Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ارگان‌های مربوطه با همکاری خیران حوزه سلامت در جهت افزایش پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای تلاش کنند، درحال حاضر با کمک و مشارکت مجمع خیران احداث ۱۰۰ پایگاه اورژانس جاده‌ای هدف‌گذاری شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، حسینعلی شهریاری ظهر امروز در آیین افتتاح پایگاه اورژانس جاده‌ای خیرساز شهدای شهر زاویه با اشاره به احداث پایگاه‌های جاده‌ای اظهار داشت: امیدواریم احداث پایگاه‌های جاده‌ای باعث ارتقای سطح خدمات، افزایش سرعت در امدادرسانی به حادثه دیدگان و همچنین باعث افزایش سلامت و ایمنی مردم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود 17 هزار نفر براساس آمارها هر سال در جاده‌های کشور به خاطر سوانح رانندگی فوت می‌کنند که این موضوع می‌طلبد تا تمام ارگان‌های مربوطه با کمک و همکاری خیران حوزه سلامت در جهت افزایش پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای تلاش کنند و امیدواریم این آمارها کاهش پیدا کند، درحال حاضر با کمک و مشارکت مجمع خیران احداث 100 پایگاه اورژانس جاده‌ای و بین راهی هدف‌گذاری شده است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور تاکنون 300 نفر از مدافعان سلامت در راستای حفظ سلامت و خدمت‌رسانی به هم‌وطنان جان خود را از دست داده‌اند که باید از خانواده‌های این شهیدان گرانقدر در جهت تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی تقدیر کنیم و همچین مسئولان باید به این موضوعات توجه ویژه‌تری داشته باشند چراکه آنها تلاش‌های بسیاری در راستای حفظ سلامت مردم داشته‌اند و از ابتدای شیوع ویروس کرونا به میدان آمده‌اند و از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند.

شهریاری تصریح کرد: توسعه زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان در کنار تلاش‌های بی‌دریغ کادر درمان می‌تواند نقش به سزایی در شکست ویروس کرونا و افزایش سلامت مردم داشته باشد و در این راستا تلاش‌های بیشتری می‌طلبد.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی قزوین: 2 پایگاه اورژانس شهری در قزوین احداث می شود5 پایگاه اورژانس اجتماعی در استان کهگیلویه و بویراحمد راه‌اندازی می‌شودمعاون وزیر بهداشت: مجوز احداث 2 پایگاه اورژانس در نهبندان اخذ شده است

ایجاد اورژانس هوایی در شهرستان ساوه در دستور کار قرار گرفته است

مهدی مصری، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه هم با اشاره به اهمیت تقویت پایگاه‌های اورژانش گفت: تقویت پایگاه‌های اورژانش در این مناطق به خاطر حوادث زیاد رانندگی در جاده‌ها دارای اهمیت است و همچنین اینگونه موارد قدمی بزرگ در راستای کیفیت خدمات به مردم به شمار می‌آید.

وی افزود: با افتتاح پایگاه جاده‌ای شهر زاویه هم‌اکنون 6 پایگاه جاده‌ای اورژانس در شهرستان‌های ساوه و زرندیه تکمیل و در جهت مسیر خدمات‌رسانی قرار گرفته‌اند و همچنین ساخت یک پایگاه دیگر در کنارگذر اتوبان ساوه به تهران درحال پیگری‌های لازم است و امیدواریم با ایجاد این پایگاه‌های جاده‌ای به افزایش سلامت مردم کمک شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان کرد: ایجاد اورژانس هوایی در شهرستان ساوه به خاطر حجم حوادث ترافیکی، جاده‌ای و اهمیت ارائه خدمات مناسب درمانی در دستور کار قرار گرفته و همچنین این امر مهم و تحقق آن نیازمند همکاری مسئولان است.

مصری تصریح کرد: کارشناسان اورژانس در جهت امدادهای سخت باید مهارت‌های ویژه را فرا بگیرند و همچنین در راستای این امر مهم دانشکده فوریت‌های پزشکی متمرکز در زرندیه با بهره‌گیری از ظرفیت استادهای با تجربه در اولویت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: از سال 97 عملیات ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهر زاویه با تخصیص 15 میلیارد شروع و همچنین امروز با همکاری افراد مختلف و شهرداری و شورای شهر و کمک 32 میلیارد ریالی خیران حوزه سلامت به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/712/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پایگاه اورژانس جاده ای بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره گرانی و کمبود دارو با ارسال این گزارش به قوه قضائیه مخالفت کردند و به دستگاه های مربوطه برای رفع مشکلات این حوزه فرصت دادند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (1) بند (س) تبصره (1) قانون بودجه سال 1401 کل کشور و ردیف (16) جدول مصارف تبصره (14) قانون بودجه سال 1402 کل کشور در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 4 اردیبهشت ماه) قرار داشت.

وکلای ملت پس از استماع گزارش کمیسیون بهدشات درباهر کمبود و گرانی دارو با ارسال این گزارش به قوه قضائیه از مجموع 228 نماینده حاضر در جلسه علنی با 67 رأی موافق، 137 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع، مخالفت کردند.

بنابراین نمایندگان مجلس فرصت مجددی به دستگاه‌های مربوطه برای رفع مشکلات حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و شیرخشک دادند.

بنابرین گزارش، سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در توضیح این گزارش، گفت: با استناد به سیاستهای کلی نظام سلامت ابلاغیه رهبر معظم انقلاب و بر اساس تکلیف نمایندگان در بند (س) تبصره (1) قانون بودجه سال 1401 با هدف ساماندهی صنعت دارو و محوریت سیاستگذاری جدید در حوزه یارانه دارو برعهده دولت گذاشته بودند طرح دارویار توسط دولت اجرا شد که بر اساس آن از طریف انتقال یارانه دارو از ابتدای زنجیره تامین و توزیع به انتهای آن و تمرکز بر نظام بیمه‌ای، مدیریت بهینه زنجیره تامین و توزیع به گونه‌ای اجرا شود که در حوزه کمبودها و قیمت اقلام دارویی فشار از روی دوش مردم برداشته شود اما طی 2 سال سپری شده از اجرای آن شاهد خارج شدن محسوس زنجیره تامین و توزیع دارو از مدار تنظیم گری بوده ایم و تبعات آن گریبانگیر بیماران و فعالان صنعت دارو شده است.

وی افزود: کمیسیون بهداشت پس از آنکه به دفعات مشکلات موجود، دغدغه مندی‌ها، الزامات و تکالیف دستگاه‌های مسئول را در قالب برگزاری جلسات نظارتی و با ارائه 4 گزارش نظارتی به مجلس ارائه کرده بنابراین در حال حاضر با استناد به ماده 234 آئین نامه داخلی گزارش نقض یا استنکاف از اجرای قانون توسط مسئولان وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و دستگاه‌های زیرمجموعه آنان و سازمان تامین اجتماعی برای رسیدگی به قوه قضائیه و مراجع ذیصلاح در دستورکار مجلس قرار دارد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت اضافه کرد: نزدیک به 150 قلم داروی پرمصرف، دارای کمبود و محدودیت جدی بوده و حدود 65 قلم دارو در شرایط کمبود حاد قرار دارد و رفع این مشکل نیازمند برنامه ریزی و کارآمدسازی سامانه‌های موجود و مدیریت دقیق سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی در پیش بینی به موقع نیازهای کشور و تخصیص به موقع ارز است، البته عدم نظارت موثر بانک مرکزی به عملکرد بانک های عامل در اعطای تسهیلات ریالی برای تامین سرمایه در گردش موردنیاز صنعت دارو و نیز شرکت های تراستی در انتقال به موقع ارز به ذینفع نهایی نیز یکی از چالش های جدی در حوزه کمبود دارو است.

اسحاقی با اشاره به موارد استنکاف از قانون، گفت: در این رابطه شاهد استنکاف و نقض قانون در مورد سیاستگذاری و نظارت کارآمد بر تولید و مصرف و واردات دارو و مدیریت بهینه منابع سلامت از طریق نظام بیمه ای توسط تمامی ارکان مسئول در دولت با محوریت وزارت بهداشت هستیم و با توجه به اینکه طی 4 ساله مجلس یازدهم و به ویژه پس از اجرای طرح دارویار انجام تکالیف قانونی دستگاه های اجرایی در حوزه ساماندهی وضعیت نظام دارو و درمان کشور به دفعات توسط کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مورد تاکید و مطالبه قرار گرفته اما متاسفانه کماکان شاهد وضعیت نامناسب این حوزه و تحمیل فشار بر مردم هستیم.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه