Web Analytics Made Easy - Statcounter

جراحی قلب همواره امری حساس و خطیر است به‌ویژه اگر این جراحی روی یک نوزاد نارس صورت بگیرد، امری که در بیمارستان رضوی با موفقیت انجام گرفت.

به گزارش قدس آنلاین، بیمارستان رضوی تاکنون جراحی‌های بسیار مشکل، خاص و البته موفقیت‌آمیزی را با تکیه بر توانمندی متخصصان خود در حوزه نوزادان و کودکان صورت داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌تازگی عمل جراحی‌ روی قلب یک نوزاد نارس در این بیمارستان صورت گرفته که پیش‌تر تنها در کشورهایی از جمله هند و ترکیه سابقه داشته است در حالی که ۸ سال است این جراحی در مشهد مقدس انجام می‌شود.

وجه تمایز این جراحی این است که در مورد نوزادی نارس با وزن بسیار کم صورت گرفته است. از این حیث، نخستین‌بار است که این جراحی در مشهد مقدس و بیمارستان رضوی صورت می‌گیرد. این نوزاد سی‌وسه‌هفته‌ای از جابه‌جایی عروق رنج می‌برد و بستن شریان اضافه قلب این نوزاد به دست متخصصان بیمارستان رضوی مشهد با موفقیت انجام شد.

نوزادی که ۷ هفته زودتر به دنیا آمد

دکتر محسن محور، رئیس بیمارستان رضوی، دراین‌باره می‌گوید: نوزاد جراحی‌شده به‌اصطلاح نارس و در سی‌وسه‌هفتگی به دنیا آمده بود. معمولا نوزاد در چهل‌هفتگی به دنیا می‌آید و درست در همان ۷ هفته است که رشد نهایی خود را شکل می‌دهد.

رئیس بیمارستان رضوی خاطرنشان می‌کند: این نوزاد ۷ هفته زودتر به دنیا آمده و عمل جراحی قلب او در سی‌وسه‌هفتگی صورت گرفته بود. رگ‌های قلب نوزاد تمام جابه‌جا بود اما متخصصان ما با عمل جراحی، آن‌ها را اصلاح کردند. خوشحالیم که در پانزدهمین سال فعالیت بیمارستان رضوی، این عمل سخت را صورت دادیم.

شرایط مساعد نوزاد

محور می‌گوید: ریه این نوزاد آسیب دیده بود و عمل جراحی قلب با ظرافت و دقت بسیار صورت گرفت. امیدواریم در روزهای آینده شرایط ریه نوزاد نیز بهتر شود و زمینه ترخیصش فراهم آید. شرایط عمومی این نوزاد هم‌اکنون بسیار مساعد است. این در حالی است که به دلیل آسیب ریه، تنفس مصنوعی دریافت کرده است.

وی ادامه می‌دهد: بیمارستان رضوی یک بیمارستان مرجع در سراسر ایران به‌ویژه در شرق کشور است. همه تجهیزات موردنیاز هر اتفاق درمانی و تشخیصی در این بیمارستان مهیاست.

وی با اشاره به انجام عمل‌های سنگین قلب در بیمارستان رضوی افزود: از ابتدای سال ۹۹ تا پایان دی، ۶۸۰ حراجی قلب داشته‌ایم. از این تعداد، ۶۵ مورد مربوط به نوزادان و اطفال بوده که شامل مشکلات متعدد با دامنه سنی مختلف بوده است.

دکتر حسین‌زاده، جراح قلب بیمارستان رضوی و جراح این نوزاد، نیز گفت: پس از انجام اکو، با تشخیص جابه‌جایی عروق بزرگ روبه‌رو شدیم و عمل جراحی قلب این نوزاد صورت گرفت.

وی افزود: اکنون پس از ۳ روز از عمل جراحی، نوزاد وضعیت عمومی مناسبی دارد و امیدواریم شرایط جدا کردن او از دستگاه تنفس مصنوعی فراهم آید.

 کمترین آمار فوت ناشی از جراحی

دکتر آذری، رئیس بخش جراحی قلب بیمارستان رضوی، نیز دراین‌باره گفت: عمل‌های قلب صورت‌گرفته در این بیمارستان بسیار متنوع است و از نوزاد دارای ناهنجاری مادرزادی تا پارگی آئورت را شامل می‌شود.

وی اظهار کرد: در مقایسه با مراکز درمانی دیگر، آمار جراحی ما بسیار بیشتر و به همان نسبت، آمار فوت و مرگ‌ومیر بسیار کم است. در بخش مراقبت‌های قلب نیز بیمارستان عملکرد بی‌نظیری به ثبت رسانده است.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عمل جراحی بیمارستان رضوی بیمارستان رضوی عمل جراحی جراحی قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۴۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۰ هزارعمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی استان کرمانشاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سال گذشته بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی، یک‌هزار عمل IVF برای زوج‌های نابارور و ۱۰۰ عمل فوق تخصصی انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، قباد محمدی امروز _ سه شنبه بیست و هشتم فروردین _ در جمع خبرنگاران از گام‌های امیدبخش حوزه بهداشت و درمان استان در سالی که گذشت، سخن گفت.

وی اظهار کرد: دسترسی آسان و مناسب اقشار مختلف جامعه به ویژه بیماران خاص به خدمات باکیفیت بهداشت و درمان یکی از دغدغه‌های جدی و دارای اولویت استان بوده که در راستای پیگیری مداوم این دغدغه از سوی استاندار، مجموعه مدیریتی استان و دانشگاه علوم پزشکی، خدمات امیدبخشی در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات در حوزه بهداشت و درمان استان کرمانشاه رقم خورد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این اتفاقات مثبت البته، با همراهی و تلاش ویژه اساتید علمی و کادر بهداشت و درمان استان رقم خورده و سبب افزایش رضایتمندی در بیماران و مراجعین شده است.

وی افتتاح مرکز پت اسکن با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان را به عنوان کارهای مهم صورت گرفته در سال گذشته بیان کرد و افزود: دستگاه پت اسکن در بیمارستان امام رضا شهر کرمانشاه یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری تشخیص سرطان در غرب کشور است که با راه‌اندازی آن نیاز نیست بیماران به تهران یا استان‌های دیگر مراجعه کنند و مهمترین قابلیت این دستگاه تشخیص سرطان است.

محمدی بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان اسلام آباد غرب با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان، بهره‌برداری از اولین مگا ICU غرب کشور در بیمارستان فارابی با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان و افتتاح بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی روانسر با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان را از جمله اقدامات صورت گرفته در سال گذشته دانست و گفت: متأسفانه علی‌رغم جمعیت ۳۰ هزار نفری روانسر، این شهرستان فاقد بیمارستان بود، بنابراین طی سال‌های گذشته توانستیم ظرف ۹ ماه بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی آن را که به‌عنوان مطالبه جدی مردم شهرستان مطرح بود، به بهره‌برداری برسانیم.

وی گفت: سال گذشته بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی، یک‌هزار عمل IVF برای زوج‌های نابارور و ۱۰۰ عمل فوق تخصصی شامل کاشت حلزون، پیوند مغز استخوان، پیوند قرنیه و پیوند کلیه انجام شده است.

بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان؛ احداث ۲۱ خانه بهداشت، پایگاه سلامت، پانسیون پزشک و مرکز جامع سلامت؛ کسب رتبه یک کشوری در بیشترین ارجاعات به مقالات هیأت علمی استان؛ افتتاح مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی باز ساخت؛ احداث و بهسازی ۱۱ هزار مترمربع مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی؛ موفق‌ترین برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در کشور و تکمیل بیمارستان بهارستان (مرکز جامع درمان سرطان) و رساندن پروژه به مراحل پایانی از دیگر گام‌های امیدبخش حوزه بهداشت و درمان استان در سال ۱۴۰۲ بود که محمدی یادآور آن‌ها شد.

کد خبر 745205

دیگر خبرها

  • نوزاد بیمار در سیل جنوب سیستان و بلوچستان با بالگرد به بیمارستان کنارک منتقل شد
  • سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است
  • افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز
  • بهره مندی ۴۷۴ هزار نفر از خدمات بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • اجراي موفقیت‌آمیز ۲ هزار و ۲۰۰ كیلومتر توپكرانی در نفت و گاز گچساران
  • جشن تولد یک سالگی نوزاد نارس در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور
  • تولد نوزاد افغانستانی در آمبولانس تخت جمشید
  • ۱۱۰ هزارعمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی استان کرمانشاه
  • پاسخ تنبیهی ایران به اسرائیل موفقیت‌آمیز و حاکی از توانمندی بود
  • ناصر هادیان: اسرائیل در حمله به کنسولگری ما کنوانسیون‌های بین‌المللی را نقض کرد/ با فرستادن پهپاد و موشک نشان دادیم هم توان و هم اراده پاسخگویی داریم/ این عملیات به لحاظ استراتژیک موفقیت‌آمیز بوده است