Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهنام خسروی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: اکوپارک رزینی اوره لردگان به‌ منظور تکمیل زنجیره ارزش صنایع پایین‌دستی پتروشیمی برنامه‌ریزی شده است و راه‌اندازی آن در سال‌های گذشته برای جلوگیری از خام‌فروشی و رونق صادرات، جزو برنامه هلدینگ‌های پتروشیمی قرار گرفته است.

وی افزود: اکوپارک رزینی اوره لردگان با استقرار ۴۵ واحد در ۶ زون و تولید ۱۹ محصول شامل انواع روکش‌ها، رزین‌ها، چسب‌ها، نایلون‌ها، نایلکس‌ها، پلیمرهای لاستیکی در زمینی به وسعت ۲۰ هکتار در شهرستان لردگان استقرار می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این طرح زمینه اشتغال پایدار و مستقیم برای ۲ هزار و ۸۰۰ نفر فراهم خواهد شد.

وی یادآور شد: امکان‌سنجی جانمایی این طرح هم‌اکنون در شهرستان لردگان در حال انجام است که پس از دریافت استعلام‌های زیست‌محیطی، منابع‌طبیعی و آبخیزداری، مشخص شدن میزان زمین‌های ملی و مستثنیات، نسبت به تغییر کاربری  و صدور مجوز اقدام می‌شود.

رییس اداره طرح و برنامه‌ریزی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: پس از تغییر کاربری زمین مورد نظر، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در یک دوره هفت تا ۱۲ روزه مجوزهای لازم برای اجرای طرح اکوپارک رزینی اوره لردگان را صادر خواهد کرد و سرمایه‌گذار می‌تواند برای آغاز ساخت و ساز و استقرار دستگاه‌ها و ماشین‌آلات اقدام کند.

وی گفت: سرمایه‌گذاری برای صنایع پایین‌دستی پتروشیمی به سرمایه‌گذاری پایین نیاز دارد اما از اشتغال‌زایی بالایی برخوردار است.

خسروی تاکید کرد: مواد اولیه محصولات صنایع پایین‌دستی در طرح اکوپارک رزینی اوره لردگان از پتروشیمی لردگان تامین می‌شود و بیشتر تولیدات این طرح صادراتی است که باعث رونق اقتصادی، افزایش صادرات و توسعه پایدار چهارمحال و بختیاری خواهد شد.

رییس اداره طرح و برنامه‌ریزی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: پتروشیمی لردگان برای خرید ۲۰ درصد از طرح اکوپارک رزینی اوره لردگان اعلام آمادگی کرده است که این مهم باعث جذب سرمایه‌گذار و تامین مواد اولیه می‌شود و برای سرمایه‌گذاری ۸۰ درصد این طرح نیز از طریق فراخوان و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اقدام می‌شود.

خسروی اظهار داشت: حضور بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در اکوپارک رزینی اوره لردگان باعث جذب سرمایه‌گذاران جدید در چهارمحال و بختیاری و رونق کسب و کارها و فعالیت‌های دیگر در استان خواهد شد.

به گزارش ایرنا، شرکت پتروشیمی لردگان یکی از شرکت‌های تابعه گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان بوده که در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار و با سرمایه‌گذاری ارزی ۷۵۴ میلیون یورو و ۱۱ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال احداث و تجهیز شده است.

پتروشیمی لردگان ظرفیت سالانه تولید ۶۷۰ هزار تن آمونیاک و یک میلیون و ۸۰ هزار تن اوره را دارد که براساس مصوبات، مقرر شده تا بخشی از فروش اوره به جهاد کشاورزی اختصاص یابد و ۸۰ درصد آن صادر شود.

عمده‌ترین کاربرد آمونیاک در تولید انواع کودهای شیمیایی است، آمونیاک را می‌توان هم به‌صورت مستقیم به‌عنوان کود شیمیایی به‌کار گرفت و هم در تولید موادی مانند سولفات آمونیوم، مونوآمونیوم فسفات، دی آمونیوم فسفات، اوره و دیگر کودهای شیمیایی از آن استفاده کرد.

این مجتمع روز پنجشنبه ۶ آذرماه سال‌جاری با دستور رییس‌جمهوری، پس از چندماه تولید آزمایشی، به‌طور رسمی وارد چرخه تولید شد.

برچسب‌ها پتروشیمی رونق تولید توسعه ایران جهش تولید چهارمحال وبختیاری اختصاصی ایرنا اشتغال زایی سرمایه گذاری کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی رونق تولید توسعه ایران پتروشیمی رونق تولید توسعه ایران جهش تولید چهارمحال وبختیاری اختصاصی ایرنا اشتغال زایی سرمایه گذاری کارآمدی دولت اخبار کنکور چهارمحال و بختیاری پتروشیمی لردگان سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۹۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور یکی از برنامه‌های مهم وزارت نفت را خاموشی فلرها دانست و گفت: این فلرها بر اساس برنامه زمانبندی خاموش و به ارزش افزوده تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه مرتضی شاهمیرزایی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردمی در صنعت ارز آفرین پتروشیمی در شرکت پتروشیمی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: مشعل‌های صنایع و شرکت‌ها و صنایع مختلف مستقر در منطقه پارس جنوبی باید خاموش شوند.

معاون وزیر نفت افزود: برنامه قطعی وزارت نفت و نظام، خاموشی فلرها است.

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور اضافه کرد: از هم اکنون که پروژه‌ها در حال اجرا هستند در مورد مصرف بهینه انرژی برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان این که فلرها برای اضطرار و موارد خاص هستند، خطاب به مدیران فنی و طراحان گفت: اقدامات تکمیلی برای مهار فلرها انجام شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر هم از افزایش رشد 37 درصدی تولید این پتروشیمی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن خبر داد و گفت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با 510 میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد 18 درصدی ثبت کرد.

جواد حاتمی کسب درآمد 20 هزار میلیارد تومانی را از دیگر موفقیت‌های شرکت پتروشیمی بوشهر در سال قبل دانست و بیان کرد: ظرفیت تولید شرکت پتروشیمی بوشهر حدود 9 میلیون و 248 هزار تن است که ضمن تامین خوراک صنایع دیگر بخش از آن به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی از راه‌اندازی فاز دوم این پتروشیمی خبر داد و تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی بوشهر تهیه خوراک است که با توجه به راه‌اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک این مجموعه افزایش یابد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • تبدیل دره مخوف تهران به بزرگترین مرکز تفریحی شهر | پاتوق معتادها به اکوپارک تبدیل می‌ شود
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش