Web Analytics Made Easy - Statcounter

عادل نجف زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مدول، هم‌اکنون ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و جهت اتمام و به بهره برداری رسیدن آن، مبلغ قابل توجه ۲۰۰ میلیارد ریالی نیاز بود که در رایزنی با مقام‌های دولتی و معاون وزیر نیرو در امور آب، این مبلغ از محل ماده ۵۶ و از طریق بانک ملی برای تکمیل نهایی پروژه تخصیص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: اکنون ۲ مدول تصفیه‌خانه فاضلاب خوی ۳۰ هزار مترمکعب در شبانه روز ظرفیت دارد و با به بهره برداری رسیدن مدول سوم، این ظرفیت به ۴۵ هزار مترمکعب می رسد.

نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی به مشکلات موجود در حوزه فاضلاب در شهرک ولیعصر این شهرستان نیز اشاره کرد و ادامه داد: مدول سوم تصفیه خانه و شبکه مربوط به آن در مسیر این شهرک قرار گرفته و با اتمام آن، همه مشکلات فاضلاب در ساختمان های قبلی و مساکن مهر این منطقه رفع می شود.

نجف زاده اضافه کرد: جمعیت تحت پوشش این مدول ۷۵ هزار نفر پیش بینی شده و با اتمام کامل آن، فاضلاب تولیدی حدود ۲۲۵ هزار نفر از شهروندان تصفیه می‌شود.

وی گفت: آب تصفیه شده فاضلاب بعداز گندزدایی و ضدعفونی جهت استفاده در محصولات کشاورزی ۲ ساله یا بیشتر از ۲ سال و آبیاری پارک‌های شهرداری و استفاده‌های صنعتی به کار گرفته می‌شود.

به گزارش ایرنا، فاز اول تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی با ظرفیت ۱۵ هزار مترمکعب در شبانه روز در سال ۱۳۷۵ با سیستم تصفیه هوادهی و مدول شماره ۲ با سیستم پیشرفته SBR با مدل خودسازی و با ظرفیت ۱۵ هزار مترمکعب در سال ۱۳۹۶ به بهره برداری رسید.

۳۹ هزار و ۸۵۴ انشعاب فاضلاب شهری در خوی وجود دارد و طول شبکه فاضلاب در این شهرستان ۳۱۷ هزار و ۸۶۲ متر است.

شهرستان خوی با ۳۸۵ هزار نفر جمعیت در شمال آذربایجان غربی قرار گرفته و دومین شهر پرجمعیت استان است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی خوی آب و فاضلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی خوی آب و فاضلاب مجلس شورای اسلامی خوی آب و فاضلاب اخبار کنکور هزار مترمکعب تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، بهمن سام خانیان، دربازدید از از جایگاه زباله کلاکولی در جنگل اشکته چال رامسر از زحمات و ابتکارات شهردار وسایر عوامل تقدیر وتشکر کرد، اما آن را کافی ندانسته و با تاکید بر تسریع در اتمام عملیات خاطر نشان کرد مرتب فرآیند عملیات را رصد نموده و بعد اتمام مواعد و زمان اعلامی عذری بر عدم انجام نخواهد پذیرفت.

در این بازدید شهردار رامسر توضیحات مبسوطی در خصوص فرآیند تصفیه شیرابه ومراحل پیش تصفیه و ایجاد جاده فرعی، نصب کانال و روند ورود و خروج شیرابه پس از پیش تصفیه به دستگاه تصفیه ارائه داد و مقرر شد پس از آزمایشات مراحل خلوص اولیه تصفیه، مراحل تایید و جاگذاری و نصب دستگاه تصفیه انجام شود وحداکثر زمان اتمام این پروسه را تا ۵ ماه دیگر اعلام کرد.

امینی شاد در قسمت تفکیک زباله بیان داشت: با شرکت دانش بنیان در حال مراحل نهایی اتمام قراداد هستیم که برای اولین بار در ایران صورت می‌گیرد که با نصب این دستگاه و راه اندازی آن از زباله موجود بنزین و... تولید خواهد شد و فرآیند تنظیم قرارداد را نهایتا تا دو ماه دیگر اعلام کرد.

دادستان رامسر  با همراهی علی امینی شاد شهردار، باهری رییس منابع طبیعی و نیاستی رییس محیط زیست رامسر از سایت زباله کلاکولی در جنگل اشکته چال رامسر بازدید کرد.

گفتنی است، زباله بعنوان بزرگترین چالش محیط زیست در استان مازندران بوده که نیازمند نگاه ویژه دولت در تخصیص اعتبارات جهت احداث زباله سوز و نجات طبیعت و بشر از مخاطرات زیست محیطی است.

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر
  • شستشوی ۷ مخزن با ظرفیت ۵۲ هزارو ۶۰۰ مترمکعب در ارومیه
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • اختصاص ۳۵۰۰میلیارد ریال از محل مولدسازی به پروژه‌های ورزشی اردبیل
  • شبکه جمع‌آوری فاضلاب بیرجند در حال بهره‌برداری است
  • اتصال شهرهای قاین و سربیشه به شبکه فاضلاب
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد