Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از هفته گذشته روند مراجعه و بیماران تنفسی نیاز به بستری در  مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان کمی افزایش یافته است. - اخبار استانها -

‌حسن بهرامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان،اظهار داشت: تا هفته گذشته روند مراجعه و بستری بیماران تنفسی در بیمارستان‌های استان نزولی بود اما در روزهای گذشته بر اثر عادی پنداری شرایط از سوی مردم شاهد توقف کاهش آمار مبتلایان کرونا در استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 300 بیمار تنفسی و مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری و تحت درمان هستند، تصریح کرد: افراد بستری و بدحال فقط مربوط به بیماران زمینه‌ای و مسن نیست بلکه بعضی بیماران مبتلا به کرونا از گروه سنی جوانان و بدون بیماری زمینه‌ای هستند.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه کرونا و خطر مرگ و میر ناشی از آن در کمین همه گروه‌های سنی است عنوان کرد: متاسفانه روز گذشته یک بیمار 17 ساله بر اثر ابتلا به کرونا و وخامت بیماری جان خود را از دست داد.

بهرامی افزود: با آبی و زرد شدن شرایط کرونا در شهرستان‌های استان، برخی از مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را رها کرده و با خیالی راحت در اماکن عمومی و مراکز خرید حضور می‌یابند.

تذکر استاندار اردبیل به مردم و عادی‌انگاری‌ها / کرونا به هیچ عنوان تمام نشده استاعمال محدودیت‌ها برای پیشگیری از شیوع کرونا در ایلام ضروری استشهریاری: به نتیجه بخش بودن واکسن ایرانی کرونا خوشبین و امیدوار هستیم

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان قطعی کرونا وجود ندارد، اظهار داشت: تنها راه در امان ماندن از ابتلا به این ویروس کشنده رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی است.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بیشترین علت ابتلای بیماران کرونایی به این ویروس مربوط به شرکت در دورهمی‌های خانوادگی و تجمعات است تصریح کرد: برگزاری هرگونه دورهمی، مهمانی، مراسمات عزا، عروسی در کل استان ممنوع است.

انتهای پیام/743/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به سندرم لی (اختلالی نورولوژیکی) بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار، اظهار کرد: بیمار زنی ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصا عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

استاد تمام و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله