Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@12:56:07 GMT

افزایش مشارکت مردم در ستاد عتبات عالیات گیلان

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۰۵۴۹

افزایش مشارکت مردم در ستاد عتبات عالیات گیلان

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مجید دوهندو صبح امروز در نشست خبری در سازمان فضای مجازی سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه بنیان‌گذار ستاد عتبات عالیات سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است، اظهار کرد: بعد از فروپاشی رژیم بعث عراق این ستاد راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه حرم مطهر ۶ امام و حضرت ابوالفضل العباس (ع) در عراق است، افزود: رژیم بعث عراق اما در زمان حکومت خود اجازه زیارت به شیعیان نمی‌داد تا اینکه این رژیم سرنگون شد و راه زیارت برای عاشقان اهل‌بیت (ع) باز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان عتبات و عالیات گیلان با بیان اینکه این ستاد دو مدیریت راهبردی دارد، گفت: مردم در سخت‌ترین شرایط عشق و علاقه خود را به اهل‌بیت (ع) نشان داده‌اند.

دوهندو با اشاره به اینکه گرفتن پروژه در کشور عراق ازجمله برنامه‌های راهبرد اول است، بیان کرد: پروژه‌های عظیم مرمت و بازسازی حرم‌های مطهر در سامرا، کربلا، کاظمین و نجف ازجمله برنامه‌های مهم ما است.

وی با بیان اینکه استفاده از تمام ظرفیت استان برای جمع‌آوری نذورات راهبرد دوم ما است، تصریح کرد: هدف این ستاد ایجاد فضاهای مناسب برای زائران اهل‌بیت (ع) است که در ایام مختلف برای زیارت حرم‌های مطهر به کشور عراق سفر می‌کنند.

رئیس سازمان عتبات و عالیات گیلان با اشاره به اینکه تمام‌کارهای ستاد خالصانه است، افزود: به‌تناسب جمعیت استان هر نفر در سال پنج هزار تومان برای حرم مطهر ائمه نذر کند این رقم بسیار رقم چشمگیری خواهد بود.

دوهندو با بیان اینکه روش دوم کمک روش سند افتخار است، گفت: به افراد با توجه به کمک‌های که می‌کنند به همان میزان سند افتخار اهدا می‌شود و در طرح بنای نور نیز با بانک رسالت در کل کشور هماهنگ شده که مردم می‌توانند از یک‌میلیون تومان تا پنج میلیون تومان وام می‌گیرند و وام را در اختیار ستاد قرار می‌دهند و ماهی ۱۷ هزار تومان قسط وام را پرداخت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه میزان مشارکت مردم ما نسبت در سه ماه دوم و سوم نسبت به سه‌ماهه اول افزایش فراوانی داشته است، افزود: طلا، برنج، چای و هر چیزی را که ممکن است مردم در این راه نذر می‌کنند.

رئیس سازمان عتبات و عالیات گیلان با بیان اینکه ما ۱۸ موکب در استان گیلان داریم، تصریح کرد: این موکب‌ها کاملاً مردمی هستند و از در ایام اربعین در مرزها و در اکثر شهرهای عراق دایر هستند و علاوه بر زائران ایرانی زائران خارجی را نیز پذیرایی می‌کنند و در تلاش هستند که فرهنگ عاشورایی زنده بماند.

دوهندو با اشاره به اینکه موکب‌های ما در حوادث غیرمترقبه در میدان حاضر هستند، گفت: در ایام کرونا موکب نورالزهرا (س) در تمام شهرهای گیلان نان رایگان پخت و توزیع کردند و موکب محسنین نیز در بخش تولید ملزومات بهداشتی اقدامات ارزشمندی داشتند که سایر موکب‌های ما نیز در سراسر استان فعالیت داشتند.

وی با بیان اینکه تمام امکانات ستاد در داخل کشور خریداری می‌شود، افزود: مصالح موردنیاز ساخت‌وساز پروژه‌ها در داخل کشور خریداری‌شده و از خارج شدن ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

رئیس سازمان عتبات و عالیات گیلان با اشاره به تعداد پروژه‌های ستاد در کشور عراق، بیان کرد: ما در صحن عقلیه بنی‌هاشم (ع) و گنبد حرم مطهر امام حسین (ع) در کربلا و صحن مطهر حضرت زهرا (س) در نجف پروژه داریم.

دوهندو با اشاره به شماره‌حساب‌های ستاد جهت واریز نذورات، افزود: مردم می‌توانند نذورات خود از طریق شماره‌حساب‌های ۰۱۰۶۰۶۹۷۹۷۰۰۰ بانک ملی، ۱۰۱۱۱۱۵ بانک رسالت، ۴۳۳۰۴۱۱۱۰۱۱۰۰۴۳ بانک کوثر، ۲۹۱۰۴۲۷۸۱۰۴۱ بانک انصار و ۵۱۰۹۱۹۶۹۴۲ به نام ستاد عتبات عالیات استان گیلان واریز کنند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان مشارکت عراق عتبات عالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۰۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد

 به گزارش تابناک،شفقنا نوشت: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تاکید بر نقش «خانواده» در ایجاد فرهنگ سلامت گفت: در سال ۲۰۵۰ جمعیت افعانستان به نزدیک به ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون نفر، جمعیت پاکستان به حدود ۴۰۰ میلیون نفر و جمعیت عراق به ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون نفر می‌رسد و جمعیت کشور ما هم به حدود ۹۰ میلیون نفر می‌رسد که باید به بحث جمعیت کشور توجه کنیم.

علیرضا اولیائی منش اظهار کرد: ادبیات علمی و مطالعات جهانی نشان می‌دهد که موضوع مشارکت مردم تا سطح محلات پیش رفته است؛ اما درباره مشارکت خانواده در حوزه سلمت خیلی مطلبی وجود ندارد؛ چراکه خانواده و خانواده محوری خیلی در ادبیات غربی جایگاهی ندارد.

وی با بیان اینکه دنیا در حوزه سلامت مطالعاتی تا سطح محله داشته است؛ اما پس از آن به سطح فرد و نه خانواده تاکید دارد، توضیح داد: مطالعات جهانی پس از سطح محله، فرد محور می‌شود و درواقع محوریت خانواده مخصوص جوامع اسلامی و سنتی‌تر است که به باغ وحش دهکده جهانی نپیوسته‌اند و در این فرهنگ است که مادر به عنوان محور خانواده شکل دهنده این تمدن نوین است که ما می‌خواهیم مدعی آن باشیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ادامه داد: زنان این جامعه باید در شکل دهی این رویکرد نوین و مقابله با این هجمه پوچ موجود در سطح دنیا که ته آن افسردگی و پوچی است مقابله کنند. باید به فرهنگ زیبا، سنتی و عیر ماشینی خود برگردیم و خودباوری داشته باشیم. فکر نکنیم مدینه فاضله جای دیگری است. اعتقادم این است که اگر شرایط اقتصادی فراهم باشد مردم باید جهان گردی کنند، دنیا را ببینید و بعد به کشور برگردند و با عشق و علاقه به داشته‌های خود بچسبند.

اولیائی با بیان اینکه فضای مجازی ایده ال‌هایی دست نیافتنی برای مردم می‌سازد، با اشاره به مطالعه‌ای انجام شده در این خصوص عنوان کرد: مطالعه‌ای انجام شده در سوئیس می‌گوید افرادی در کشور‌های غرب در فضای مجازی غرق هستند ۴۰ درصد افسرده‌تر از بقیه مردم هستند؛ چراکه فضای مجازی انسان را از فضای واقعی دور می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه باید به خانواده محوری برگردیم، درباره اهمیت امیدآفرینی افزود: در همه دنیا تلاطم و مشکلات اقتصادی وجود دارد؛ اما در این حوزه امید آفرینی خیلی مهم است. ازدواج را خیلی سخت گرفتیم، حوزه‌های فرهنگی باید روی بحث ازدواج آسان تاکید کنند. در سال ۲۰۵۰ جمعیت افعانستان به نزدیک به ۹۰ الی ۱۰۰ میلیون نفر، جمعیت پاکستان به حدود ۴۰۰ میلیون نفر و جمعیت عراق به ۹۰ الی ۱۰۰ میلیون نفر می‌رسد و جمعیت کشور ما هم به حدود ۹۰ میلیون نفر می‌رسد که باید به بحث جمعیت کشور توجه کنیم.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: ازدواج و فرزندآوری یک موضوع نشاط آفرین است، اغلب جوانان اگر ذره‌ای امید داشته باشند، علاقمند به ازدواج و فرزند آوری هستند؛ اما در حال حاضر قدری ناامید هستند و آینده را بدون پایداری می‌بینند. باید در حوزه امید آفرینی کار کنیم و متقابلا مسئولین نیز در حوزه ثبات اقتصادی فکری کنند تا امید ایجاد شود.

اولیائی با اشاره به تاسیس “خانه‌های مشارکت مردم” توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح محلات تهران، توضیح داد: پیش‌تر فقط یک خانه مشارکت مردم در منطقه ۱۷ تهران یعنی مرکز مهرگان را داشتیم، اما در حال حاضر به ۱۰ منطقه رسیده است. این خانه‌های مشارکت همان مراکز جامع سلامت ما هستند که هیات امنای مردمی دارند و در بحث آسیب شناسی مشکلات محله کار می‌کنند، خودشان آسیب شناسی و نیاز سنجی و برنانه ریزی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه محوریت ما باید اهمیت دادن واقعی به مردم باشد، خاطرنشان کرد: دستورالعملی شهرداری تهران برای یکپارچه کردن مسائل مربوط به این حوزه آماده کرده است که ویرایش آخر را می‌گذراند و بخش بهداشت هم یکی از بخش‌های آن است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره ارتباط بین اقتصاد و سلامت نیز توضیح داد: کاملا بحث‌های اقتصادی بر روی سلامت مردم موثر است، اما از آن مهمتر اثر چشم و هم چشمی‌ها بر سلامت است. از سوی دیگر مردم باید برای حل مشکلات اقتصادی پای کار آیند. نمی‌توان همه بار این موضوع را از دولت طلبید. اگر این مشارکت مردمی محقق شود در حوزه اقتصاد هم اتفاقات خوبی می‌افتد، نباید فرهنگ تجمع ثروت را داشته باشیم.

 

دیگر خبرها

  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان