Web Analytics Made Easy - Statcounter

استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در پاسخ به این سوال که این سویه‌های جدید کروناویروس تا چه میزان می‌توانند خطرناک باشند؟ گفت: اولین نکته‌ای که باید بگویم این است که تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر افزایش شدت بیماری در نتیجه این سویه‌های جدید کروناویروس وجود ندارد بنابراین به نظر نمی‌رسد که در حال حاضر این جهش‌ها مضرتر باشند، اما نگرانی این است که افراد بیشتری به این ویروس آلوده می‌شوند و بنابراین در مجموع افراد بیشتری بیمار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر «دیوید کندی» استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا درباره دو سویه جدید کشف شده ویروس کرونا با نام‌های B.۱.۱.۷ و B.۱.۳۵۱ در انگلیس و آفریقای جنوبی که به نظر می‌رسد باعث افزایش انتقال ویروس شده است، اظهار کرد: نوع‌های مختلفی از سویه کروناویروس در دنیا وجود دارد که دو مورد از رایج‌ترین سویه‌ای که اخیرا در مورد آن صحبت می‌شود و مردم بیشتر نگران آن‌ها هستند، انواع سویه‌های B.۱.۱.۷ و B.۱.۳۵۱ است که برای اولین بار در انگلیس و آفریقای جنوبی شناسایی شده‌اند.

وی با بیان این‌که به نظر می‌رسد که این سویه‌های جدید کروناویروس حداقل از ماه اکتبر در این کشور‌ها در حال گردش بوده، اما در ماه دسامبر مورد توجه قرار گرفته‌اند، افزود: نگرانی در مورد این سویه‌های جدید از این جهت است که به نظر می‌رسد این سویه‌ها تفاوت‌هایی در میزان انتقال ویروس و نحوه مشاهده سیستم ایمنی بدن داشته باشند.

کندی در پاسخ به این سوال که منظور از «قابل انتقال‌تر» در مورد این نوع‌های جدید کروناویروس چیست؟ گفت: داده‌های منتشر شده از این جهش‌های جدید کروناویروس نشان می‌دهد که هر دو این سویه ها، قابل انتقال هستند که البته بیشتر این داده‌های موجود برای گونه انگلیسی است.

استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا با تاکید بر این موضوع که میزان قابل انتقال بودن این سویه‌های جدید به صورت دقیق هنوز مشخص نیست، اظهار کرد: تخمین‌های فعلی نشان می‌دهد که این سویه در حدود ۳۰ تا ۸۰ درصد قابل انتقال‌تر از سویه‌های اصلی موجود کروناویروس است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشمندان چگونه به این میزان عدد می‌رسند؟ گفت: افزایش موارد کروناویروس در انگلستان باعث شد که دانشمندان ویروس را از موارد مربوط به سنبله‌ها توالی دهند و شاهد نوع جدیدی از کرونا ویروس باشند. آن‌ها فرکانس این واریانت یا جهش را نسبت به گذشته بررسی کرده و دریافتند که با گذشت زمان بر تعداد افزوده می‌شود بنابراین این جهش جدید از حالت بسیار نادر به خیلی شایع تبدیل شد به طوری که براساس این میزان افزایش، تخمین زده می‌شود گونه کروناویروس انگلیسی حدود ۷۰ درصد یا بیشتر از ویروس اصلی، قابل انتقال است.

کندی درباره راه دیگر تشخیص قابل انتقال بودن گونه‌های جدید کرونا ویروس اشاره کرد و به ایسنا گفت: راه دوم تشخیص قابل انتقال‌تر بودن سویه ها، «نرخ حمله ثانویه» است. کاری که دانشمندان در این روش انجام می‌دهند این است که آن‌ها بررسی می‌کنند که ببینند یک فرد آلوده، چه تعداد از مخاطبینشان را به این ویروس آلوده می‌کند و آن را با سویه اصلی ویروس و تعداد افراد آلوده شده از یک فرد آلوده مقایسه می‌کنند که در این روش نیز مشاهده شده است که سویه جدید کروناویروس حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر افراد را آلوده می‌کند.

این استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا به دلایل نگرانی‌ها ناشی از افزایش مبتلایان به کروناویروس اشاره کرد و افزود: با افزایش قابلیت انتقال، دو برابر بیشتر ضربه خواهیم خورد. اولا در این حالت افراد بیشتری به این ویروس آلوده می‌شوند، بنابراین احتمال اینکه با شخصی که عفونی است ارتباط برقرار کنیم بیشتر خواهد بود و دوم اینکه ویروس عفونی‌تر خواهد شد، بنابراین احتمال انتقال بیماری بیشتر می‌شود.

کندی با تاکید بر اینکه با این شرایط، اصول چگونگی زندگی ما و چگونگی کنترل این مسئله اساساً بدون تغییر باقی خواهد ماند، اظهار کرد: در این شرایط اقداماتی مانند رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، اجتناب از فضا‌های مشترک داخلی و کاهش خطرات ناشی از حضور در اجتماعات غیرضروری بهترین تدابیری است که باید بر کنترل این مسئله، حداقل تا زمانی که همه ما به واکسن دسترسی پیدا کنیم، در پیش بگیریم.

این استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در پاسخ به این سوال که گونه‌های جدید کروناویروس آیا تاثیری بر واکسیناسیون خواهند داشت؟ گفت: اگر واکسن آبله را بررسی کنیم هرگز شاهد تکامل مقاومت در برابر آن نبودیم. برای سرخک، فلج اطفال و اکثر واکسن‌هایی که ما داریم نیز همین است. ما هرگز مجبور نیستیم آن‌ها را به روز کنیم و آن‌ها فقط به کار خود ادامه می‌دهند.

وی ادامه داد:، اما واکسن‌هایی نیز وجود دارند که ما مجبور هستیم آن‌ها را به روز کنیم، زیرا مقاومت در آن‌ها تکامل یافته است و بنابراین بخشی از نگرانی در مورد انواع جدید کروناویروس این می‌باشد که ممکن است مقاومت در برابر واکسن‌هایی که در حال حاضر در حال تولید هستند، وجود داشته باشد.

کندی به موضوع جهش‌های کروناویروس اشاره کرد و گفت: دلیل نگرانی مردم از سویه‌های جدید کروناویروس این است که جهش‌های رخ داده در ویروس در محلی است (پروتئین سنبله) که توسط واکسن‌ها هدف قرار گرفته است، اما فقط به این دلیل که شاهد تغییراتی در پروتئین‌های سنبله این گونه‌ها هستیم، نمی‌توان عنوان کرد واکسن تضعیف شده است.

این استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا افزود: آنچه محققان مشاهده کرده‌اند این است که به نظر می‌رسد یکی از جهش‌های موجود در انگلیس و آفریقای جنوبی هیچ تاثیری در نحوه مشاهده ویروس توسط سیستم ایمنی بدن ما ندارد، بنابراین خبر خوبی است. اما به نظر می‌رسد جهش دیگری که در نوع آفریقای جنوبی مشاهده می‌شود، بر نحوه مشاهده پاسخ ایمنی بدن ما بر ویروس تأثیر دارد.

وی در پاسخ به این سوال که با این صحبت‌های مطرح شده آیا می‌توان امیدوار بود که واکسن‌ها در برابر تغییرات تکاملی قوی باشند؟ گفت: امید من و انتظار من این است که محافظت از واکسن قوی باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: شاخص آلودگی هوا انتخابات 1400 ویروس کرونا مهرداد میناوند جهش ویروس کرونا کروناویروس سویه های جدید کروناویروس پاسخ به این سوال سویه های جدید نظر می رسد آفریقای جنوبی قابل انتقال سویه ها واکسن ها گونه ها جهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان

264 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895663

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • چرا حمله موشکی «مشروع» بود؟ فهرست عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران
  • اینفوگرافیک | ۴۵سال جنایت عبری علیه ایران
  • ۲۱ عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران /چرا حمله سپاه «مشروع» بود؟
  • چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع است؟
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • بارندگی‌های اخیر جان تازه‌ای به تالاب‌های کرمانشاه بخشید
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • ببینید | اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان