Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمدجواد زهرایی در دیدار با مدیران مؤسسات قرآنی استان قزوین اظهار کرد: مؤسسات قرآنی زیادی بنا به حس وظیفه و به‌منظور تربیت قاریان و حافظان قرآنی در استان فعالیت می‌کنند ولی همه ما باید به یک مفهوم و تعریف جامع برسیم که جایگاه مؤسسات قرآنی در نظام فرهنگی کشور ما کجا است و چه بار فرهنگی‌ای را باید به دوش بکشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین ادامه داد: این امر مسئله‌ای است که پیش‌ازاین به آن پرداخته نشده است، پیش‌ازاین هر فرد علاقه‌مندی که قابلیت‌های فرهنگی و آموزشی برای برپایی مؤسسات قرآنی را داشته به سازمان تبلیغات اسلامی مراجعه کرده و برای راحت‌تر اداره کردن امور مؤسسه خود ذیل سازمان مجوز کسب کرده و بنا به سلیقه خود کلاس‌های آموزشی را ترتیب داده است.

وی اذعان کرد: امروز برای اینکه بتوانیم امور قرآنی و مفاهیم قرآنی را اثربخش کنیم باید نوع اقدام خود را در یک چهارچوب تعیین شده متناسب با نیازهای روزآمد تغییر شکل دهیم.

زهرایی عنوان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب، بیانیه‌ای برای یک تمدن سازی عظیم است و ما باید بررسی کنیم که جایگاه فرهنگی مؤسسات قرآنی در این دوره زمانی و با توجه به بیانیه چیست و اگر نگاه مؤسسات به کاری که انجام می‌دهند در قدر و اندازه این محتوا باشد یک کار فرهنگی اثرگذار بوده است.

این مسئول تصریح کرد: صرف آموزش قرآن به افرادی که به مؤسسات قرآنی مراجعه می‌کنند یک کار قرآنی نیست، ما باید بتوانیم ارتباط با قرآن و مفاهیم قرآنی را وارد خانه‌های مردم کنیم و در این صورت است که کارآمد عمل کرده‌ایم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآور شد: ما نیاز به یک برنامه و طرح‌ریزی مدون داریم، باید از عمل جزیره‌ای و سلیقه‌ای دور شویم و با توجه به محیط پیرامون در قالب کارویژه به اقدام فرهنگی قرآنی مؤثر بپردازیم.

کد خبر 5130590

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب تبلیغات اسلامی قزوین موسسات قرآنی سبک زندگی اسلامی ویروس کرونا بارش برف خطبه های نماز جمعه آمار کرونا دهه فجر گرگان بوشهر کرمانشاه شیراز شیوع کرونا قوه قضاییه شهرستان کرج عکس استانها شهرکرد مؤسسات قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۴۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند | ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟

به گزارس جام جم آنلاین،‌ سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی، تهیه‌کننده برنامه «محفل» در واکنش به تمجید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «شیوع تلاوت قرآن در بین اقشار مختلف مردم در سراسر کشور از همیشه درخشان‌تر و زیباتر جلوه کرد و رسانه ملی هم در ارائه پیشرفت بزرگ نقش ایفا کرد»، گفت: اگر کار معارفی مرتب انجام شود، اثرگذاری دارد. اینگونه نیست مردم ما با کار‌های معارفی زاویه داشته باشند. اصلاً به کار‌های معارفی اهمیت داده نمی‌شود. آن بودجه‌ای که تلویزیون به سایر حوزه‌ها اختصاص می‌دهد، به پای بودجه برنامه‌های معارفی نمی‌رسد. البته مسئله فقط بودجه نیست و به اولویت مدیران هم بر می‌گردد. 

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که رسانه‌های فارسی زبان این هجمه را راه انداختند، که مردم ایران ارتباطی با دین ندارند، توضیح داد: نمی‌توان این نظر را به کل مردم ایران تعمیم داد. فقط ۲۰ هزار نفر از مردم در تعطیلات عید بخاطر برنامه «محفل» به ورزشگاه آزادی رفتند. اگرچه این تعداد کل مردم ایران نیست، ولی تمام مردم ما دیندار هستند و به دین اسلام علاقه دارند. آنها به قرآن علاقه‌مندند. 

این تهیه‌کننده درباره نقش برنامه‌های امثال «محفل» در معرفی مستعدان قرآنی به جامعه گفت: الان سوژه‌های ما به کشور‌های مختلف دعوت شدند. خیلی خوشحال می‌شوم وقتی می‌بینم فلان شبکه سوژه قرآنی را به برنامه دعوت می‌کند. سلبریتی فقط بازیگران و مجریان تلویزیون نیستند. قاری قرآن، کارآفرین و استاد دانشگاه هم می‌تواند سلبریتی باشد. 

وی در پاسخ به این سوال که دعوت صالح مهدی‌زاده، قاری نوجوان ایرانی به عربستان سعودی برای شرکت در مسابقه «عطر الکلام» صحت دارد؟ گفت: الان اسم مسابقه را نمی‌دانم، فقط می‌دانم عربستان از او دعوت کرده است. کشور‌هایی مانند عراق، اندونزی، فیلیپین و پاکستان سوژه‌های ما را دعوت کرده است. مثلاً آقای هادی اسفیدانی که در فصل قبل برنامه حضور داشت تعریف می‌کرد در طول یکسال گذشته به ۲۰ کشور دنیا دعوت شده است. تقریباً تلاوت الاخلاء ایشان بین‌المللی شده است. او تعریف می‌کرد که هر جا می‌رفتم به می‌گفتند الاخلاء را بخوان. حتی اسمش را با این تلاوت ذخیره کرده بودند. 

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که در حالی که یک قاری ایرانی که در همان مسابقه عربستان شرکت کرده بود، تعریف می‌کرد که سعودی‌ها هنوز قاریان ایرانی را به رسمیت نمی‌شناسند، تصریح کرد: در حالی که ما بهترین قاریان دنیا را داریم. امروز دیگر حضور در مسابقات کفایت نمی‌کند! مسابقاتی که به شدت تخصصی است و توده مردم نمی‌توانند با آن ارتباط بگیرند. ما اگر می‌خواهیم جامعه قرآنی داشته باشیم، باید قرآن را در بستر رسانه و زندگی مردم بیاوریم. 

تهیه‌کننده برنامه «محفل» در پاسخ به این سوال که با وجود اینکه سری جدید «حسینیه معلی» در دام یکسری انتقادات افتاد، ولی «محفل» از انتقادات به دور بود، گفت: ما خیلی چیز‌ها را پیش‌بینی نمی‌کردیم، ولی خدا برکتش را داد. ما فکرش را نمی‌کردیم آقای مهدی‌زاده آنقدر خوب دیده شود. باور کردنی نیست یک فیلم ۱۰۰ میلیون بار دیده شود. به برنامه‌های طنز تلویزیون با پروداکشن عظیم نگاه کنید، حداکثر دو میلیون بازدید می‌گیرد. اینها برکتی است که خدا می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ساخت برنامه‌ای از تحوّل زندگی افراد در حرم مطهر رضوی
  • مفاهیم و فرهنگ کرامت انسانی به مخاطب منتقل شود
  • محفل قرآنی سدره
  • تقدیر مدیرکل تبلیغات البرز از مشارکت مردم در برنامه های ماه رمضان
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ مؤسسه داخلی و خارجی در افغانستان
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند | ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟
  • دعوت ۲۰ کشور دنیا از نابغه قرآنی برنامه محفل
  • تشکیل و راه اندازی انجمن نوجوانان قرآنی در نمایشگاه قرآن سال بعد