Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خفر، "مسکن یکی از نیازهای پایه و اساسی کلیه افراد و خانوارها است که مطلوبیت آن نقش مستقیمی در کیفیت زندگی دارد. از این رو دولت‏ موظف‏ است‏ با رعایت‏ اولویت‏ برای‏ آنها که‏ نیازمندترند به‏‌خصوص‏ روستانشینان‏ و کارگران‏ زمینه‏ اجرای‏ این‏ اصل‏ را فراهم‏ کند". این متن اصل سی و یکم قانون اساسی است که دولت نهم با استناد به این و با دو هدف کلی تامین مسکن ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد جامعه و کنترل قیمت مسکن، پروژه مسکن مهر را در سال ۱۳۸۶ کلید زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آن زمان طرح مسکن مهر موافقان و مخالفان زیادی داشت که هرکدام نظرات مختلف خود را بیان می کردند اما آنچه از بی تفاوتی دولت به اجرای مسکن مهر مهم تر است؛ طرح های نیمه کاره و چشم انتظاری مردم برای خانه دار شدن است که با وجود ناتمام بودن پروژه‌های مسکن مهر، طرح مسکن ملی با ساز و کاری جدید آغاز شده است.

مشکلات مسکن مهر شهر باب‌انار از توابع شهرستان خفر از آن دسته موضوعاتی است که پایانی ندارد و اهالی آن هر روزه با مشکلاتی چون عدم برق دست و پنجه نرم می کنند و مردم صدها سوال و دغدغه بی پاسخ دارند که البته مشخص نیست چه زمانی قصه مسکن مهر باب‌انار به سرانجام خواهد رسید.

یکی از مالکان این واحدها در گفتگو با خبرنگار فارس از اوضاع نابسامان مسکن بی مهرشان گلایه می‌کند و می‌گوید: مسیر سیلاب جنب مسکن مهر به دیوارکشی و حصار نیاز دارد تا در زمان بارش به خانه ها آسیب نزند که چند بار درخواست چنین اقدامی را داشته ایم اما کسی برایمان کاری نکرده است.

ساکن دیگری که خود مستأجر است با گلایه از هزینه بالای کرایه ها می گوید: با وجودی که در هزار متری فرمانداری مستقر هستیم اما آب شرب کافی و خوب نداریم.

وی افزود: مسکن مهر نیازمند محبت مسئولین در زمینه تأمین زیرساخت‌ها و انشعابات است تا بتوان با حداقل امکانات در آن زندگی کرد.

پیش فروش مسکن مهر باب‌انار در مرکز شهرستان خفر از سال ۱۳۹۰ با قرار تحویل ۱٨ ماهه آغاز شد و اکنون با گذشت بیش از ٩ سال از پایان مهلت ساخت این خانه ها، هنوز خانه ای متناسب با قرارداد به متقاضیان تحویل داده نشده و ساخت آنها نیمه کاره رها شده است.

هر چند پس از مدت ها مشکل برق رسانی به پروژه مسکن مهر توسط اداره برق در حال انجام است اما هنوز مسائلی چون آب، آسفالت، اتمام واحد های نیمه تمام و...از مشکلات مهم این پروژه است.

معاون فرماندار خفر در گفتگو با خبرنگار فارس درباره این مشکلات گفت: موضوع مسکن خودمالکی باب‌انار به  یکی از کلاف های پیچیده شهرستان تبدیل شده و  در مدت اخیر و متعاقب تغییرات مدیریتی در شهرستان پیگیری های زیادی برای حل این معضل انجام شده است.

احمد فرهمند، با بیان اینکه تشکیل چند جلسه با ادارات ذیربط برای حل این موضوع در دستور کار بوده است، عنوان کرد: در آخرین پیگیری یکی از موضوعات اساسی مورد گفتگو در سفر فرماندار به مرکز استان و دیدار با مدیر کل بنیادمسکن مشکلات مربوط به این مجموعه بوده و مقرر گردید که در سفر قریب الوقوع به خفر، وی بازدیدی از مسکن خودمالکی داشته باشند تا مشکلات از نزدیک  بررسی و با حضور ادارات خدمات رسان مشکلات آن  پیگیری شود.

جالب است بدانید در مسکن مهر شهر خاوران که در بازه زمانی یکسانی آغاز شده،کلیه امکانات لازم اعم از آسفالت معابر، اتمام کلیه واحد ها مطابق با مفاد قرار داد، پارک محله ای و...انجام شده که ساکنین نیز در گفتگو با خبرنگار فارس ابراز رضایت و خرسندی کردند.

همچنین شهرخاوران به‌عنوان تنها نقطه جهت اجرای طرح مسکن ملی در شهرستان های خفر و جهرم است که طرح آن نیز به‌زودی در مجاورت مسکن مهر کلنگ زنی می شود.

یکی دیگر از متقاضیان مسکن مهر باب‌انار نیز در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: مسکنی که قرار بود به عنوان مسکن مهر تحویل داده شود، اکنون به عنوان مسکن خودمالکی ثبت شده و پیمانکار نیز از مصالح نامرغوب در ساخت این  واحدها استفاده کرده است.

لازم به ذکر است در خفر دو مجموعه مسکن مهر ۱۲۰ و ۲۰۰ واحدی در شهر باب‌انار در حال ساخت است و اوضاع چندان مناسبی ندارد.

باید دید بی مهری مسئولان تا کی ادامه خواهد داشت و متقاضیان تا چه زمانی باید منتظر تحویل خانه‌هایشان باشند؟!

انتهای پیام/ ن

منبع: فارس

کلیدواژه: مسکن مهر قانون اساسی باب انار خفر گفتگو با خبرنگار فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟

شهردار اصفهان در برنامه بی‌واسطه با مردم و دیدار چهره به چهره با شهروندان، تحت عنوان «مردم سلام» با شهروندان منطقه ۱۲ این کلان‌شهر دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هفدهمین برنامه «مردم سلام» به‌منظور دیدار با شهروندان منطقه ۱۲ شهرداری، چهارم اردیبهشت سال جاری پس از نماز مغرب و عشا در مسجد قبا واقع در ملک‌شهر، خیابان ۱۷ شهریور برگزار شد.

جهانگیری نخستین فردی بود که پشت تریبون رفت و مشکلات محله خود را اینگونه مطرح کرد

-خواستار تعیین تکلیف ۵_۶ پلاک بلاتکلیف در خیابان ناصر خسرو و صدور مجوزهای لازم برای ساخت‌وساز هستیم.

احمدیان از معتمدان محله ملک‌شهر مشکلات این منطقه را اینگونه بیان کرد:

- تعیین تکلیف زمین‌های بنیاد مستضعفان حدفاصل میدان شهید علیخانی تا خیابان مفتح ضروری است، زیرا با وزش باد، برای خانه‌ها تولید گرد و خاک می‌کند.

خلیلی از اهالی محله عاشق‌آباد در بیان بخشی از مشکلات این محله گفت:

-مسدود شدن مسیر رفت و آمد مردم این محله به خیابان امام خمینی (ره) موجب ایجاد ترافیک و افزایش طول مسیر شهروندان در منطقه شده است و باید برای خروجی محله عاشق آباد قبل از احداث متروی اصفهان-شاهین شهر فکری شود، زیرا در غیر این صورت پس از آن مشکلات بسیاری به‌وجود می‌آورد.

- به‌تازگی از کشاورزان منطقه برای فنس‌کشی زمین‌هایشان به ازای هر متر مربع مبلغ ۱۰۰ هزار تومان وجه دریافت می‌شود که این مبالغ در حد توان کشاورزان نیست.

-با توجه به نقش محله عاشق آباد در عصر صفویه، لازم است برای انتشار کتاب «عاشق‌آباد در عصر صفویه» حمایت لازم صورت گیرد.

امیرخانیان از شهرک کوثر نیز به گره‌های ترافیکی در منطقه ۱۲ اشاره کرد و از مشکلات محله خود چنین گفت:

-بازشدن انتهای محله عاشق‌آباد به سمت آزادگان از جمله راهکارها برای رفع مشکل ترافیکی در این محله است.

داوری از ایثارگران و فرهنگیان منطقه ۱۲ از مطالبات اهالی محله چنین گفت:

-حمایت شهرداری از مسابقات و برنامه‌های فرهنگی در سطح مدارس، افزایش ناوگان شهری با توجه به مهاجرپذیر بودن این منطقه و چاره‌اندیشی برای فاضلاب از جمله برنامه‌های ضروری در این منطقه است.

بختیاری یکی از نمازگزاران مسجد صاحب الزمان (عج) درخواست‌های خود را اینگونه مطرح کرد:

ضمن قدردانی برایحمایت‌های صورت گرفته از برنامه‌های فرهنگی و مردمی، لازم است جلسات با معتمدان محلی ادامه پیدا کند.

شیرانی عضو هیئت امنای شهرک امیر کبیر خواستار موقوفه‌ای برای مسجد شهرک امیر کبیر شد.

یکی از اعضای بازارچه زنان بی‌سرپرست با اشاره به کمک‌های روحانیت منطقه در دایر شدن بازارچه برای زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست و بیماران اوتیسم درخواست‌های خود را اینگونه مطرح کرد:

- این بازارچه‌ها موقتی است، بنابراین ضرورت دارد زمینی برای برقراری نمایشگاه دائمی فروش محصولات آن‌ها و تمهیداتی برای افزایش همکاری اصناف با غرفه‌داران این بازارچه‌ها در نظر گرفته شود.

حسن‌پور از اهالی خیابان رباط سوم خواستار اصلاح روکش آسفالت کوچه‌های ۵۲ و ۵۳ شد.

همچنین تعدادی از حاضران از محله امیرالمومنین (ع) با اشاره به مشکلات عبور و مرور در این منطقه، تاکید داشتند که از ۲۵ سال پیش تاکنون قرار است خیابان ناصر خسرو تعریض شود، اما همچنان اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است؛ اگر اتفاقی برای منازل پیش آید خودروهای آتش‌نشانی و آمبولانس امکان حضور در این کوچه‌ها و خیابان‌ها را ندارند و لازم است تعریض خیابان ناصر خسرو به صورت جدی دنبال شود.

موضوع دیگر مورد تاکید آن‌ها ضرورت جمع‌آوری سگ‌های ولگرد بود.

سلطانی از فعالان فرهنگی منطقه ۱۲ نیز پیشنهاد احداث تقاطع غیر همسطح شرق به غرب در میدان شهید علیخانی را مطرح کرد.

به گزارش ایمنا، دیدار اهالی منطقه ۱۲ با شهردار اصفهان در مسجد قبای ملک شهر حدود سه ساعت به طول انجامید و پس از مطرح شدن خواسته شهروندان و پاسخ دلگرم‌کننده مدیران شهری، نخستین دور از برنامه «مردم سلام» با حضور پرشور شهروندان و مدیران شهری در این منطقه به پایان رسید.

کد خبر 747355

دیگر خبرها

  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • حزب الله: مقر تیپ گولانی را در پادگان «شراگا» هدف قرار دادیم
  • حمله پهپادی حزب الله به اسرائیل
  • حزب الله با پهپادهای انتحاری رژیم صهیونیستی را به آتش کشید
  • حمله پهپادی گسترده حزب الله
  • حمله پهپادی گسترده حزب الله/ ۲۰۰ هزار صهیونیست به پناهگاه رفتند
  • شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در شمال فلسطین اشغالی
  • حملات موشکی مقاومت به «سدیروت»/ شنیده شدن صدای انفجار در «حیفا»
  • شنیده شدن صدای آرام امواج در سواحل مازندران
  • اجرای طرحهای هادی روستایی در مازندران