Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@04:36:30 GMT

روسیه با وجود بحران کرونا طلای بیشتری تولید کرد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۶۴۰۵

روسیه با وجود بحران کرونا طلای بیشتری تولید کرد

شرکت های استخراج طلا در شبه جزیره کامچاتکا در خاور دور روسیه طی سال ۲۰۲۰ بیش از ۶.۸ تن طلا تولید کردند که نسبت به مدت مشابه در سال قبل از آن تقریباً ۸ درصد افزایش نشان می دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شرکت های استخراج طلا در شبه جزیره کامچاتکا در خاور دور روسیه طی سال 2020 بیش از 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 تن طلا تولید کردند که نسبت به مدت مشابه در سال قبل از آن تقریباً 8 درصد افزایش نشان می دهد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

النا کاسیانیوک، معاون اداره استفاده از زمین و معدن در وزارت منابع طبیعی و بوم شناسی این منطقه، اعلام کرد که علت اصلی این رشد به دلیل افزایش تولید سنگ معدن طلا بوده است.

وی به خبرگزاری تاس گفت که استخراج زغال سنگ و مواد معدنی نیز اندکی افزایش یافته است.

مقامات کامچاتکا قصد دارند با راه اندازی کارخانه های جدید استخراج و فرآوری، تولید طلا را تا سال 2022 به 10 تن در سال افزایش دهند.

ذخایر طلا و ارز خارجی روسیه 6.5 میلیارد دلار افزایش یافتذخایر طلا و ارز روسیه 3 میلیارد دلار طی یک هفته افزایش یافت

از جمله این ذخایر، طلای کومروچ با ظرفیت حداکثر 500 هزار تن سنگ در سال و کارخانه استخراج در معدن طلای اوزرنوفسکی (600 هزار تن سنگ معدن در سال) است.

بر اساس این گزارش، از نظر تولید طلا، کامچاتکا در بین مناطق مختلف روسیه در رتبه دهم قرار دارد.

تولید طلای این کشور به طور مداوم در حال رشد است. روسیه به ذخایر عظیم ارزی خود که در حال حاضر حدود 600 میلیارد دلار تخمین زده می شود، افزوده است. به گفته بانک مرکزی این کشور، ارزش فقط دارایی های شمش طلای روسیه 128 میلیارد دلار است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه ویروس کرونا اخبار روسیه ویروس کرونا میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش

یک مقام مسئول گفت: درسال جهش تولید با مشارکت مردم، مجتمع پتروشیمی کوروش به دومین تولید کننده بزرگ پی وی سی کشور پس از پتروشیمی اروند تبدیل می شود. - اخبار اقتصادی -

بهرام رشدی بنام ، مدیرعامل مجتمع پتروشیمی کوروش در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: با موافقت و حمایت تمام عیار شرکت ملی صنایع پتروشیمی و تقویت کارگروه تخصصی سهامداران برای تحول درهیات مدیره پتروشیمی کوروش درسال جهش تولید با مشارکت مردم، مجتمع پتروشیمی کوروش تبدیل به بزرگ ترین تولید کننده پی وی سی کشور به عنوان یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی پس از پتروشیمی اروند می شود.

وی افزود: با سیاست گذاری و تدابیر موثر برای تجهیز ومشارکت سرمایه های مردمی از سوی سهامداران اصلی، ضمن بهره مندی از دانش بومی سازی شده مهندسی و توان فنی کشور و توسعه ظرفیت تولید و اشتغالزایی در زنجیره تامین پلی‌وینیل کلراید یا پی‌وی‌سی (PVC) به عنوان یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی، مجتمع پتروشیمی کوروش از وابستگی به لیسانس بدون پشتوانه شرکت چینی با ادعای دانش فنی PDH، برای همیشه رهایی خواهد یافت.

رشدی بنام ازعزم جدی هیات مدیره تحولی پتروشیمی کوروش برای قطع وابستگی به لایسنس های خارجی نامعتبر و مدعی برخورداری از تکنولوژی و جایگزینی آنها با طرح های زود بازده با هدف جلوگیری از توقف فعالیت این مجتمع خبر داد و گفت: اتکا به توان فنی ایرانی برای دستیابی به جایگاه برتر تولید پی وی سی کشور با پرهیز از هرگونه حاشیه سازی و به پشتوانه متخصصان ایرانی با جدیت دنبال می شود.

وی افزود: مطابق برنامه ریزی ها قرار است مجتمع پتروشیمی کوروش با ظرفیت تولید سالیانه 200.000 تن پی وی سی در سایت 2 منطقه ماهشهر، گام اصلی خود را برای تغییر جهت راهبری این مجتمع در صنعت پتروشیمی کشور بردارد و طی 3 سال آینده این واحد صنعتی با دانش فنی تراز جهانی و سرمایه گذاری بسیار کمتر از طرح قبلی و البته جذابیت های اقتصادی بالاتر، به شرایط پایدار تولید این محصول ارزشمند صنعت پتروشیمی کشور دست یابد.

وی در پایان تصریح کرد: تولید محصول وینیل کلراید مونومر (VCM) نیز در این طرح تولیدی ارزشمند کشور دیده شده که با بهره­ برداری این واحد در مجتمع پتروشیمی کوروش بخش موثری از مشکل کسری تراز تولید VCM درکشور نیز رفع خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • رابطه با روسیه، به کره‌شمالی برای اقدامات خصمانه جرات می‌دهد
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • دلایل سرریز کمک‌های غرب به میدان بازی منافعی به نام اوکراین
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش
  • مقایسه هزینه‌های نظامی آمریکا، چین و روسیه