم‌های بومی است و دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل بدنه بزرگی که دارد می‌تواند نقش مهمی در این عرصه ایفا کند. در این میان واحد الکترونیکی با توجه به ظرفیت‌های منحصربفرد خود در حوزه آموزش مجازی و تجربه‌ای بیش از ۱۵ سال در این زمینه، نه تنها توانسته در راستای تحقق استقلال مجازی دانشگاه آزاد اسلامی کمک‌های شایان توجهی کند، بلکه بسترهای تجربی و علمی خود را با تمامی ارگان ها، سازمان‌ها و مراکز آموزشی علاقمند به اشتراک گذاشته است.

رئیس واحد مجازی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با اشاره به اینکه جهان اسلام و محور مقاومت ظرفیت بسیار بالایی برای تعاملات علمی و آموزشی و پژوهشی دارد، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در ایام کرونا و بعد از آن می‌تواند با تکیه بر سامانه‌های مجازی و ظرفیت‌های واحد الکترونیکی نیازهای آموزش‌های آکادمیک و همچنین آموزش‌های عمومی آن‌ها را برآورده کند و در این میان واحد الکترونیکی کاتالیزور مسیر تقویت دانشگاه آزاد با جهان اسلام خواهد بود. ما با همکاری امور بین‌الملل و سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به جد دنبال ارتباط با نخبگان و بدنه دانشگاهی و علمی جهان اسلام و محور مقاومت هستیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی محمد بزرگی احمد جهان بزرگی وبینار سردار سلیمانی دانشگاه آزاد مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی محمد بزرگی احمد جهان بزرگی مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی آموزش مجازی حمله سایبری فضای مجازی رئیس واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم انگلیس از حملات سایبری چین

انگلیس کشور چین را به حملات سایبری به دموکراسی خود متهم کرده و در این راستا تحریم هایی را علیه برخی شرکت ها و افراد اعمال کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "نویه زوریخه سایتونگ"، دولت بریتانیا در واکنش به حملات هکرها به کمیسیون انتخابات و برخی اعضای مجلس عوام بازیگران چینی را مجازات می کند.

در انگلیس کمیسیون انتخابات نوعی داور برای رقابت دموکراتیک است. این نهاد مستقل و بی طرف از نظر سیاسی، به عنوان مثال بر این مسئله نظارت می کند که مقررات مربوط به تأمین مالی احزاب رعایت می شود و قوانین عمومی برگزاری انتخابات را صادر می کند. هنگامی که تابستان گذشته مشخص شد که این کمیسیون انتخابات قربانی یک حمله سایبری گسترده شده است، زنگ خطر در بریتانیا به صدا درآمد.

این کمیسیون اعلام کرد که بازیگران متخاصم در سال 2021 به نسخه های ثبت نام رأی دهندگان و ایمیل های داخلی دسترسی پیدا کردند و به سیستم های کنترل نفوذ کردند. این نهاد اطمینان داد که این حمله هیچ تاثیری بر انتخابات یا ثبت نام رای دهندگان نداشته است. اما مهاجمان نام و آدرس تمامی بریتانیایی‌هایی را که بین سال‌های 2014 تا 2022 به عنوان رأی‌دهندگان ثبت‌نام کرده بودند، سرقت کردند.

روز دوشنبه، دولت بریتانیا چین را به دست داشتن در حمله به کمیسیون انتخابات متهم کرد.

الیور داودن، معاون نخست وزیر انگلیس در این باره به مجلس عوام گفت که تحقیقات نیروهای امنیتی بریتانیا نشان داده که عاملان این حمله با پکن مرتبط هستند. ایالات متحده آمریکا هم متعاقباً اتهامات مشابهی را مطرح کرد و نشان داد که غرب در مجموع لفاظی های خود را علیه تلاش های اعمال نفوذ چین افزایش می دهد.

به گفته داودن، چین همچنین در پشت حملات نافرجام برای جاسوسی از دست‌کم سه عضو مجلس عوام انگلیس قرار دارد.

به گفته وی گروه هکری APT31 که وابسته به دولت چین است مسئول این امر است. از جمله افرادی که ایمیل‌های مرتبط دریافت کرده‌اند، یان دانکن اسمیت، رهبر سابق حزب محافظه‌کار، تیم لافتون، وزیر محافظه‌کار سابق و استوارت مک‌دونالد از حزب ملی اسکاتلند (SNP) هستند. هر سه عضو یک گروه پارلمانی هستند که بارها از فعالیت های چین در مستعمره سابق بریتانیا در هنگ کنگ و استان سین کیانگ انتقاد کرده اند.

داودن تاکید کرد که حملات به دموکراسی بریتانیا در نهایت شکست خورده است، اما روی هم رفته، فعالیت‌های پکن نشان‌دهنده یک الگوی واضح و پایدار از رفتار خصمانه است.

دولت بریتانیا همچنین دو فرد و یک شرکت پیشرو را که لندن را به حملات سایبری و گروه هکری APT31 مرتبط می‌کردند، تحریم کرد.

در انگلیس گزارش‌های مربوط به جاسوسی و تلاش‌های چینی برای نفوذ در سال‌های اخیر افزایش یافته است.

کن مک کالوم، رئیس سرویس اطلاعات داخلی MI5، چین را "بزرگترین چالش استراتژیک اساسی" برای بریتانیا در سال 2022 توصیف کرد. در تابستان 2023، کمیته اطلاعات و امنیت مجلس عوام در گزارشی اعلام کرد که چین به طور خاص و تهاجمی بریتانیا را هدف قرار داده است.

در نهایت، پکن ظاهراً در تلاش است تا بر روند سیاسی پارلمان در وست مینستر تأثیر بگذارد. سال گذشته، یک دستیار پژوهشی 28 ساله مجلس عوام انگلیس به اتهام نقض اسرار و جاسوسی دستگیر شد.

این بریتانیایی که به بی گناهی خود اعتراض داشت از جمله برای وزیر امنیت امروز تام استیمهات کار می کرد، اما گفته می شود که به عنوان جاسوس در خدمت چین بوده است.

بهر حال لفاظی های شدید لندن و اعمال تحریم ها به منزله یک اقدام هشدار دهنده و درخواست از پکن برای تعدیل فعالیت های سایبری خود است.

با این همه سخنگوی وزارت امور خارجه چین از "اتهامات بی اساس" صحبت کرد و به همین دلیل است که خطر یک ناراحتی دیپلماتیک وجود دارد. با این حال، تحریم های انگلیس چندان شدید به نظر نمی رسد. بنابراین، طرفداران منتقد چین در درون حزب محافظه کار از دولت خواستند تا سخنان تند خود را با اقدامات قاطع تر دنبال کند.

اتهام‌زنی وزیر انگلیسی به روسیه درباره حمله تروریستی اخیرالحوثی: آمریکا، انگلیس و رژیم اسرائیل طراح تجاوز به یمن بودند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب هسته‌های فناور جدید در دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه
  • بیان بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره
  • تشریح بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره 
  • طرح مدرسه عالی گردشگری و مرکز مهارتی حقوق تجاری تدوین می‌شود
  • راهکارهای شش‌گانه مشارکت مردم در تحقق جهش تولید
  • دانشکده‌ هوش مصنوعی در تبریز تاسیس می شود
  • تحقق شعار سال با به‌روزرسانی فناوری‌ و تجهیزات بخش تولید
  • تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری
  • خشم انگلیس از حملات سایبری چین
  • تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار