Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم یاوری، در جریان بازدید از کارخانه مخابراتی ایران افزود: در صورت نتیجه بخش نبودن و عدم رفع مشکلات آن، با تصویب اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، مشکلات این واحد تولیدی می‌تواند در جلسه اقتصادی سران قوا مطرح و برای رفع آن چاره اندیشی شود.
او اظهار داشت: ظرفیت اشتغالزایی زیمنس بسیار بیشتر از میزان کنونی است و این واحد تولیدی قادر است برای بیش از چهار هزار نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کند در حالی که هم‌اینک و به دلیل موانع و مشکلات موجود، این واحد با کمتر از ۱۰ درصد ظرفیت و اشتغال حدود ۴۰۰ نفر مشغول به فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیمنس شیراز از ظرفیت استانی، کشوری و منطقه‌ای برخوردار است
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس هم در جریان این بازدید گفت: کارخانه مخابراتی ایران (زیمنس) از ظرفیت ممتازی در استان، کشور و حتی منطقه برخوردار است.
سهراب مختاری، رفع مشکلات واحدهای تولیدی را مهمترین نیاز اقتصادی امروز کشور و استان فارس دانست و افزود: با توجه به ظرفیت این واحد تولیدی، انتظار است که رفع مشکلات آن در سطح ملی با جدیت دنبال شود.
وی ادامه داد: زیمنس ظرفیت ایجاد چهار تا پنج هزار فرصت شغلی را دارد و کمک به راه اندازی خط تولید و توسعه آن در منطقه ویژه اقتصادی شیراز می‌تواند به ایجاد اشتغال پایدار و بیشتر منتهی شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، با اشاره به برخی مطالبات کارگران زیمنس که از گذشته وجود داشته افزود: به مشکلات کارگران این واحد تولیدی و سایر کارخانه‌ها باید با نگاه انسان دوستانه و اجتماعی نگریست و پیاده سازی این نوع نگاه موضوع مهمی است که باید در فرهنگ کار بیشتر به آن توجه شود.

مشکلات بانکی، گریبان گیر کارخانه زیمنس شیراز
رئیس هیات مدیره کارخانه مخابراتی ایران (زیمنس) شیراز نیز گفت: مشکل اصلی این کارخانه با افزون بر۵۰ سال سابقه فعالیت و ۴۰۰ نیروی کار، مربوط به حوزه بانکی است.
جمشید آقائی افزود: از مجموع سه فقره تسهیلات بانکی که برای این واحد تولیدی مشکل آفرین شده، در یک مورد بانک عامل رقمی معادل ۱۰۵ میلیارد تومان را اضافه بر مقررات سیستم بانکی محاسبه کرده که انتظار است بانک‌ها فقط ملزم شوند که به دستورالعمل‌های بانک مرکزی عمل کنند.
وی، با اشاره به اینکه بیشتر سهام این مجموعه به عنوان یک واحدی بورسی در اختیار عموم قرار دارد ادامه داد: طرح توسعه این کارخانه که محصولات مورد نیاز صنعت مخابرات و الکترونیک کشور را تولید می‌کند ترسیم شده و این امکان وجود دارد که خط تولید باتری و مودم نیز سریعا در این مجموعه راه اندازی شود.
وی اظهار داشت: در این کارخانه، ظرفیت و پتانسیل رفع مشکلات موجود وجود دارد اما نیاز است که در سطوح بالاتر نیز حمایت‎هایی از این مجموعه صورت پذیرد.

شرکت کارخانه های مخابراتی ایران ، اولین تولید کننده مراکز تلفن ثابت و سیّار کشور یازدهم بهمن ۱۳۴۵ با مشارکت وزارت پست و تلگـراف و تلفن (ارتباطات و فناوری اطلاعات) به نسبت ۳۰ درصد، بانک توسعه صنعتی به نسبت ۳۰ درصد و شرکت زیمنس آلمـان به نسبت  ۴۰ درصد به صورت شرکت سهامی خاص در شیراز در زمینـی به مساحت در حدود یکصد هزار متر مربع پایه‌گذاری شد.

این کارخانه برای تامین تجهیزات مورد نیاز شبکه مخابراتی کشور و با ظرفیت اسمـی سالیانه ۴۵ هزار خط تلفن و ۶۰ هزار دسـتگاه تلفن رومیزی در سال ۱۳۴۸ به بهره برداری رسید.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی شیراز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی شیراز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تسهیلات بانکی شیراز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس اخبار کنکور کارخانه مخابراتی ایران واحد تولیدی رفع مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از جریمه بیش از هزار میلیارد ریالی یک کارخانه قند تا محکومیت قاچاقچی سوخت در فارس

تعزیرات حکومتی استان فارس، افراد متخلف در استان را محکوم و جریمه کرد.

جریمه بیش از هزار میلیارد ریالی یک کارخانه قند 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از محکومیت یک کارخانه قند به دلیل نگهداری و فروش غیرمجاز شکر خبر داد. 

غلامرضا سالاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس اظهار کرد: پرونده نگهداری و فروش ۲ هزار و ۵۶۰ کیلوگرم شکر خارج از ضوابط تعیینی دولت به ارزش ۶۵۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای یک کارخانه قند در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی فارس رسیدگی شد.

او گفت: این شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و رعایت نشدن ضوابط اختصاصی کالا‌های اساسی، تخلف انتسابی را محرز دانست و با توجه به موجود نبودن شکرها، متهم را به پرداخت هزار و ۳۰۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

سالاری افزود: بازرسان سازمان جهاد کشاورزی در بررسی از این کارخانه، گزارش تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

محکومیت قاچاقچی سوخت در لارستان 

رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان لارستان از محکومیت قاچاقچی نفت گاز در لارستان خبر داد. 

عبداله مظاهر خرم مکان رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان لارستان اظهار کرد: پرونده حمل هزار و ۷۵۰ لیتر نفت گاز خارج از ضوابط تعیینی به ارزش ۵۵۱ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی لارستان رسیدگی شد.

او گفت: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز دانست و علاوه بر ضبط سوخت کشف شده، متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۶۵۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مظاهر خرم مکان اضافه کرد: ماموران پاسگاه انتظامی چهاربرکه هنگام بررسی خودرو‌ها از یک دستگاه تریلی محموله سوخت قاچاق را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند. 

خاموشی ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق 

رئیس شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان شیراز از کشف ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق خبر داد. 

ولی اله درستی مطلق رئیس شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان شیراز اظهار کرد: پرونده نگهداری ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق در شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شیراز رسیدگی شد.

او گفت: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، تخلف انتسابی را محرز دانست و علاوه بر ضبط کالا، متهم را به پرداخت ۳ میلیارد و ۱۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی، محکوم کرد.

درستی مطلق افزود: ماموران شرکت توزیع نیروی برق شهرستان شیراز گزارش این تخلف را کشف و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی شهرستان شیراز ارسال کردند.

ماینر یک دستگاه استخراج ارز دیجیتال است که معامله آن در سایت‌های مختلف انجام شده و تبلبغ آن، هم به صورت قانونی و هم غیر قانونی وجود دارد.
اگر شخص وارد کننده ماینر بدون داشتن مجوز گمرک و اداره کل صنعت، معدن و تجارت، ارز دیجیتال استخراج کند، به عنوان مرتکب جرم مورد تعقیب و پیگیری قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • بازگشت کارگران «فروآلیاژ» ازنا به کار
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از چند واحد تولیدی در ارومیه
  • کارخانه هایی که بسیج کارگری دارند تعطیل نشده اند
  • بازگشت به‌کار ۱۶۰ کارگر ‌کارخانه فروآلیاژ در ازنا
  • ارتقاء زیرساخت‌های مخابراتی برای ۱۲۰۰ مشترک بلوار ۱۷ شهریور سمنان
  • صد و دهمین یکشنبه های حمایت از تولید در ارومیه
  • بررسی مشکلات ۱۱۹ واحد تولیدی در کمیته سرمایه گذاری
  • مشکل صادرات واحد‌های تولیدی حل می‌شود
  • از جریمه بیش از هزار میلیارد ریالی یک کارخانه قند تا محکومیت قاچاقچی سوخت در فارس