Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک رسانه ژاپنی گزارش داد که دولت آلمان در حال بررسی اعزام یک ناوچه به ژاپن است.

به نوشته خبرگزاری «نیکی» «توماس سیلبرهورن» مقام پارلمانی آلمان روز دوشنبه گفت: «امیدواریم که تابستان امسال به سوی ژاپن حرکت کنیم. ما هنوز در مورد جزئیات تصمیم نگرفته‌ایم، اما در حال بررسی اعزام کشتی جنگی به ژاپن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گفته منابع  مطلع در دولت آلمان و حزب حاکم ، یک ناوچه از شمال آلمان برای مدتی در منطقه اقیانوس آرام و هند باقی خواهد ماند و در ژاپن، استرالیا، کره جنوبی و سایر کشورها حضور خواهد یافت. پیش بینی می‌شود این ناوچه در تمرینات مشترک در چند قلمروی فرانسه در منطقه شرکت کند. گفته می‌شود برنامه‌ای برای حرکت این ناو جنگی در دریای چین جنوبی وجود دارد.

آلمان در مورد استقرار نیروها در خارج از اروپا محتاط بوده،اما برلین به دلیل افزایش علاقه به امنیت آسیای شرقی قصد نشان دادن تمایل خود در حفظ نظم جهانی را دارد. یک ناو نیروی دریایی آلمان در سال 2002 در یک سفر آموزشی در  ژاپن پهلو گرفت، اما اکنون تنش در آبهای آسیای شرقی بسیار بیشتر شده و اروپا به طور فزاینده ای نگران کره شمالی و چین است.

منبع دیگری در حزب حاکم آلمان گفت: «ما با شرکای دموکرات خود همبستگی نشان خواهیم داد. استرالیا و ژاپن از ما درخواست اعزام نیرو کرده‌اند و ما به درخواست‌های آنها عمل خواهیم کرد.»

آلمان مدعی است این سفر دریایی به هدف تقویت همکاری با متحدان در آسیاست و عملیات نظامی نیست.

ارتش انگلیس  نیز برنامه‌هایی برای استقرار ناوگان «کویین الیزابت» خود در اقیانوس آرام به عنوان بخشی از ائتلاف بین المللی برای مقابله با چین در نظر گرفته است. این کشتی چندی دیگر قرار است با ادعای  نگرانی درباره آزادی تردد در دریای چین جنوبی در منطقه مستقر شود. 

سفیر چین در انگلیس اخیرا در مصاحبه با یکی از نشریات این کشور همراهی انگلیس با آمریکا و اعزام ناو هواپیمابر به منطقه را گامی خطرناک خواند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آلمان چین ژاپن کشتی جنگی ناوچه دریای چین جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در آلمان و انگلیس

مقام‌های امنیتی در انگلیس و آلمان از دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در کشورهای خود خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده اند.

این مردان متهم به جاسوسی برای چین که 29 و 32 ساله هستند قرار است روز جمعه در دادگاه لندن حاضر شوند.

واحد ضد تروریسم پلیس بریتانیا مسئول پرونده های جاسوسی در سپتامبر 2023 اعلام کرد که این دو مرد را در ماه مارس دستگیر کرده است. گزارش‌های رسانه‌ای در آن زمان می‌گفتند که یکی از این دو مرد در حالی که به عنوان دستیار پژوهشی در پارلمان کار می‌کرد، با اعضای حزب محافظه‌کار حاکم، از جمله تام استیمهات، وزیر امنیت، در تماس بوده است. با این حال، گفته می‌شود که استیمهات تنها با مظنون تماس محدودی داشته است، آن هم در دوره قبل از تصدی پست وزیری او.

متهم در بیانیه‌ای که در ماه سپتامبر توسط وکلای وی توزیع شد، به "بی گناهی کامل" خود اعتراض کرد. در عوض، او تاکید کرد که زندگی حرفه ای خود را صرف آموزش دیگران در مورد چالش ها و تهدیدات ناشی از حزب کمونیست چین کرد.

این پرونده در ماه سپتامبر نیز باعث تنش های دیپلماتیک شد. ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، پکن را به «دخالت» در دموکراسی پارلمانی در پرتو تحقیقات در این باره متهم کرد. چین با عصبانیت واکنش نشان داد و «قاطعانه» اتهامات جاسوسی را رد کرد.

در آلمان نیز سه مظنون که گفته می شود برای چین جاسوسی می کردند روز دوشنبه دستگیر شدند. دفتر دادستانی فدرال آلمان یکی از آنها، توماس آر. را متهم می کند که اطلاعاتی در مورد فناوری های نوآورانه ای به دست آورده است که می تواند به نمایندگی از چین مورد استفاده نظامی قرار گیرد.

گفته می شود برای این کار وی از یک زوج به نام های هرویگ و اینا اف که یک شرکت در دوسلدورف را اداره می کنند، استفاده کرده است. این سه شهروند آلمانی متهم به فعالیت به عنوان مامور سرویس مخفی و نقض قوانین تجارت خارجی هستند.

به این ترتیب اندکی پس از سفر اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان به چین، "ینس رومل"، دادستان کل فدرال آلمان سه مظنون به جاسوسی را دستگیر کرد که گفته می شود اطلاعات مربوط به فناوری نظامی را به سرویس مخفی چین منتقل کرده اند.

به گفته دادستان کل فدرال آلمان مظنون اصلی 59 ساله توماس آر. گفته می شود که با یکی از کارکنان سرویس مخفی چین MSS در تماس بوده و به داده هایی در مورد "فناوری های نوآورانه ای که می توان از آنها به صورت نظامی استفاده کرد" دست پیدا کرده است.

به گفته دادستانی فدرال آلمان اطلاعاتی که گفته می شود به افسر اطلاعاتی چین داده شده است، از جمله، در مورد قطعات ماشین آلات مدرنی است که می توانند در موتورهای قدرتمند کشتی به عنوان مثال در کشتی های جنگی استفاده شوند.

علاوه بر این، گفته می شود که متهم از طرف MSS یک لیزر ویژه در آلمان تهیه کرده و بدون مجوز دستگاه را به چین صادر کرده است.

تقویت دفاع هوایی در دستورکار آلمانافزایش چشمگیر قیمت بنزین در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در آلمان و انگلیس
  • بهانه حامیان اسرائیل برای فشار بر طرفداران فلسطین در لندن
  • آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین
  • پکن میزبان مقامات ارشد دریایی ۳۰ کشور
  • (ویدئو) نتانیاهو از ترس بازداشت دست به دامان آلمان و انگلیس شد
  • آلمان ناو محافظ جدیدی به دریای سرخ می‌فرستد
  • ناو محافظ جدید آلمان در دریای سرخ!
  • ناو آلمانی از ماموریت دریای سرخ خارج شد
  • استقرار سامانه موشکی آمریکا در فیلیپین؛ تداوم تنش‌های دریای جنوبی چین
  • کاپیتان تیم ملی فوتبال ژاپن خداخاظی می‌کند