Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون فعالی دوشنبه شب در حاشیه امضای تفاهم‌نامه گردشگری شهرستان رفسنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خانه حاج آقاعلی به عنوان میراث ملی تلقی می‌شود و مدیریت کل استان تلاش کرد که این بنای تاریخی به چرخه خدمات گردشگری برگردد.

وی با بیان اینکه اختلاف سلیقه‌ها منجر به بسته شدن در این ابنیه تاریخی شد، افزود: بستر لازم برای بهره‌برداری از خانه حاج‌آقاعلی فراهم و پیش‌نویس قرارداد امضا شده و قرار بود هرچه سریع‌تر مراحل بهره‌برداری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی معین اقتصادی این بناست، ادامه داد: با شهرداری رفسنجان به مرحله عقد قرارداد رسیدیم و در مراحلی، تفاهم نامه امضا شد تا هر چه سریع‌تر این خانه به مرحله بهره برداری برسد.

فعالی تاکید کرد: باید سریع‌تر از این ظرفیت ملی استفاده کرد و باید سریع‌تر با وجود سرمایه گذاران و معین اقتصادی خانه حاج آقا علی را به چرخه تولید برسانیم. متأسفانه اختلاف سلیقه‌ها باعث شده است که در خانه حاج آقاعلی به عنوان بزرگترین خانه خشتی جهان بسته شود و هر بار گردشگران پشت درهای بسته بمانند. باید سعی کنیم که این بنای تاریخی به چرخه گردشگری بازگردد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان در ادامه در مورد علت این اختلاف سلیقه‌ها اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: با اینکه در رسانه‌ها اعلام می‌کنیم که این اثر تاریخی به بهره برداری رسیده است اما درهای این خانه به روی گردشگران بسته است.

فعالی با اشاره به استقرار نمایندگی میراث فرهنگی رفسنجان در محل کاروانسرای شاه عباسی، اظهار کرد: این کاروانسرا با ۴ میلیارد تومان توسط میراث فرهنگی مرمت شده است.

وی گفت: نمایندگی‌های میراث اداره نیستند و باید یکی از اتاق‌های فرمانداری در اختیار نماینده میراث فرهنگی قرار بگیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان تصریح کرد: بناهای تاریخی در طول زمان به حال خود رها می‌شوند و هیچکس به سراغ آنها نمی‌رود؛ اما به محض اینکه میراث فرهنگی یک بنا تاریخی را مرمت می‌کند، هزار و یک نفر وکیل و وصی پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه باید در زمان عقد تفاهم نامه برای بازسازی کارونسرا، مساله استفاده از آن به اندازه هزینه‌های صرف شده را مدنظر قرار می‌دادیم، گلایه کرد که با توجه به هزینه‌های صرف شده انصاف نبود که مالک (اوقاف)، به ما بگوید که این بنا را تخلیه کنید؛ انتظار داریم مدیریت شهرستان در این شرایط برای ساختمان میراث فرهنگی رفسنجان چاره اندیشی کند.

کد خبر 5131076

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی کرمان مرمت و احیا ویروس کرونا دهه فجر خطبه های نماز جمعه بارش برف آمار کرونا گرگان بوشهر کرمانشاه شهرکرد شیراز شیوع کرونا شهرستان کرج عکس استانها مشهد اختلاف سلیقه ها خانه حاج آقاعلی میراث فرهنگی بهره برداری سریع تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۱۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی گفت: با حضور مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی و کارشناسان ستادی معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکارسا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محققان هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان و جمعی از صاحب‌نظران، کارشناسان، پژوهشگران، محققان و علاقه‌مندان سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان روز چهارشنبه 5 فروردین‌ماه 1403 برگزار شد.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای این سمینار بین‌المللی، ارائه به یک طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بوده است.

سروش هاشمی گفت: پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی و دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین بودند.

او افزود: در این سمینار، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ارائه کاربرد فنّاوری‌های نوین در مرمت سازه‌ای بناهای تاریخی موضوع سخنرانی‌های میهمانان بین‌المللی در ایران همایش بود.

سروش هاشمی افزود: برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، موسسه بین‌المللی ایسکارسا بوده است.

او افزود: بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات بسیار مهمی بود که در این سمینار مطرح گردید.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899545

دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی
  • افزایش تخصیص اعتبار برای تکمیل بازار جعفرخان بفروئیه