Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@13:04:20 GMT

شناسایی 40 مشکل پیش روی تولید و صنایع کشور

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۱۹۵۰

شناسایی 40 مشکل پیش روی تولید و صنایع کشور

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۰ مانع و مشکل مهم پیش روی تولید و صنایع کشور شناسایی شده و مجلس برای حل آنها در حال برنامه ریزی است.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، روح‌الله عباسپور روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: حل مشکلات شناسایی شده نیازمند استفاده از نظرات بخش خصوصی و اقدام عملی مجلس در رفع قوانین مزاحم و یا اصلاح آنها و تلاش بی وقفه دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجلس باید قوانین داخلی و نقشه راه خود را اصلاح کند تا در بخش نظارت بتواند کارآمدتر باشد، اظهار داشت: به نظر می‌رسد در گذشته در بحث نظارت کمی ضعیف عمل شده که امیدواریم در این دوره بهتر کار کنیم.

نماینده بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعطیلی برخی از واحدهای تولیدی، تصریح کرد: کمیسیون صنایع مجلس به همین منظور کمیسیون ویژه جهش تولید را تشکیل داده است تا بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را پیگیری کندو واحدهای صنعتی دارای مشکل مجدد مورد بررسی و شناسایی قرار گیرند تا به چرخه تولید بازگردند.

عباسپور اضافه کرد: به همین منظور در بودجه عمومی کشور پیش‌بینی منابع مالی برای واحدهای صنعتی و تولیدی که دچار مشکلات مالی هستند انجام شده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه افزایش هدفمندی یارانه‌ها در دستور کار مجلس قرار دارد،افزود: در بودجه سال ۱۴۰۰ پیش بینی شده تا سهم تولید از محل اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در اختیار خود تولیدکنندگان قرار گیرد.

تامین مالی، بخش مهمی از مشکلات صنایع کشور است

عباسپور با بیان اینکه  تامین مالی بخش مهمی از مشکلات صنایع کشور است اما همه مشکلات به این بخش خلاصه نمی شود،تصریح کرد: عمده‌ترین این موارد شامل تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی، ارتباطات بانکی که به واسطه تحریم، ارزش پول ملی، افزایش قیمت دلار، واردات بی‌رویه، قاچاق کالا، عدم همکاری مناسب بانک‌ها، نظام بانکی کشور است که اگر در این زمینه وارد پیدا کنیم موانع متعددی در این زمینه مرتفع خواهد شد.

وی افزود: همچنین در بحث زیر ساخت‌ها نیازمند هماهنگی های بیشتری برای جلوگیری از مشکلات هستیم، مثلا در ماههای گذشته که با کمبود برق مواجه بودیم موجب شد تا تولیدکنندگان بزرگ و صنایع سنگین با قطعی برق مواجه شده و بسیار متضرر شوند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قوانین خوبی برای حوزه تولید داریم اما مشکل اصلی ما به نحوه اجرای این قوانین باز می‌گردد،افزود: سو مدیریت، تأمین هزینه سرمایه در گردش، سود بالای بانکی مخصوصاً بانک‌های خصوصید و برخی قوانین دست و پاگیر در مجلس وجود دارد که همه این موارد باید هر چه سریع‌تر مرتفع شود، مجلس در حال پالایش این قوانین هستیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 جهش تولید مشکلات تولید مشکلات صنایع سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 مجلس شورای اسلامی صنایع کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت ریلی کشور نیازمند یک استراتژی یکپارچه

تین نیوز

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ضمن اشاره به فعال شدن کمیته های خودرو، ریلی، دریایی و هوایی به وجود یک استراتژی یکپارچه در حوزه صنایع ریلی اشاره کرد و گفت که بایستی با همکاری فعالان این حوزه، راهبرد این صنعت را در مسائل مختلف تولید واگن های مسافری، باری، مترو و لکوموتیو و…. تعیین کنیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، طبق اعلام سازمان گسترس و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، نخستین نشست کمیته صنعت ریلی وزارت صنعت، معدن و تجارت، امروز (شنبه) با حضور مسئولان و مدیران واحدهای تولیدی صنایع ریلی در محل این سازمان ایدروو با موضوع بررسی عملکرد تولید سال ۱۴۰۲ و برنامه تولید محصولات ریلی در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

در این نشست مدیران شرکت های تولیدی حوزه ریلی، به بیان مسائل و چالش های واحدهای تولیدی خود پرداخته و نبود برنامه و افق مشخص در حوزه صنایع ریلی، عدم توجیه سرمایه گذاری در حوزه ریلی، لزوم هماهنگی بین شرکت راه آهن، شهرداری ها و سازمان برنامه و بودجه، مشکل کمبود لکوموتیو، مشکل تخصیص ارز و مشکلات گمرکی را از جمله مهمترین مسائل مطروحه در این جلسه عنوان کردند.

در این نشست، بابک احمدی - رئیس هیات عامل سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران- با اشاره به فعال شدن کمیته های خودرو، ریلی، دریایی و هوایی اظهار کرد : این کمیته ها با هدف بررسی چالش ها و مسائل صنایع مختلفی که صنایع را احصاء کرده و پیگیری راهکارهای رفع آن ها با حضور ذی نفعان برگزار می شود تا با ایجاد هم افزایی بتوان شاهد جهش تولید در این حوزه بود.

وی تصریح کرد: در جهت حفظ و توسعه صنایع ریلی نیاز به یک استراتژی یکپارچه در این حوزه داریم؛ بنابراین بایستی با همکاری فعالان این حوزه، راهبرد این صنعت را در مسائل مختلف تولید واگن های مسافری، باری، مترو و لکوموتیو و…. تعیین کنیم.

معاون وزیر صمت در ادامه با بیان اینکه شرکت های تولیدی صنایع ریلی علاوه بر توجه به بازار داخل، در تدوین برنامه های آتی خود بایستی راهبرد صادراتی و نگاه به بیرون را مدنظر قرار دهند، گفت: در این مسیر وزارت صمت حمایت های لازم را از تولیدکنندگان در مواردی همچون اخذ استانداردهای بین المللی و دسترسی به بازارهای هدف انجام خواهد داد

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • معاون قوه قضاییه : با مشکلات و بحران هایی روبرو بوده و هستیم
  • پیله مشکلات نوغاندارای؛ نبود صنایع تبدیلی است
  • مشکلات مربوط به ارز برای مردم و اقتصاد کشور غیر قابل تحمل شده است
  • بازدید اعضای کمیسیون اصل نود از یک شرکت دانش بنیان
  • باهنر: اغلب نمایندگان مجلس و دولتمردان می‌خواهند مشکلات را با مسائل عاطفی حل کنند
  • صنعت ریلی کشور نیازمند یک استراتژی یکپارچه