Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-19@07:03:38 GMT

رایزنی روسای مجلس ایران و چین

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۵۳۶۸

رئیس مجلس شورای اسلامی با الی جان شو، رئیس کنگره ملی جمهوری خلق چین در نشست رسمی و وبیناری گفتگو و تبادل نظر کردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از روابط عمومی مجلس، آقای قالیباف در ابتدای این گفتگوی ویدئو کنفرانسی با تبریک فرارسیدن عید بهاره و سال نوی چینی، به پیشینه تاریخی و طولانی مراودات دو ملت اشاره کرد و گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی روابط دو کشور وارد دوران نوینی از همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی - پارلمانی گردید و دیدگاه‌های مشترک در قبال تحولات بین المللی و منطقه‌ای موجب تحکیم و تقویت هرچه بیشتر روابط فیمابین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: باور داریم که آینده از آن آسیا و کشور‌های مستقل است و ما نگاه به حوزه مهم تمدنی، تاریخی، فرهنگی و اقتصادی قاره آسیا را فرصتی مهم برای مردم این قاره پهناور میدانیم.

آقای قالیباف تأکید کرد: روابط دوستانه تهران - پکن متأثر از روابط با سایر کشور‌ها و شرایط بین المللی نبوده و نخواهد بود و براساس همکاری و منافع مشترک در همه حوزه‌ها پیش خواهد رفت. اراده رهبران دو کشور بر توسعه و تحکیم هرچه بیشتر مناسبات دوجانبه است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک موفقیت چین در مبارزه با بیماری کرونا و به ویژه تهیه واکسن آن از کمک‌های پکن به جمهوری اسلامی ایران در جهت مقابله با این بیماری قدردانی کرد و به دستاورد‌های مهم جمهوری اسلامی ایران در تولید واکسن اشاره و تلاش‌های مشترک کادر درمانی - بهداشتی و علمی ایران و چین را ستود.

وی بر استمرار همکاری دو کشور در مبارزه با ویروس کرونا و تولید واکسن تاکید کرد.

آقای قالیباف در ادامه، همکاری‌های پارلمانی فیمابین را بخش مهمی از روابط دو کشور خواند و افزود: مجالس ایران و چین در عرصه‌های مختلف منطقه‌ای و دوجانبه همکاری‌های سازنده و مؤثری دارند و در آینده نیز سطح همکاری پارلمانی متناسب با روابط دو کشور توسعه و گسترش خواهد یافت.

وی ضمن تأکید بر حمایت مجلس شورای اسلامی از راهکار‌های تسهیل کننده و شتاب دهنده مناسبات دو کشور در عرصه‌های مختلف تصریح کرد: ایران علاقمند به ارتقاء سطح همکاری‌ها در همه بخش‌های مورد علاقه طرفین میباشد.    آقای قالیباف همچنین از موضع قاطع چین در رد تحریم‌ها علیه ملت ایران قدردانی کرد و افزود: روابط ایران و چین به صورت مستقل حائز اهمیت راهبردی است و متأثر از تحول در سایر کشور‌ها نبوده و نیست. وی بر اهمیت احترام همه طرف‌ها به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی چین تأکید کرد.

در این نشست آقای جان لی شو رئیس کنگره ملی خلق چین با اشاره به پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک دو کشور گفت: گفتگو و رایزنی میان روسای مجالس ایران و چین در آغاز سال میلادی جدید نشاندهنده تعمیق روابط سازنده دو کشور است.

وی افزود: همانگونه که رهبری چین تاکید دارند، روابط دوستانه جمهوری خلق چین و جمهوری اسلامی ایران نشأت گرفته از پیشینه تاریخی همکاری‌های دو کشور در زمان‌های سخت و حمایت‌های بیدریغ در مسائل مهم فیمابین است.

رئیس کنگره ملی خلق چین با اشاره به اهمیت مراودات و تبادلات پارلمانی در توسعه مناسبات دوستانه در کشور بر آمادگی مجلس چین بر تقویت و تحکیم همکاری‌های پارلمانی فیمابین تاکید کرد.

وی افزود: دولت و پارلمان چین سیاست آمریکا و اعمال تحریم علیه کشور‌ها را محکوم می‌کنند. جان لی شو بر پایبندی و حمایت کشور متبوعش از توافقات بین المللی تاکید کرد.
رئیس کنگره خلق چین در پایان این نشست برای تبادل تجارب در امر مبارزه با ویروس کرونا میان مراکز بهداشتی در کشور تاکید کرد و گفت: جمهوری خلق چین از هرگونه همکاری با جمهوری اسلامی در مبارزه با کرونا و تهیه واکسن کرونا استقبال می‌کند.
رؤسای مجالس ایران و چین در این گفتگو بر تداوم و استمرار رایزنی و گفتگو‌های پارلمانی فیمابین در سطوح مختلف، بهره گیری از ظرفیت‌های حقوقی و قانونی مجالس دو کشور برای پیشبرد روابط فیمابین دو کشور، همکاری برای مقابله با افراط گرایی و تروریسم و تبادل تجربه و اطلاعات در زمینه فعالیت‌های پارلمانی توافق کردند.

همچنین طرفین توافق کردند با استفاده از ظرفیت‌های پارلمانی دو کشور از مصوبات و توافق دولت‌های چین و ایران حمایت کنند و دیدار بعدی را در پایتخت‌های دو کشور انجام دهند.

در این نشست مجازی روسای کمیسیون‌های امنیت ملی و سیاست خارجی، انرژی، اقتصادی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و چین و معاونان وزارتخانه‌های اقتصاد و دارایی (رئیس کمیسیون مشترک دولتی) و معاون امور مجلس و مدیر کل سیاسی وزارت امور خارجه و جمعی دیگر از مقامات پارلمانی مجلس شورای اسلامی و مقامات عالیرتبه همتا از پارلمان، وزارت امور خارجه و وزارت بازرگانی چین حضور داشتند. برچسب ها: رئیس مجلس شورای اسلامی ، دیدار ، همتا ، چین ، روابط دو جانبه

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار همتا چین روابط دو جانبه مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی آقای قالیباف ایران و چین رئیس کنگره همکاری ها روابط دو خلق چین دو کشور کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عذرخواهی رئیس جمهور کره‌جنوبی پس از شکست حزبش در انتخابات پارلمانی

رئیس جمهوری کره جنوبی پس از اینکه حزب حاکم «قدرت مردم» (PPP) در انتخابات پارلمانی هفته گذشته شکست سختی خورد، عذرخواهی کرد و گفت که نتوانسته به خواسته مردم و برآورده کردن انتظارات آنها پاسخ دهد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری یونهاپ، یکی از مقامات ارشد ریاست جمهوری گفته است یون سوک یئول رئیس جمهوری کره جنوبی این اظهارات را در جلسه کابینه بیان کرد و گفت: من به عنوان رئیس جمهوری بیش از همه مقصر هستم.

این عذرخواهی 6 روز پس از شکست حزب حاکم «قدرت مردم» در انتخابات ۱۰ آوریل(۲۲ فروردین) صورت گرفت. این حزب تنها ۱۰۸ کرسی از ۳۰۰ کرسی مجلس ملی را به دست آورد.

یون سوک یئول افزود: متاسفم که نتوانستم به درستی به خواسته مردم نگاه و از آن حمایت کنم.

یون با تفسیر شکست حزب خود در انتخابات اخیر به عنوان ارزیابی عمومی از نحوه اداره دولت، بر اهمیت ارتباط با مردم تاکید کرد.

وی گفت: همه ما باید متعاوضانه احساسات مردم را که در انتخابات عمومی آشکار شد، بپذیریم. من با نگرشی متواضع‌تر و انعطاف پذیرتر ارتباط برقرار خواهم کرد و اولین کسی خواهم بود که با دقت به احساسات عمومی گوش می‌دهد.

هان دوک سو نخست وزیر کره جنوبی و لی کوان سوپ رئیس دفتر ریاست جمهوری و بسیاری از معاونین ارشد ریاست جمهوری استعفای خود را ارائه کرده‌اند تا مسوولیت این شکست را بر عهده بگیرند.

یون سوک یئول اولین رئیس‌جمهور پس از برقراری دموکراسی در کره جنوبی است که در تمام پنج سال دوره ریاست‌جمهوری خود با پارلمان تحت کنترل حزب مخالف همکاری می‌کند و با درخواست‌های بسیاری برای بازبینی نحوه اداره امور دولتی و بهبود روابط با مجلس ملی مواجه است.

یون در سخنان ابتدایی خود که به شکل زنده پخش می‌شد به کابینه خود گفت: اگرچه در 2 سالی که از تحلیف می‌گذرد، تنها به مردم نگریسته‌ام و راه را برای منافع ملی‌مان در پیش گرفته‌ام اما انتظارات مردم را برآورده نکردم.

وی ادامه داد: اگرچه مسیر درستی را برای امور دولتی تعیین کردم و تمام تلاشم را برای عملی کردن آن به کار بردم، اما باور دارم در ایجاد تغییر ‌آن هم در حدی که مردم آن را حس کنند، کوتاهی کرده‌ام.

یون سوک یئول به عدم توجه به شهروندان عادی اشاره کرد و گفت: با وجود تلاش‌های دولت برای مهار تورم، بهبود سلامت مالی، افزایش عرضه مسکن و حمایت از سرمایه‌گذاران خرده‌فروشی، هیچ یک از این اقدامات برای رفع نیازهای اساسی شهروندان کم ‌درآمد نبود.

وی افزود: در نهایت، هرقدر هم که جهت گیری امور کشور درست باشد و هرقدر هم که سیاست‌های خوبی داشته باشیم، اگر مردم نتوانند تغییر واقعی را احساس کنند، دولت در انجام وظیفه خود شکست خورده است. به مردم نزدیک تر می‌شوم و به معیشت ‌آن‌ها بیش‌تر می‌پردازم، به مشکلات موجود در این زمینه گوش می‌دهم و از زندگی مردم فعالانه‌تر مراقبت می‌کنم.

یون سوک یئول متعهد شد که روند اجرای سیاست‌های مفید برای مردم را در عین جبران کمبودها با جمع‌آوری افکار عمومی در جلسات شهرداری، تسریع کند.

با این حال، وی بیان کرد که قصد ندارد از طرح خود برای افزایش سهمیه پذیرش دانشکده‌های پزشکی عقب نشینی کند. این مساله باعث شده است هزاران پزشک جوان برای اعتراض محل کار خود را ترک کنند و خدمات بهداشتی درمانی را از ماه فوریه(بهمن-اسفند) تاکنون مختل شده است.

وی ادامه داد: من به پیگیری سه اصلاح اساسی در زمینه اشتغال، آموزش و بازنشستگی و همچنین اصلاحات پزشکی ادامه می‌دهم و در عین حال به نظرات منطقی توجه بیشتری می‌کنم. دولت باید به مسوولیت خود در زمینه‌هایی که می‌تواند، با همکاری نزدیک و بیشتر با مجلس ملی، عمل کند.

حزب دموکرات کره جنوبی (DP) به عنوان حزب اصلی اپوزیسیون این کشور پنج شنبه گذشته در بیست و دومین انتخابات پارلمانی کره جنوبی با کسب ۱۷۵ کرسی از ۳۰۰ کرسی مجلس ملی این کشور، یک پیروزی تاریخی به دست آورد.

لی جه میونگ رهبر حزب اصلی اپوزیسیون کره جنوبی، در مورد نتایج انتخابات پارلمانی در این کشور، گفت: این حزب دموکرات نبود که در انتخابات پیروز شد بلکه این مردم کره جنوبی بودند که پیروز شدند و ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا خواسته‌های آنها را برآورده کنیم.

دیگر خبرها

  • پس از رایزنی میراسماعیلی با رئیس اتحادیه آسیا؛ جودوکاران ایران راهی هنگ‌کنگ می‌شوند
  • نشست روسای هیات های مهاجرین با سرپرست امور اتباع سمنان
  • تاکید سئول و توکیو بر گسترش روابط با واشنگتن
  • نگاهی به روابط رژیم پهلوی و رژیم صهیونیستی/ آنها چگونه حافظ منافع اسرائیل بودند؟ + عکس ها
  • اولین گفتگوی رئیسی و پوتین بعد از عملیات سپاه
  • عذرخواهی رئیس جمهور کره‌جنوبی پس از شکست حزبش در انتخابات پارلمانی
  • اولین گفتگوی رئیسی و پوتین بعد از حمله سپاه پاسداران به اسرائیل
  • مکالمه تلفنی روسای جمهور ایران و روسیه درباره عملیات «وعده صادق»
  • تغییر محسوس سیاست خارجی عربستان
  • ردپای مهاجران غیرقانونی در حوادث تروریستی کشور /نماینده چابهار: دلار ۶۵ هزار تومانی در شأن مردم ایران نیست