Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام های قضایی مصر ۵۰ نفر از رهبران گروه «اخوان المسلمین» را که فعالیت آن در این کشور ممنوع اعلام شده است در فهرست تروریستی قرار دادند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، رسانه های مصری اعلام کردند که دادگاه جنایی در قاهره (پایتخت ) در حکمی ۵۰ تن از رهبران اخوان المسلمین را از تاریخ صدور این حکم در فهرست گروه های تروریستی گنجاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این لیست نام رهبران مهم اخوان المسلمین از جمله «عبدالمنعیم ابوالفتوح»، «محمود عزت»، «حسن مالک» و «عمر السعیدی» دیده می شود.

دادگاه همچنین تصمیم پیشین مبنی بر گنجاندن نام اخوان المسلمین در سیاهه گروه های تروریستی را ۵ سال دیگر تمدید کرد.

قراردادن ۵۰ نفر از رهبران اخوان المسلمین در فهرست تروریستی از سوی دولت مصر در حالی است که قاهره اخیرا و بعد از نشست سران شورای همکاری خلیج فارس در شهر العلا عربستان ، روابط خود با کشور قطر به عنوان یکی از حامیان اخوان المسلمین را از سر گرفت .

مصر ، عربستان ، امارات و بحرین از ۱۵ خرداد سال ۹۶ قطر را به اتهام حمایت از گروههای تروریستی از جمله اخوان المسلمین تحریم کرده بودند.

مقام های مصری آذر ماه گذشته نیز اعلام کردند که گروه اخوان ‌المسلمین و ۲۱ تن از مخالفان این کشور به مدت پنج سال دیگر در فهرست گروه‌های تروریستی قرار گرفتند.

شورای وزیران دولت مصر دی ماه سال ۱۳۹۳ (۲۰۱۳ میلادی) اخوان المسلمین را در فهرست گروه های تروریستی قرار داد.

«حسام عیسی» معاون وقت نخست وزیر مصر در این باره اعلام کرد که شورای وزیران تصمیم گرفت جماعت اخوان المسلمین را سازمانی تروریستی اعلام کند.

وی، اخوان المسلمین را گروهی جنایتکار و عامل ناآرامی در مصر دانست و گفت: این گروه تعدادی پلیس و شمار زیادی از شهروندان مصری را به قتل رسانده است.

با برکناری محمد مرسی رییس جمهوری مورد حمایت اخوان المسلمین ازسوی ارتش در سوم ژوئیه ۲۰۱۳ (۱۲ تیر ۹۲) خشونت ها در این کشور افزایش یافت و درگیری های گسترده ای میان هواداران وی و نیروهای امنیتی صورت گرفت.

در این درگیری ها صدها نفر کشته و هزاران تن نیز دستگیر شدند.

همچنین شماری از رهبران و شخصیت های برجسته این گروه به زندان افتادند و با اتهام هایی از جمله مشارکت در کشتار مردم و تخریب اموال عمومی رو به رو شدند.

اخوان المسلمین در آن سال، برکناری «محمد مرسی» را کودتای نظامی خواند و با محکوم کردن آن، خواهان بازگشت وی به قدرت شد.

گروه اخوان المسلمین بعد از وقایع مصر در سال ۲۰۱۴ از سوی عربستان و سپس امارات متحده عربی نیز در فهرست گروه‌های تروریستی قرار گرفت.

اخوان المسلمین یک جنبش فراملی اسلام‌گرای اهل سنت است که در بسیاری از کشورهای عربی هوادار دارد.

اخوان المسلمین را می‌توان بزرگترین گروه سیاسی سنی در جهان به‌شمار آورد، این جنبش در سال ۱۹۲۸ میلادی (۱۳۰۷ خورشیدی) در شهر اسماعیلیه مصر به رهبری حسن البنا بنیان نهاده شد و سپس فعالیت خود را به دیگر کشورهای عربی و اسلامی گسترش داد. این نهضت به تأثیر از اندیشه‌های سید قطب اندیشمند اسلامی، محمد الغزالی مبلغ اسلامی، سید جمال‌الدین اسدآبادی و محمد عبده در پاسخ به انحطاط داخلی مسلمانان و سلطه بیگانگان بر کشورهای اسلامی، به ویژه بر کشور مصر پدید آمد. اخوان المسلمین برای رسیدن به اهدافش در زمینه‌های مختلف فرهنگی، نظامی و سیاسی به مبارزه پرداخت و در این رهگذر چند بار به دست حکومت ملک فاروق پادشاه وقت مصر منحل شد و به دنبال آن شمار زیادی از اعضای آن دستگیر یا اعدام شدند.

لینک کوتاه: asriran.com/003Dc8

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فهرست گروه های تروریستی اخوان المسلمین تروریستی قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس اخبار منتشر شده در خصوص خروج از قطر را تکذیب کرد

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، برخی منابع خبری در روزهای گذشته از احتمال خروج رهبران جنبش مقامت اسلامی فلسطنی (حماس) از قطر خبردادند.

این منابع خبری مدعی شدند که رهبران سیاسی جنبش حماس با افزایش فشار اعضای کنگره آمریکا بر دوحه در رابطه با میانجیگری میان اسرائیل و جنبش حماس در حال بررسی انتقال مقر خود به خارج از قطر هستند.

امروز (یکشنبه) برخی منابع غیر رسمی از تصمیم قطر برای بل.که کردن پول‌های حماس در بانک‌های این کشور و مهلت 72 ساعته دوحه به رهبران حماس برای خروج از این کشور و انتقال به مکان دیگری خبردادند.

ولید الکیلانی، مسئول روابط عمومی و اطلاع‌رسانی حماس در گفت‌وگو با خبرنگار تقریب، این اخبار را از اساس غیرصحیح خواند و تصریح کرد که منشأ همه این اخبار رسانه‌های عبری و آمریکایی هستند که قصد دارند با تحت فشار قرار دادن رهبران این جنبش از نظر سیاسی، رسانه‌ای و روانی آنها را مجبور کنند در مسئله مذاکرات از مواضع خود کوتاه بیایند.

وی تاکیدکرد : این رسانه‌ها هرگز به اهداف خود نخواهند رسید و موضع جنبش حماس مانند کوه‌های فلسطین ثابت است.

دیگر خبرها

  • نفرتی که امروز نسبت به صهیونیست‌ها ایجاد شده، تبدیل به نقطه پایان این رژیم کودک‌کش خواهد شد
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی
  • رهبر حزب اصلاح یمن درگذشت
  • رئیس جدید دانشگاه شهید محلاتی سپاه پاسداران معرفی شد
  • انتقال دفاتر جنبش حماس از قطر به طور رسمی تکذیب شد
  • حماس اخبار منتشر شده در خصوص خروج از قطر را تکذیب کرد
  • رهبران حماس قطر را ترک می کنند یا نه؟
  • حمله کابل| داعش: شیعیان و طالبان را هدف قرار دادیم
  • تکذیب فشارها بر رهبران حماس برای ترک قطر
  • تکذیب فشار‌ها بر رهبران حماس برای ترک قطر