Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی پخش که قبلا معتقد بود کاهش مصرف بنزین بعد از آبان‌ماه سال گذشته اساسا ارتباطی با اجرای مجدد سهمیه‌بندی بنزین و احیای کارت سوخت ندارد، اخیرا به نقش سهمیه‌بندی بنزین در کاهش قابل توجهی مصرف اذعان کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کرامت ویس‌کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در حاشیه بیست‌وپنجمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، سامانه هوشمند سوخت کشور را از پروژه‌های تأثیرگذار در حوزه مهار مصرف بنزین در کشور عنوان کرد و گفت: «با آغاز به‌کار این سامانه در سال ۸۶ و روزآمد کردن و نگهداشت آن در سال ۹۲ و پس از آن در سال ۹۸ با اجرایی شدن دوباره طرح سهمیه‌بندی بنزین، مصرف فرآورده بنزین در کشور به نحو قابل ملاحظه‌ای کاهش یافت».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نکته جالب توجه اینکه مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در مصاحبه با یکی از رسانه‌ها در تاریخ ۱۸ آبان ماه گفته بود: «مصرف روزانه ۷۵ میلیون لیتر بنزین از ابتدای سال ۹۹ تا دوازدهم آبان‌ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش قابل توجهی داشته است. این کاهش مصرف ارتباطی به سهمیه‌بندی بنزین ندارد و ناشی از کاهش سفر‌ها پس از شیوع کروناست».

مراجعه به آمار و ارقام مربوط به میزان مصرف بنزین قبل و بعد از آغاز سهمیه‌بندی بنزین در سال ۹۸ به خوبی نشان می‌دهد که کاهش روزانه ۲۰ میلیون لیتر در مصرف این فرآورده نفتی بعد از احیای مجدد سهمیه‌بندی بنزین و کارت سوخت رقم خورده است، موضوعی که در اجرای بار اول این طرح در دولت نهم و دهم نیز اثبات شده است.
*تغییر موضع ۱۸۰ درجه‌ای مدیرعامل شرکت ملی پخش درباره سهمیه‌بندی بنزین
حال معلوم نیست که چرا مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی که مصاحبه قبلی خود، هر گونه کاهش مصرف بنزین ناشی از اجرای مجدد سهمیه‌بندی بنزین را کتمان کرده بود، امروز دوباره ادعای قبلی خود را نقض کرده است. به نظر می‌رسد این تناقض‌گویی‌ها با مخالفت وزیر نفت با سهمیه‌بندی بنزین و تلاش برای حذف آن در سال ۹۴ و سپس تغییر موضع بیژن زنگنه در احیای مجدد سهمیه‌بندی در آبان ۹۸ بی‌ارتباط نباشد.

سوالی اساسی این است که توقف سهمیه‌بندی بنزین و از کارکرد انداختن کارت سوخت به مدت ۴ سال (از سال ۹۴ تا سال ۹۸) چه خسارت‌هایی را برای کشور ایجاد کرده است؟ و اینکه چه کسی پاسخگوی افزایش ناگهانی مصرف بنزین و هدررفت این فرآورده با ارزش در بازه زمانی چهارساله خواهد بود؟

در مجموع، هرچند تغییر موضع ۱۸۰ درجه‌ای مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بعد از این مدت طولانی و پذیرش تاثیر سهمیه‌بندی بنزین در کاهش مصرف سوخت قابل تقدیر است، اما آیا هزینه و خسارت تصمیمات غلط وزارت نفت در این باره نیز قابل جبران است؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سهمیه بندی بنزین کارت سوخت مصرف بنزین مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی سهمیه بندی بنزین مجدد سهمیه بندی مصرف بنزین کاهش مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان معدوم شد

حامد گنجعلی اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون کارشناسان واحد نظارت اداره دامپزشکی زاهدان در بازدیدهای نظارتی مستمر و شبانه روزی از ۸۸۴ واحد صنفی تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی در سطح این شهرستان ۲۰۲ واحد صنفی موارد غیربهداشتی مشاهده کردند.

وی افزود: حدود ۳۷ تن فرآورده‌های خام دامی برای نمونه‌برداری و ادامه روند قانونی ضبط و حدود هشت تن فرآورده خام دامی که به دلیل شرایط ظاهری نامناسب و یا براساس نتایج آزمایشگاهی غیرقابل مصرف انسانی تشخیص داده شده به دستور مقام قضایی معدوم شد.

رئیس اداره دامپزشکی زاهدان گفت: همچنین تعداد ۲۹ واحد صنفی متخلف با هماهنگی مرجع قضایی پلمب و ۳۸ نفر متخلف بهداشتی نیز برای ادامه روند قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی ادامه داد: به مناسبت هفته سلامت تعداد ۱۷۴ مورد گشت نظارتی_بهداشتی مشترک با ادارات ذیربط از جمله دادستانی، دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت، صنعت و معدن تشکیل و برگزار شد.

گنجعلی بیان کرد: با توجه به وسعت و تنوع کار، سامانه گویای ۱۵۱۲ اداره دامپزشکی زاهدان آماده دریافت شکایات، گزارشات، انتقادات و پیشنهادات همشهریان است تا با همکاری هم بتوانیم هدف دامپزشکی که همان نظارت بر غذا از مزرعه تا سفره بوده را تحقق بخشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت
  • هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان معدوم شد
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در اهواز
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • جهش بهای نفت در بازار جهانی
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • ببینید | تاثیر آب و سرکه سیب در کاهش وزن
  • تاثیر شگفت انگیز شکلات تلخ برای بیماری‌های روده‌ای