Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار ایلام با اشاره به اینکه استانداردسازی پروژه‌ها منجر به توسعه پایدار می شود، گفت:اعتبار لازم برای ایجاد آزمایشگاه مکانیک در شهرستان های استان اختصاص یابد.

به گزارش خبرگزاری برنا ایلام، قاسم سلیمانی دشتکی در دیدار با مدیرعامل شرکت مادرتخصصی آزمایشگاه فنی مکانیک خاک کشور با اشاره به اینکه  رعایت استانداردها در روند اجرای پروژه های نفتی و زیرساختی موجب توسعه پایدار عمرانی استان می شود، افزود: از جمله عوامل بروز برخی مشکلات حادث شده در ابنیه و پروژه ها انجام نشدن آزمایش های درست و دقیق در روند اجرای آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه  شرکت فنی مکانیک خاک استان در پروژه های مهمی چون سامانه گرمسیری، نفت و گاز، ابنیه، تونل و راه سازی حضور پررنگ و غیرقابل انکاری داشته است، اظهار داشت: استان ایلام ظرفیت‌ و پتانسیل زیادی برای توسعه عمرانی دارد و فاکتور اصلی در این مسیر استانداردسازی طرح هاست که آزمایشگاه فنی مکانیک خاک در این زمینه وظیفه و مسئولیت سنگینی را بر عهده دارد.

استاندار ایلام تصریح کرد: باتوجه به اینکه دولت درصدد کوچک سازی بدنه خود و واگذاری بیشتر خدمات و اقدانات به بخش خصوصی است، آزمایشگاه فنی مکانیک خاک می تواند با استفاده از جوانان تحصیلکرده جویای کار آزمایشگاه های خصوصی را دایر و بر پروژه های بخش خصوصی نظارت کند.

نماینده عالی دولت در استان در ادامه خواستار اعتبار لازم برای شهرستان های تازه تاسیس و دورافتاده استان جهت ایجاد نمایندگی آزمایشگاه مکانیک شد و خاطرنشان کرد: لازم است در جهت ایجاد نمایندگی آزمایشگاه مکانیک با مرکزیت شهرستان های که امکان دسترسی باقی شهرستان ها فراهم باشد اعتبارات لازم اختصاص یابد.

وی افزود: راه اندازی شعبات و تجهیزات طرح های آزمایشگاهی نیازمند تزریق اعتبارات لازم است که انشاءالله در این زمینه مساعدت لازم صورت پذیر.

آزمایشگاه فنی مکانیک خاک ایلام  بر 124 پروژه عمرانی نظارت می کند

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی فنی و مکانیک خاک با اشاره به اینکه حضور و مشارکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان ایلام در طرح ها و پروژه های مختلف عمرانی و زیرساختی اشاره کرد و گفت:از مجموع ۲۱۳ پروژه عمرانی مهم در استان ایلام، این شرکت بر ۱۲۴ پروژه نظارت و کنترل دارد.

مجید کیان پور با بیان اینکه آزمایشگاه فنی مکانیک خاک ایلام بیش از 60 درصد پروژه های عمرانی استان نظارت و کنترل می کند ، افزود: در دهه سوم دیماه سال جاری برداشت شریان ها و مسیرهای مواصلاتی استان به طول ۹۵۸ کیلومتر انجام شد تا فرآیند نگهداری و روکش راه ها سهل تر شود.

وی با بیان اینکه آزمایشگاه های این شرکت به طور میانگین در بیش از ۵۰ درصد پروژه های عمرانی و زیرساختی بخش دولتی و خصوصی نظارت و مشارکت دارند،اظهار داشت: بیش از ۶۰ هزار کیلومتر از راه ها و شریان های کشور از مهرماه امسال با دستگاه های اسکنر پیشرفته مورد اسکن، کنترل و نظارت قرار گرفته است و این برنامه ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون ۳۵ هزار کیلومتر از این راه ها اسکن غیرمخرب شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی فنی و مکانیک خاک  کشور تصریح کرد:بیش از ۵۰۰ نوع آزمایش در کشور انجام می شود و دامنه آزمایش ها گسترده و منحصربه فرد است و از یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بازار ژئوتکنیک که در کشور وجود دارد ۲۲ درصد آن متعلق به آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک است.

کیانپور با بیان اینکه  تلاش و هدف عمده آزمایشگاه فنی مکانیک خاک این است که مدیریت و کنترل بیشتری بر روی پروژه ها و طرح ها داشته باشد و طبق اساس نامه این شرکت هدف ارائه خدمات کیفی و فنی به مجریان پروژه ها و بهره برداران است، خاطرنشان کرد: در ۲ دهه اخیر میزان خسارت های جانی و مالی و بروز خسارت ها در برابر حوادثی چون زلزله در کشور کاهش یافته و توجه ویژه ای به بخش ساخت و سازها و روند نوسازی بافت های روستایی انجام گرفته و ۲۰۰ هزار مسکن روستایی در ۱۵ سال اخیر نوسازی می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شیوه ساخت و سازها نوین و تجدید نظرهایی در روش های طراحی ساخت و سازها صورت گرفته و این شیوه نامه ها به سمت بهینه سازی رفته است و نیز آیین نامه موسوم به ۲۸۰۰ که برای مقابله با ویرانی های زلزله است، تاکنون چهار بار ویرایش و در هر مرحله از ویرایش، تجارب و پژوهش هایی در مورد زلزله گنجانده شده است.

کیان پور افزود: اتفاقات مثبتی در زمینه ساخت و ساز در کشور رخ داده و وزارتخانه های کشور و راه و شهرسازی به همراه بانک مرکزی به عاملیت بانک مسکن دستورالعمل های مناسبی برای بافت های فرسوده دارند و به هر منزل مسکونی بافت فرسوده ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت تا تخریب و نوسازی و مقاوم سازی شود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه فنی مکانیک خاک در نشست شورای فنی استان ایلام با بیان اینکه عمر مفید ساختمان ها در کشور ۳۰ سال است، گفت: هدف اصلی این شرکت افزایش عمر مفید ساختمان ها به بیشتر از ۳۰ سال است.

کیان پور با اشاره به اینکه  افزایش عمر مفید پروژه های عمرانی، زیرساختی و ساختمان ها در گرو کنترل کمی، کیفی و تضمین کیفیت پروژه ها و مصالح به کار رفته در این طرح هاست، افزود: کنترل کمی و کیفی پروژه ها موجب کاهش هزینه کردهای مالی و نیز نگهداری ابنیه بعد از ساخت و بهره برداری می شود و در این راستا باید استانداردسازی ها در همه پروژه های بخش دولتی و خصوصی لحاظ و نظارت شود.

وی اظهار داشت: یکی از مواردی که به افزایش نظارت ها و کنترل کمی و کیفی پروژه ها منجر می شود، حضور سرزده و بدون اطلاع قبلی کارشناسان و ناظران شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با همکاری سازمان نظام مهندسی و اعضای شورای فنی استان بر سر اجرای پروژه ها حین انجام کار است.

کیانپور اضافه کرد:همچنین همکاری و مراوده بیشتر آزمایشگاه فنی خاک استان ایلام با اداره کل استاندارد برای کنترل کیفی پروژه های ساختمانی و عمرانی به ویژه بخش خصوصی از دیگر مواردی است که مسئولان استان باید به آن توجه بیشتری بکنند.

وی بر حضور و نظارت ناظران آزمایشگاه بر پروژه های بخش خصوصی و شخصی تاکید کرد و اظهارداشت: هرچند سرمایه ایجاد این طرح ها از خود افراد یا شرکت های بخش خصوصی است، اما یک سرمایه ملی محسوب می شود بنابراین نظارت بر سلامت و استاندارد سازه ها اجتناب ناپذیر است.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه فنی مکانیک خاک با بیان اینکه ایران کشوری حادثه خیز است و در طول سال شاهد حوادث مخربی چون سیل و به ویژه زلزله هستیم، گفت: یکی از راه های کاهش آثار مخرب زلزله و سیل تقویت استحکام سازه های زیرساختی نظیر جاده، پل، تونل و ساختمان هاست.

کیان پور اضافه کرد: یکی از مواردی که باید نظارت بر آن بیشتر شود، تولید بتون مورد نیاز پروژه ها است، نظارت بر تولید کیفی بتون براساس نوع سازه ها بیشتر و این نظارت کنترل کیفی بتون در محل اجرای پروژه انجام شود تا استحکام، مقاومت و عمر مفید آن بنا افزایش یابد.

دستگاههای اجرایی همکاری خوبی با آزمایشگاه فنی مکانیک خاک دارند

همچنین معاون امور عمرانی استاندار ایلام نیز در این نشست گفت: نکته حائز اهمیت در استانداردسازی ساختمان ها و ابنیه، ایجاد فرهنگ مطالبه گری در بین مردم، مسئولان و پیمانکاران پروژه هاست که خواهان و مطالبه گر مصالح کیفی، اجرای پروژه های مطابق با استانداردهای روز دنیا باشند.

احمد کرمی افزود: با نظارت هوشمند و مطالبه گرانه، بدون شک سرمایه های کلان پروژه ها در جای درست و با کمترین هزینه ها به کارگیری می شود و کنترل کیفیت مصالح و ابنیه، ماندگاری و افزایش عمر مفید بنا را در پی خواهد داشت.

وی اظهار داشت: آزمایشگاه فنی و مکانیک استان ایلام در زمینه تجهیز دستگاه های نوین و بروز باید بیشتر تقویت شود تا نتایج آزمایش ها و کنترل کمی و کیفی پروژه ها نزدیک به واقعیت و استانداردهای تعریف شده باشد.

معاون استاندار ایلام با بیان اینکه مجموعه استانداری و دستگاه های اجرایی همکاری مطلوبی با شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک دارند، یادآور شد: گاهی مواقع جلسات شورای فنی در محل اجرای پروژه برگزار می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار ایلام قاسم سلیمانی دشتکی نظارت و کنترل پروژه های عمرانی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک مدیرعامل شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه فنی مکانیک خاک استاندار ایلام راه و شهرسازی کیفی پروژه ها اجرای پروژه ساختمان ها شهرستان ها بخش خصوصی کنترل کمی کیان پور عمر مفید راه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیزیکدانان، تعداد جهان‌های موازی را کشف کردند

به گزارش تابناک، نظریه جهان‌های فراوان که برخی از آن به جهان‌های موازی، بس‌گیتی یا چندجهانی یاد می‌کنند، شاید همه ویژگی‌های یک نظریه علمی معتبر را نداشته باشد، اما ویژگی‌ها و پیامدهای آن حتی توجه مردم عادی را جلب می‌کند. فیزیک‌دانان در تازه‌ترین پژوهش‌ها گفته‌اند که ابعاد جهان‌های موازی بی‌نهایت نیست، بی‌اندازه بی‌نهایت است.

«آلبرت اینشتین» با تمام نبوغ و دانش خود، تفسیر آماری مکانیک کوانتومی را قبول نداشت و این مفهوم را در جمله معروف «خدا تاس نمی‌اندازد» عنوان کرد. «نیلز بوهر» هم که از پایه‌گذاران مکانیک کوانتومی بود، در پاسخ اینشتین گفت: «به خدا نگو چه‌کار کند.»

 تحقیقات فیزیک‌دانان طی نیمه دوم قرن بیستم نشان داد که نه‌تنها تعبیر اینشتین در تاس‌بازی اشتباه بود که کازینوی عظیم فیزیک کوانتومی به‌احتمال زیاد دارای اتاق‌هایی بسیار بیشتر از هر آن چیزی است که تاکنون تصور می‌کردیم. حال «ارسلان عادل» و همکارانش در دانشگاه کالیفرنیا در دیویس (UCD)، آزمایشگاه ملی لس‌آلاموس در ایالات متحده و انستیتو فدرال فناوری سوئیس در لوزان می‌گویند که به نظر می‌رسد تعداد این اتاق‌های اضافی، نهایتی ندارد!

این پژوهشگران در مقاله‌ای در آرکایو، نقشه واقعیت بنیادین را دوباره ترسیم کرده‌اند تا نشان دهند که نحوه ارتباط ما با اشیاء در فیزیک، ممکن است مانع از مشاهده چشم‌انداز عظیم عالم شود.

تفسیر آماری عالم

نزدیک به یک قرن است که درک ما از واقعیت، تحت تأثیر نظریه‌ها و مشاهداتی که زیر پرچم مکانیک کوانتومی مطرح شده‌اند، پیچیده شده است. روزگاری که می‌شد اندازه‌گیری‌های دقیقی از اجسام انجام داد و سرنوشت محتوم آن‌ها را با معادلات مکانیک، ترمودینامیک، الکترومغناطیس و نسبیت تعیین کرد، گذشته است.

برای درک تاروپود بنیادینی که عالم را تشکیل داده است، به ریاضیاتی نیاز داریم که بازی احتمالات را به اندازه‌گیری‌های حدودی و غیرقطعی مرتبط کند؛ و این، به دور از دیدگاه شهودی عالم است.

 

بر اساس تعبیر کپنهاگی مکانیک کوانتومی، به نظر می‌رسد که امواج هر احتمالی همیشه وجود دارند، تا زمانی که آن اتفاق قطعی می‌شود و دیگر احتمالات به ناگاه ناپدید می‌شوند. حتی در حال حاضر هم کاملاً مشخص نیست که درنهایت، چه چیزی سرنوشت گربه شرودینگر را تعیین می‌کند.

نظریه جهان‌های موازی

اما این‌همه ابهام، مانع از آن نشده است که دانشمندان از دیدگاه‌ها و ایده‌های مختلف دست بکشند. «هیو اِوِرِت» (Hugh Everett)، فیزیک‌دان آمریکایی در دهه 1950 (۱۳۳۰) نظریه جهان‌های موازی را پیشنهاد کرد که بر اساس آن، همه اندازه‌گیری‌های محتمل، واقعیت خود را پایه‌گذاری می‌کنند. به بیان ساده‌تر می‌توان این نظریه را چنین توضیح داد که انبوهی از جهان‌های موازی داریم که هر اتفاق امکان‌پذیری در یکی از آن‌ها به شکل تصادفی رخ می‌دهد. آنچه جهان ما را در مقایسه با دیگر جهان‌ها پراهمیت می‌کند، صرفاً آن است که ما در حال مشاهده آن پدیده هستیم

مدل «جهان‌های متعدد» اِوِرِت را از نظر علمی نمی‌توان «نظریه» دانست (مانند نسبیت یا مکانیک کوانتومی) و نمی‌توان آن را با مکانیک کوانتومی مقایسه کرد که شگفتی‌های مطلق را در پدیده‌ای محسوس به نمایش می‌گذارد؛ بااین‌حال محاسبات فیزیک‌دانان نظریه ریسمان، تعداد حدود ۱۰ به توان ۱۰۰ جهان موازی را محتمل می‌داند؛ یعنی چند ده میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد عالم!

در مدل چندجهانی (برخی آن را «بس‌گیتی» ترجمه کرده‌اند)، با برداشتی از بی‌نهایت عالم از احتمال‌ها شروع می‌کنیم که به زبان فیزیک‌دانان، همان مجموع همه انرژی‌ها و موقعیت‌های شناخته‌شده تحت عنوان «هملیتونین سراسری» است و سپس، روی هر چیزی که توجه‌مان را جلب کند، تمرکز می‌کنیم. بدین ترتیب احتمال‌های نامتناهی را درون زیرسیستم‌های همیلتونی مشخص‌تر و به‌مراتب مدیریت‌پذیرتر، محدود می‌کنیم.

ذره‌بین فریبنده

حظل این سؤال مطرح می‌شود که این تمرکز یا بزرگ‌نمایی، درعین‌حالی که می‌تواند ادراکی از نامتناهی در اختیارمان قرار دهد، آیا می‌تواند مانع مشاهده چشم‌انداز کلی شود؟ آیا این کار، رویکرد کوته‌فکرانه‌ای نیست که از آشنایی ما با برخی از اشیاء ریزمقیاس (میکروسکوپی) برآمده باشد؟

به‌بیان‌دیگر، می‌توان این‌طور توضیح داد که در آزمایش گربه شرودینگر، ما به‌راحتی می‌پرسیم که آیا گربه در داخل جعبه، زنده است یا مرده؛ اما هرگز در نظر نمی‌گیریم که آیا بوی نامطبوعی از جعبه منتشر می‌شود یا اینکه میز زیر جعبه، گرم است یا سرد.

پژوهشگران در تلاش برای تعیین اینکه آیا تمایل ما به حفظ تمرکز بر آنچه در داخل جعبه است، اهمیتی دارد یا نه؛ الگوریتمی را توسعه دادند تا بررسی کنند که آیا ممکن است برخی از احتمالات کوانتومی موسوم به «حالت‌های اشاره‌گر»، کمی سرسختانه‌تر از دیگر احتمال‌ها تنظیم شوند و درنتیجه سبب شوند که برخی از ویژگی‌های حیاتی با احتمال پایین‌تری درهم تنیده شوند.

اگر چنین باشد، جعبه توصیف‌کننده گربه شرودینگر تا حدی ناقص است مگر آنکه ما فهرست طولانی عواملی را در نظر بگیریم که بالقوه در سراسر کیهان پراکنده‌اند.

ارسلان عادل، فیزیکدان پاکستانی و عضو هیئت‌علمی دانشکده فیزیک UCD در توضیح این ایده می‌گوید: «برای مثال شما می‌توانید بخشی از زمین و کهکشان آندرومدا را در یک زیرسیستم داشته باشید و این زیرسیستم، کاملاً درست است». در تئوری، هیچ محدودیتی برای تعریف زیرسیستم‌ها وجود ندارد و فهرست طولانی از حالت‌های دور و نزدیک را می‌توان در نظر گرفت که هرکدام، واقعیت را با اندکی تغییر پدید می‌آورند.

پژوهشگران با اتخاذ رویکرد جدید در نظریه چندجهانی (جهان‌های متعدد) اِوِرِت، به پاسخی رسیده‌اند که آن را تفسیر «جهان‌های بسیار فراوان‌تر» نامیده‌اند. تفسیر جدید، مجموعه‌ای بی‌شمار از احتمال‌ها را در نظر می‌گیرد و آن را در بازه بی‌نهایتی از واقعیت‌ها ضرب می‌کند که در شرایط معمولی آن‌ها را در نظر نمی‌گیریم.

روش نوین هم با شباهت زیادی به تفسیر اصلی، بیش از آن‌که درباره رفتار عالم توضیحی ارائه دهد، به تلاش ما برای مطالعه گام‌به‌گام آن در هر لحظه اشاره دارد.

پژوهشگران امیدوارند که این الگوریتم بتواند در توسعه راه‌های بهتر برای کاوش سیستم‌های کوانتومی مانند الگوریتم‌های داخل کامپیوتر، کاربرد داشته باشد.

 

خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • فیزیکدانان، تعداد جهان‌های موازی را کشف کردند
  • ۸۵ پرونده قصاص در سراسر کشور منجر به سازش شد
  • تکمیل طرح‌های زیرساختی به توسعه شهرستان سبزوار منجر می‌شود
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • ببینید | تصاویری جالب از خون‌گیری موزیکال در یک آزمایشگاه؛ می‌خواهیم خون بگیریم ۲ سی‌سی از شما!
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی