Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، بعدازظهر امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹ تعدادی از نمایندگان سهامداران بانک مهر اقتصاد پشت تریبون آزاد «فارس من» حاضر شدند و اعتراض خود را نسبت به روند غیرقانونی قیمت‌گذاری  سهام بانک مهر اقتصاد و تأخیر در واریز وجوه حاصل از فروش سهام اعلام کردند.

 

همچنین سهامداران بانک مهر اقتصاد در شکایتی مبنی بر مفت‌خری سهام و بازخرید اجباری پس از ادغام ۵ بانک مهم کشور همچنین لحاظ نمودن ارزش قیمتی هر سهم در خرداد سال ۹۹ بر اساس کارشناسی سال ۹۷ از مدیران بانک‌های ادغامی خواستار پاسخگویی نسبت به این ابهامات و ایرادات بزرگ شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهامداران بانک مهر اقتصاد گلایه خود را در کمپینی به همین نام در فارس من ثبت کرده‌اند.

 

اهم انتقادات سهامداران به شرح ذیل است:

* فروش اجباری هر برگ سهم به قیمت ۱۷۱۷ تومان در حالی است که ارزش واقعی هر سهم ۵ هزار تومان بوده  بنابراین سهامداران تمایلی به فروش سهم خود به قیمت ۱۷۱۷ تومان نیستند.

 

* از دست رفتن سرمایه و دارایی سهامداران که طی ۱۰ سال آن را به امید سودآوری در این بانک متوقف کرده‌ بودند متأسفانه با نرخ‌گذاری غیرعادلانه امیدشان ناامید شد.

 

* ارزش سهام این بانک به قیمت سال ۹۷ محاسبه گردید در حالی که در خرداد ۹۹ این بانک عملاً ادغام گردید، یعنی در ۲ سال اخیر که کشور بیشترین درصد گرانی و تورم را تجربه کرد ارزش سهام ثابت بود و افزایش نداشت.

 

* بانک مهر اقتصاد به مشتریان اعلام کرده برای دریافت وجوه به شعبه مراجعه نمایند در حالی که حساب‌های واریز سود سهام در این بانک مسدود شده و تنها با حضور فیزیکی در شعبه فعال‌سازی حساب صورت می‌گیرد که در این روزهای کرونایی جای سؤال دارد.

 

عدم پاسخگویی به خواسته سهامداران باعث شد تا نمایندگان سهامداران بانک مهر اقتصاد برای دریافت مطالبات خود پشت تریبون حاضر شوند و درخواست‌های خود را به گوش مسؤولین ذیربط برسانند.

 

لازم به ذکر است؛ خبرگزاری فارس در تلاش است این موضوع را با نهادهای مسؤول در میان بگذارد و مطالبه سهامداران بانک مهر اقتصاد را پیگیری نماید.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: سهامداران بانک مهر اقتصاد ادغام بانک های نظامی بانک سپه فارس من خبرگزاری فارس سهامداران بانک مهر اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان

توانمندی‌های نظام بانکی ایران توسط مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان معرف شد.

به گزارش ایسنا، محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشستی تخصصی اقتصادی و بانکی در بانک مرکزی کشور پاکستان شرکت کرد. 

وی در این نشست که پیش از سفر رئیس‌جمهور کشورمان به پاکستان صورت گرفته بود، ضمن معرفی بانک و اشاره به ظرفیت های همکاری فی مابین، برضرورت تسهیل تجارت خارجی با کشور پاکستان به عنوان یکی از طرف های تجاری ایران تاکید کرد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تبیین رسالت بانک توسعه تعاون به عنوان تنها بانک توسعه ای بخش تعاون در کشور، به فعالیت های بانک از جمله فعالیت های ارزی که در راستای حمایت از بخش تعاون و تولید انجام می شود اشاره کرد.

این مقام بانکی افزود: پاکستان دارای قرابت فرهنگی، دینی، و تاریخی بسیاری با ایران است، لذا زمینه های بالقوه فراوانی جهت همکاری و توسعه روابط وجود دارد که با همت و تلاش می توان به بهره برداری رساند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • واگذاری سهام سرخابی‌ها به بانک‌ها و هلدینگ خلیج‌فارس؛ خوب یا بد؟