Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران در آوردگاه بیست‌وپنجم، در حالی به پایان رسید که جلوه‌ای از حرکت رو به جلو و منطقی شرکت‌های ایرانی در مسیرخوداتکایی صنعت نفت را به زیبایی نمود بخشید.
حضور افزون بر 500 شرکت ایرانی دانش‌بنیان یا فعال در حوزه‌ ساخت، تأمین و ارائه خدمات فنی و مهندسی که بسیاری از آنها در زمینه ساخت و تأمین کالا و خدمات‌دهی در مسیر تولید با شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب همکاری نزدیک داشته و دارند، موجبات تعامل سازنده‌تر و شناخت ظرفیت‌های جوانان متخصص کشور عزیزمان را فراهم آورد تا در ادامه مسیر، همچون گذشته، به سرمایه‌های انسانی بومی اتکا کنیم و شعار «جهش تولید» و به تبع آن «نفت ملی، کالا و خدمات ایرانی» را محقق سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افزایش قابل توجه سهم کالا و مواد ساخت داخل در تولید ایمن و پایدار در سایه همکاری با استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان ایرانی را می‌توان به عنوان غرورآفرین‌ترین دستاورد صنعت نفت در چند سال اخیر برشمرد.
بی‌شک این مهم میسر نمی‌شد جز با باور به توان و دانش داخلی و حمایت‌های مستمر صنعت نفت از شرکت‌هایی که برای اعتلای صنعت عظیم نفت ایران تلاش می‌کنند. بومی‌سازی افزون بر 15 هزار قلم کالای ویژه صنعت نفت در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب را می‌توان نقطه عطف همکاری این شرکت با بخش خصوصی داخلی دانست که در راستای عمل به رویکرد وزارت نفت نسبت به تأمین کالای مورد نیاز از منابع داخلی به انجام رسید.
امضای توافقنامه‌های مهم میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از یک‌سو و پژوهشگاه صنعت نفت و دانشگاه صنعتی شریف از سوی دیگر که در خلال برگزاری نمایشگاه بیست‌وپنجم صورت گرفت نیز با هدف گسترش و توسعه سطح همکاری‌های دانش‌بنیان و فناورانه صنعت نفت با نهادهای تراز اول پژوهشی و علمی کشور بود که دستاوردهای آینده آن را درخشان ارزیابی می‌کنم.
اینجانب ضمن تقدیم مراتب تقدیر و تشکر به همه دست‌اندرکاران برگزاری بیست‌وپنجمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که با برنامه‌ریزی مناسب، شرایط لازم برای استقبال و ارتقای متخصصان صنعت نفت کشور را فراهم آورده بودند، کسب موفقیت‌های روزافزون و ثبت دستاوردهای بزرگ علمی، فنی و عملیاتی توسط فرزندان این مرز و بوم به‌ویژه کارکنان صنعت نفت و شرکت‌های فعال در این حوزه را از درگاه احدیت مسئلت دارم.
احمد محمدی
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی مناطق نفت صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمد مخبر، عصر امروز با حضور در پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس ضمن شرکت در سیزدهمین نشست هیات امنا از جدیدترین دستاوردهای شرکت های دانش بنیان این مجموعه علمی در حوزه تولیدات و تجهیزات پزشکی، دارویی، حمل و نقل و طراحی و ساخت تجهیزات هواپیما، مالی و بانکی، صنعتی و انرژی بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان جدیدترین تولیدات علمی و فن آور شرکت های دانش بنیان این مجموعه و برخی مشکلات آنها قرار گرفت.

معاون اول رئیس جمهور طی سخنانی در سیزدهمین نشست هیات امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت با تاکید بر اینکه پارک فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود و در مجامع بین المللی حضور فعالانه داشته باشد، گفت: بخش علمی و فناوری مزیت کشور است و باید در سطح کشور چنین پارک های علم و فناوری توسعه و گسترش یابد و همچنین با وجود دیپلماسی و سیاست خارجی فعال دولت سیزدهم و عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان های مهم اقتصادی و تجاری بین المللی، باید شرکت های دانش بنیان از این مزیت حداکثر استفاده را ببرند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مزیت کشور و جمهوری اسلامی، وجود نیروی جوان و نخبه است که خداوند به این کشور عطا کرده و مسئولین دولتی و حکومتی باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند.

مخبر با اشاره به پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حمله موشکی نظامیان صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی با اشاره به اهمیت پارک‌های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان به عنوان نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم و بهترین مدل اداره و حل مسائل کشور تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری باید به همه ارکان دولت برای بهره‌گیری از چنین فرصتی در راستای حل مشکلات وزارتخانه‌ها کمک کند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: آینده اقتصاد جهان، اقتصاد دیجیتال است که خوشبختانه مزیت کشور و جمهوری اسلامی ایران در همین بخش است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باید پس از شناسایی بسترهای دانش بنیان وزارتخانه‌ها به شرکت‌های دانش بنیان ماموریت دهد تا به حل مشکلات آنان کمک کنند.

وی همچنین با تاکید براینکه با حضور و بازدید از نمایشگاه ها و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و تلاش های جوانان نخبه، خلاق، مدیر و مدبر به وضوح مشاهده می کنیم که تمام مشکلات و مسایل کشور توسط این جوانان حل شدنی است، تصریح کرد: در زمان بروز هر گونه مشکل و مسأله با مراجعه به نیروی های نخبه، جوان، با انگیزه، دیندار و وطن پرست توانستیم در حداقل زمان ممکن با بهترین کیفیت و کمترین هزینه بسیاری از مشکلات کشور را حل و فصل کنیم.

مخبر با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای جدی و اصلی دولت سیزدهم فعال کردن شرکت های دانش بنیان است، افزود: مقام معظم رهبری و رئیس جمهور همواره بر فعال کردن بیش از پیش حرکت شرکت های دانش بنیان تاکید کرده و دستورات لازم را در این زمینه صادر کرده اند که با توجه به حرکت صنعت و اقتصاد در دنیای امروز به سمت فناوری های دانش بنیان، هوش مصنوعی و فناوری های پیشرفته و با توجه به مزیت کشور در داشتن نیروهای جوان و نخبه، نباید از دنیا عقب بمانیم.

وی اظهار کرد: وزارتخانه‌ ها موظف هستند حمایت از حرکت دانش بنیانی در کشور را دنبال کنند که در همین راستا معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مسایل و خواست های این شرکت های دانش بنیان را در دولت مرتب دنبال می‌کند.

مخبر با اشاره به برخی مشکلات فعالیت های شرکت های دانش بنیان تاکید کرد: دستگاه‌ ها باید به محصولات و دستاوردهای این شرکت ها اطمینان کنند و همچنین مسائل مالی و ارزی، گرفتن سهم بازار داخلی و خارجی و صادرات محصولات آنان در دولت پیگیری می شود.

معاون اول رئیس جمهور به نامگذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تاکید کرد: جهش تولید بدون تکیه به نیروهای نخبه، خلاق و شرکت‌های دانش بنیان میسر نیست و در بازدید از تمام بخش های پارک فناوری پردیس محصولات و تولیدات بخش های مختلف این مجموعه افتخارآمیز است تا جاییکه برخی محصولات تنها در دو کشور جهان تولید می شود. با این حال مردم از چنین افتخارآفرینی توسط جوانان نخبه و تحصیلکرده ایرانی کمتر مطلع هستند و در کشور به چنین دارایی و ظرفیت عظیم کمتر توجه می شود.

در این بازدید سه ساعته که با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت پذیرفت، دو مجموعه فناورانه جدید نیز افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

کد خبر 845133 برچسب‌ها استارت‌آپ تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان دولت سیزدهم محمد مخبر

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از راه‌اندازی خط تولید دانش‌بنیان‌های ایرانی در کنیا 
  • حرکت جنجالی گوگل/ اخراج کارمندان معترض به همکاری با اسرائیل
  • محصولات فناورانه ایران در نمایشگاه روسیه
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در بزرگترین نمایشگاه پزشکی آسیا
  • حضور شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان ایرانی در نمایشگاه جنوب شرق آسیا
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در بزرگترین نمایشگاه پزشکی جنوب شرق آسیا
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در نمایشگاه پزشکی و دارویی جنوب شرق آسیا
  • خوداتکایی ۹۵ درصدی در صنعت شوینده و بهداشتی
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • ۳۴۰ شرکت ایرانی و خارجی در نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی