Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-03-29@07:17:12 GMT

مصرف زیاد گاز و برق و رابطه آن با خاموشی

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۳۳۰۵

تهران - ایرنا - مصرف برق روز گذشته و درساعت ۱۸ و ۴۳ دقیقه در حالی به رقم ۴۰ هزار و ۳۰۳ مگاوات رسید که سردی هوا در اغلب مناطق کشور همچنان ادامه داشت و همین امر گاز رسانی بیشتر به بخش خانگی را به همراه دارد.

ه گفته متولیان برق هرچقدر میزان مصرف گاز در بخش خانگی بیشتر شود، امکان عرضه گاز به نیروگاه ها برای تامین برق کمتر شده و همین موضوع از مهمترین علت هایی است که بروز خاموشی ها را دامن خواهد زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف گاز ایران در بخش خانگی و تجاری در۱۰ روز نخست دی ماه امسال میانگین ۶۰۲ میلیون متر مکعب در روز بوده که در مقایسه با سال گذشته که این عدد روزانه ۴۹۱ میلیون متر مکعب برآورد شده، ‌ نشان‌دهنده رشد مصرفی ۲۲.۵ درصدی است.

براساس تازه ترین گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران مصرف برق کشور در ساعت ۱۸ و۴۳ دقیقه روز پنجم بهمن ماه در حالی به عدد ۴۰ هزار و ۳۰۳ مگاوات رسید که پارسال و در همین بازه زمانی میزان مصرف ۳۸ هزار و ۳۵۹ مگاوات بود.

این امر نشان از رشد مصرف برق به میزان یک هزار و ۹۴۴ مگاواتی دارد که از نظر متخصصان صنعت برق برای مصرف زمستانی میزان قابل قبولی نیست و باید کاهش یابد.

مدیرعامل توانیر در این باره در روزهای اخیر گفته بود: این روند نقش مشترکان خانگی و تجاری را در چرخه انرژی مصرفی کشور به خوبی نشان می دهد.

محمد حسن متولی زاده خاطرنشان کرد: چنانچه هر یک از هموطنان دمای منزل و یا مرکز تجاری را یک درجه کاهش و یک لامپ اضافی نیز خاموش کنند، همه مشکل کشور در زمینه تامین سوخت گاز نیروگاه ها حل خواهد شد.

آمارهای منتشره از سوی صنعت برق نشان می‌دهد که شدت مصرف انرژی الکترونیکی در کشور دو تا پنج برابر میانگین جهانی مصرف انرژی است که در مقایسه با کشور ژاپن این رقم ۱۰ برابر می‌شود.

 ایران در بخش خانگی سه برابر متوسط جهانی انرژی مصرف می‌شود، در حالی که آمار متوسط جهانی ۹۰۰ کیلووات ساعت در سال است، این رقم در کشور ما دو هزار و ۷۰۰ کیلووات ساعت در سال ثبت شده است.

 آمارهای رسمی منتشر شده گویای آن است که سرمایه‌گذاری برای احداث نیروگاه به ازای تولید هر مگاوات برق ۶۰۰ هزار یورو است، به عبارتی برای احداث ظرفیت هزار مگاواتی تولید برق نیازمند ۶۰۰ میلیون یورو است.

همچنین شدت مصرف انرژی(گاز) در بخش خانگی بسیار زیاد است و بگونه ای که مصرف روزانه این انرژی از ۸۲۵ میلیون متر مکعب عبور کرده که این رقم نگران کننده است.
(ایرنا)

برچسب ها: توانیر ، گازوئیل ، برق ، ساعات خاموشی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000M6y

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: توانیر گازوئیل برق ساعات خاموشی بخش خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزتراشه‌های هوش مصنوعی با کمترین مصرف انرژی رونمایی شدند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، دانشمندان چینی ادعا می‌کنند ریزتراشه‌هایی را ساخته‌اند که کم‌مصرف‌ترین ریزتراشه‌های هوش مصنوعی در جهان هستند.

تراشه‌های هوش مصنوعی در اندازه‌های بسیار کوچک برای قرار گرفتن در دستگاه‌های هوشمند مانند تلفن‌های همراه، می‌توانند راهگشای کارکرد‌های آفلاین و خلاقانه مانند کنترل صوتی و کنترل ذهنی باشند.

آن دسته از تراشه‌های هوش مصنوعی که برای کار‌های سنگین طراحی شده‌اند، به دلیل نیاز‌های محاسباتی بالا، اغلب به قدرت قابل‌توجهی نیاز دارند که استفاده از آنها را در سناریو‌های دنیای واقعی محدود می‌کند. پروفسور ژو جون (Zhou Jun) و تیمش از دانشگاه علوم و فناوری الکترونیک چین (UESTC) مصرف انرژی را از طریق الگوریتم و بهینه‌سازی معماری به میزان قابل توجهی کاهش داده‌اند.

این تیم دو تراشه هوش مصنوعی را در کنفرانس بین‌المللی مدار‌های حالت جامد که در سانفرانسیسکو برگزار شد، به نمایش گذاشت. کنفرانس مورد اشاره به «المپیک» صنعت مدار‌های مجتمع مشهور است و محققان، مهندسان و متخصصان برتر از سراسر جهان را گرد هم می‌آورد تا در خصوص جدیدترین پیشرفت‌ها در مدار‌های حالت جامد و نیز آینده فناوری تراشه بحث کنند.

اولین تراشه از دو تراشه هوش مصنوعی برای تعبیه در دستگاه‌های هوشمند به منظور فعال کردن کنترل صوتی آفلاین طراحی شده است. این تراشه کاملاً متمایز از سایر سیستم‌های تشخیص صدای استاندارد است، زیرا در شناسایی کلمات کلیدی و تشخیص سیگنال‌های صوتیِ گوینده، بسیار برتر عمل می‌کند. علاوه بر این، این تراشه می‌تواند صحبت‌های گوینده مورد نظر را حتی در موقعیت‌های پر سروصدا و همراه با صداهای محیطی مانند تلویزیون، موسیقی یا مکالمه به‌دقت تشخیص دهد این تراشه قرار است در سناریوهای کنترل صوتی و کم‌مصرف، مانند خانه‌های هوشمند، دستگاه‌های پوشیدنی و اسباب‌بازی‌های هوشمند استفاده شود.

دومین تراشه این تیم که در کنفرانس سانفرانسیسکو رونمایی شد، برای تشخیص سیگنال‌های تشنج در افراد مبتلا به صرع طراحی شده است. این فناوری از تشخیص الکتروانسفالوگرام برای تشخیص تشنج‌های صرع و هشدار دادن به بیمار برای کمک‌های پزشکی یا درمان استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • حواستان به باتلاق عاطفی باشد
  • جای خالی مبحث ۱۹ در ساختمان‌سازی
  • حل ناترازی ها مهمترین اولویت انرژی کشور در ۱۴۰۳
  • کاهش مصرف انرژی‌ در مبدل‌های الکتریکی با استفاده از هوش مصنوعی
  • رونمایی از پویش «با انرژی»
  • جهش چشمگیر قیمت گاز در انتظار شهروندان آلمانی
  • ریزتراشه‌های هوش مصنوعی با کمترین مصرف انرژی رونمایی شدند
  • مشارکت مردم در بهینه‌سازی مصرف انرژی چگونه به جهش تولید و اقتصاد کمک خواهد کرد؟
  • راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل
  • تولید بیش از ۸ میلیارد کیلو وات ساعت انرژی خالص در نیروگاه نکا