Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، پویا دادمرز عضو تیم ملی کشتی فرنگی در وزن ۵۵ کیلوگرم در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: با توجه به اینکه وزن من جز اوزان المپیکی نیست، هدفم کسب مدال طلا در رقابت‌های جهانی سال آینده است.

دارنده مدال طلای جوانان جهان گفت: تجربه خوبی را از رقابت‌های جهانی و آسیایی در رده‌های سنی مختلف به دست آوردم و اکنون به دنبال کسب افتخار در رده سنی بزرگسالان هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادمرز تصریح کرد: هم اکنون ۵۷ کیلوگرم وزن دارم و برای حضور در وزن ۵۵ کیلوگرم مشکل خاصی ندارم و تمام تلاش خود را می‌کنم تا با جلب نظر کادر فنی و از پیش رو برداشتن مدعیان، صاحب پیراهن تیم ملی شوم.

وی در مورد شرایط تمرینات اظهار داشت: تمرینات مرحله به مرحله بهتر و فشار آن بیشتر می‌شود، البته تمرکز کادر فنی روی کسب سهمیه و حضور در المپیک است اما کشتی گیرانی که در اوزان المپیکی نیستند نیز می‌توانند از این شرایط اردویی به بهترین نحو برای آماده سازی خود استفاده کنند.

دادمرز ادامه داد: رقابت‌های جهانی سال ۲۰۲۱، دو ماه پس از المپیک توکیو برگزار می‌شود و تا آن زمان حدود ۸ ماه زمان برای رسیدن به شرایط آرمانی داریم.

این کشتی گیر خوزستانی در پایان در مورد شرایط برگزاری اردوها گفت: اردوها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و قرنطینه برگزار می‌شود و فدراسیون تمامی شرایط را مهیا کرده تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن به تمرینات خود ادامه دهیم.

کد خبر 5131005

منبع: مهر

کلیدواژه: پویا دادمرز کشتی فرنگی اردوی تدارکاتی تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر والیبال تیم فوتبال سایپا تهران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا تکواندو کمیته ملی المپیک والیبال کشتی آزاد مهرداد میناوند کاراته اردوی تدارکاتی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۱۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای مدال جهانی آلیش به موزه آستان قدس رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یکی از قهرمانان کشتی «آلیش» بانوان، مدال طلای قهرمانی خود در مسابقات جایزه بزرگ ۲۰۲۱ «ارکینبایف» کشور قرقیزستان را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

  «سپیده بابایی رکنی» امروز در آیین اهدای مدال خود در مشهد گفت: امروز مدالی را که به موزه آستان قدس رضوی اهدا کردم، در حقیقت برگرداندن امانت به دست صاحب اصلی اش امام رئوف است و بنده معتقدم که کار اصلی را خدا و حضرت ثامن الحجج (ع) انجام می‌ دهد، فقط باید خلوص نیت داشت.   وی ادامه داد: من همواره در زندگی و بویژه مسابقات ورزشی به حضرت امام رضا (ع) متوسل می‌ شوم، یک سری اسامی ناخودآگاه به ذهن و زبان انسان جاری می‌ شود و نام ائمه اطهار(ع) از این دسته اسامی است.   مدیر کل نذورات آستان قدس رضوی نیز گفت: ورزشکاران و نخبگان با توجه به عشق و ارادت ویژه شان به امام رضا(ع)، مدال‌ های ارزشمند خود که حاصل سال‌ ها تلاش آنان است، را تقدیم امام رئوف می‌ کنند و این همت والا باعث شکل‌ گیری گنجینه‌ ای ارزشمند از مدالهای ورزشی، علمی و فرهنگی در موزه حرم مطهر شده است.   علیرضا اسماعیل زاده تصریح کرد: ۸۷ مدال المپیکی، ۹۰ کاپ ورزشی و سه مدال اخلاق در این گنجینه موجود است، همچنین ورزشکاران تیمی مثل ورزش فوتبال مدالهای متنوعی را به این موزه اهدا کرده‌ اند.   امیر خالقی مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی آستان قدس رضوی نیز گفت: گنجینه موزه ورزشکاران حرم مطهر رضوی در مساحت ۲۵۰ متر مربع شامل مدالها و جام های ارزشمند حاصل تلاش و زحمات ورزشکاران خوب کشورمان است.   سپیده بابایی عضو تیم ملی کشتی آلیش زنان است. کسب مدال نقره مسابقات قهرمانی آسیا کشتی آلیش کلاسیک ازبکستان ۲۰۲۳، مدال نقره مسابقات قهرمانی آسیا کشتی آلیش کلاسیک قرقیزستان ۲۰۲۲، مدال نقره مسابقات قهرمانی آسیا کشتی آلیش آزاد قرقیزستان ۲۰۲۲ و کسب مدال طلا مسابقات جهانی کشتی آلیش کلاسیک در ترکیه ۲۰۲۱ برخی دیگر از عناوین ورزشی این بانوی کشتی گیر است.   کشتی آلیش از سال‌ های بسیار دور به صورت یک کشتی سنتی در کشورهایی از جمله قرقیزستان، ازبکستان، ترکمنستان، لیتوانی، قزاقستان، افغانستان و آسیای میانه دارای ریشه بوده و در مناطقی از جمله استان گلستان و ترکمنها دارای آثار دیرینه است.   اولین دوره مسابقات بین‌ المللی آلیش در سال ۱۹۹۵ با قوانین متحد الشکل در کشور قرقیزستان در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد.   هم‌ اکنون ۳۹ کشور جهان دارای فدراسیون و انجمن رسمی و ۵۸ کشور جهان به صورت غیررسمی در این زمینه فعالیت می کنند.

دیگر خبرها

  • تبریک کمیته ملی المپیک به قهرمانی مقتدرانه فرنگی کاران در آسیا
  • قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در آسیا با حمایت همراه اول
  • قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های آسیایی با حمایت همراه اول
  • قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های آسیایی باحمایت همراه اول
  • رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا/ گرمسیری به مدال نقره بسنده کرد + فیلم
  • اسماعیلی پس از قهرمانی در آسیا چه گفت؟
  • اهدای مدال جهانی آلیش به موزه آستان قدس رضوی
  • اسماعیلی: کشتی گیران آسیایی در فرنگی پیشرفت زیادی داشتند
  • مدال برنز ده‌بزرگی در کشتی فرنگی قهرمانی آسیا
  • کشتی‌گیران ایران در روز دوم مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا قرقیزستان