Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@17:51:31 GMT

«توچال» سر گردنه است؟

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۲۰۷۱

«توچال» سر گردنه است؟

یکی از تفرج‌گاه‌های تهران را باید ارتفاعات شمال تهران دانست؛ ارتفاعاتی که لحظه‌ای شادی و آرامش را به شهروندان هدیه می‌دهند.

سایت «پرسون» در ادامه نوشت: یکی از این منزلگاه‌هایی که برای تفرج می‌توان روی آن حساب باز کرد مجموعه توچال تهران است؛ مجموعه‌ای که سالیان دور سنگ بنای ساخته‌شدن آن گذاشته شد و خطوط تله‌کابین را به ارتفاعات تهران رساند؛ ارتفاعاتی که از آن سالیان دور تا به امروز تفاوت‌های چشمگیری کرده است و یکی از این تفاوت‌ها شیوه‌های مدیریت این مجموعه عظیم است که روزانه با سیل عظیم مراجعان همراه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قصه از یک روز زمستانی شروع می‌شود. وقتی برای دمی آسایش و آرامش ترجیح دادیم ساعاتی را در بلندترین نقاط تهران به سر ببریم و به مجموعه توچال رفتیم. در ابتدا در یک روز میان هفته به خاطر خرابی سیستم‌های اینترنتی مجموعه و نبود یک لپ‌تاپ ساده برای راه انداختن کار افراد حاضر، مجبور شدیم فارغ از بلیت اینترنتی که داشتیم مجدد بلیت بگیریم تا بالا برویم اما نکته جالب آن بود که متوجه شدیم قیمت بلیت تازه خریداری شده با قیمت بلیت خریداری‌شده از سایت و نرخ مصوب نصب‌شده در بسیاری از ایستگاه‌های توچال متفاوت است.

علت را جویا شدیم. مدیران مجموعه پاسخ قانع‌کننده‌ای نداشتند و وقتی دیدند ما خیلی مصمم و پیگیر هستیم گفتند ما وظیفه نداریم به شما قیمت دهیم. پرسیدیم خودتان قیمت رفت و برگشت به ایستگاه هفتم را در یک روز عادی بدون استفاده از خدمات اسکی، ۷۰ هزار تومان اعلام کرده‌اید، چرا حالا ۱۱۰ هزار تومان از ما گرفته‌اید؟ پاسخی نداشتند اما تمام تلاششان را برای پاسخ‌دهی داشتند و در نهایت گفتند ما وظیفه نداریم در فصل اسکی به جز اسکی‌بازان به افراد دیگری خدمات بدهیم و اگر کسی می‌خواهد به آنجا برود باید قیمت بلیت اسکی را پرداخت کند. گفتیم اگر اینجور است بگویید پس چرا از اسکی‌بازان ۱۵۰ هزار تومان گرفتید و از ما ۱۱۰ هزار تومان؟ باز هم پاسخی نداشتند و گفتند اگر بخواهید می‌توانید آن چهل هزار تومان را نیز پرداخت کنید.

در حالیکه عدم شفافیت و تناقض‌گویی در رفتار این مدیر بخش فروش موج می‌زد به سراغ مسئول دیگری رفتیم. آن مسئول که گویا از داستان خبردار شده بود و دلش می‌خواست با ارائه بلیت‌های دیگری ما را راضی کند، در پاسخمان می‌گفت: فقط شما اعتراض کرده‌اید و ما می‌خواهیم راضی از مجموعه خارج شوید.

این مسئول که دید ما سخن از عدم شفافیت موجود در مجموعه می‌زنیم، در نهایت گفت: پیگیری می‌کنیم تا قیمت مصوب همه جا نصب شود و ما اجازه داریم تا ۱۸۰ هزار تومان قیمت مجموعه را ارائه دهیم.

در حالی که ما نمی‌دانیم دلیل این بازبودن محدوده قیمتی بلیت به چه علت است و در حالی که نمی‌توان انتظار خاصی برای پاسخگویی داشت، می‌پرسیم مگر مجموعه توچال زیر نظر بنیاد مستضعفان نیست، پس چرا همه مردم امکان استفاده از خدمات آنجا را نباید داشته باشند و به قول آقای مدیر آنجا، چرا در فصل اسکی فقط موظفنند به اسکی‌بازان خدمات ارائه دهند؟ مگر اسکی‌بازان با باقی مردم فرق دارند و یا چون بلدند اسکی بازی کنند و یا پول بیشتری دارند، این مجموعه عمومی غیردولتی باید مختص آنها باشد؟ اصلا مگر طی این سال‌ها چه تلاشی برای بازسازی و بهبود کیفیت مجموعه شده است که هر سال نرخ را گران می‌کنند و به هر قیمتی که می‌خواهند می‌فروشند؟ قیمت مصوب سال ۹۹ شان را ۷۰ تومان می‌گذارند و می‌گویند در فصل اسکی می‌توانیم قیمت را تغییر دهیم.

شاید تقصیر خود ماست که اجازه داده‌ایم اختلاف طبقاتی در همه جا نقش ببندد و حتی در یکی از تفرج‌گاه‌های ساده ما نیز که از گذشته به یادگار مانده، شاهد این ناهماهنگی‌ها و عدم شفافیت باشیم.

شاید اگر اسکی‌بازان هم همراهی کنند و خواستار شفافیت در عملکرد مجموعه شوند، شاهد آن نباشیم که یک مجموعه به طور خودمختار هر آن کار را که بخواهد بکند. خوشحال می‌شویم مدیران بنیاد مستضعفان روشن‌گری کنند و پاسخ دهند آیا مجموعه توچال و به صورت خاص، ایستگاه هفتم توچال باید برای عده خاصی از شهروندان باشد و دیگران از آن بی‌بهره باشند؟

نمی‌دانیم و منتظر پاسخ می‌مانیم. خوب است مردمی که چرخه اقتصادی ایستگاه یک تا پنجم توچال را می‌چرخانند بواسطه این بی‌احترامی و بی‌مهری مسئولان مجموعه، یک‌صدا خواستار پاسخگویی و شفاف‌سازی عملکرد مجموعه باشند.

حداقل از مجموعه‌ای به اسم بنیاد مستضعفان انتظار نمی‌رود که خدمات ارزنده و ویژه خود را برای قشر پولدارتر جامعه در نظر بگیرد و در ارائه خدمات به سایر اقشار جامعه منت بگذارد.

مجموعه توچالی که طی این‌سال‌ها حتی نتوانسته به خاطر بهبود وضعیت کابین‌ها، تغییراتی در سیمای آنها ایجاد کند، کاش بتواند در شیوه مدیریتی خود تغییرات ارزنده‌ای داشته باشد.

حال بگذریم از این قصه که مدیران مجموعه به خاطر ساخت و سازهای خاص و بدون برنامه، در حال تخریب بیش‌ از پیش ارتفاعات تهران در ایستگاه هفتم هستند که خود نیازمند موشکافی و بررسی دقیق‌تر است تا بدانیم سود این ساخت و سازها قرار است به جیب چه کسانی برود.

لینک کوتاه: asriran.com/003DcA

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مجموعه توچال اسکی بازان هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۲۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوست اندازی در اسکی با نسل جدید مربیان و مدرسان

به گزارش خبرگزاری مهر، کلاس مربیگری بین المللی اسکی آلپاین با حضور ایوانف مدرس بلغارستانی از ۲۷ فروردین تا دوم اردیبهشت ماه در پیست توچال برگزار شد. در این کلاس ۱۸ مربی شرکت کردند و به مدت یک هفته زیر نظر ایوانف مدرس بلغارستانی و محمد کیادربندسری کمک مربی او اموزش دیدند.

عباس نظریان در گفت وگویی درباره برگزاری دوره ارتقا مربیگری سطح بین المللی در فدراسیون اسکی، اظهار کرد: پس از یک توقف نزدیک به یک دهه ای در برگزاری دوره‌های مربیگری اسکی در ایران از اسفند ماه سال ۱۴۰۲، فدراسیون اسکی اقدام به برگزاری دوره‌های بروز رسانی و ارتقا سطح مربیگری مربیان اسکی در ایران کرد. در این بین با دعوت از همه مربیان درجه دو و کسانی که علاقمند به ارتقای درجه دو به یک و ارتقای آن به دوره های مدرسی اسکی بودند، دعوت به عمل آمد. از طرف دیگر از ایوان مربی بلغاری یکی از بهترین مربیان باتجربه برای آموزش این دوره دعوت کردیم. در زمان حضور او به عنوان سرمربی تیم ملی اسکی ایران، بهترین اسکی بازان ایرانی زیر نظر وی آموزش دیدند و در رویدادهای مختلف باعث اتفاقات خوب و نتایج درخشان شدند.

وی افزود: این دوره در سه سطح برگزار شد. سطح اول بروز رسانی و ارتقای دانش و مهارت های روز مربیان درجه در یک بازه ۱۰ روزه بود. بعد از آن ارتقای دوره مربیگری از ۲ به یک انجام شد و این دوره با انجام آزمون های مختلف و کلاس های آموزشی در سطح مهارتی و دانش برگزار شد و زیر نظر مربی بین المللی افراد شایسته حائز مدارک مربیگری و ارتقا به سطوح بالاتر شدند.

رییس فدراسیون اسکی عنوان کرد: دوره دیگر ارتقا مربیان درجه یک به سطح مدرسی بود. این دوره نسبت به سنوات گذشته با حضور نسل جدیدی اسکی بازان و جوانان برگزار شد و افراد جوان تحصیل کرده اسکی و قهرمانان نسل اسکی موفق شدند با گذراندن دوره های آموزشی مدرس بین المللی به بخش پایانی دوره آموزشی ارتقا به سطح مدرسی ورود کنند. پس از ۲۰ روز برگزاری دوره مربیگری ارتقا به سطح مدرسی، در روزهای پایانی این دوره قرار داریم و بعد از آزمون نهایی نفراتی که به سطح مدرسی اسکی ارتقا می یابند مشخص می شوند.

وی ادامه داد: نگاه توسعه ای یکی از برنامه های فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی در سال جدید ارتقای سطح دانش و مهارت مربیان موجود در اسکی برای پیشبرد اهداف و بروز رسانی سطح مدیریت و مربیگری تیم های ملی و ورزشکاران و باشگاه ها است. بازه زمانی کلاس مربیگری یکماه اتفاق افتاد و ضمن اینکه اتفاق خیلی خوبی در این دوره افتاد بسیاری از جوانان نسل جدیدی که دارای سابقه حضور در تیم های ملی و بازی های المپیک، جهانی و آسیایی بودند، موفق شدند این دوره را به نحو مطلوب پیش ببرند. این موضوع افق و دورنمای خوب برای نسل جدید اسکی است و امیدوارم فدراسیون اسکی با استفاده از مربیان بین المللی برای بروز رسانی مربیان داخلی در رابطه با توسعه این رشته و دانش مربیان موجود در سطوح درجه سه و دو موفق عمل کند و بتوانیم هر سال به صورت بازآموزی با حضور مربیان بین المللی این دوره را برگزار کنیم.

نظریان گفت: سطح دانش و مهارت های برخی از مربیان قدیمی ما به واسطه عدم فعالیت یا به دلیل افزایش سن کاهش یافته بود که در این دوره نتایج آزمون ها مشخص کرد برخی از مربیان ما با وجود سابقه نسبتا خوبی که داشتند موفق به اخذ مجوز ورود به مرحله پایانی آزمون ها و دوره آموزشی مدرس بین المللی و حضور در کلاس های بین المللی نشدند. امیدوارم در دوره های بعد با وقتی که می گذارند و تلاشی که می کنند حضور یابند و با نشان دادن شایستگی خود به مدرسان بین المللی به درجه بالای مربیگری و مدرسی در اسکی برسند.

محمد میگونی درباره برگزاری کلاس بین المللی مربیگری اسمی آلپاین، اظهار کرد: توجه رییس فدراسیون به بحث آموزش اتفاق بسیار مهمی است و برگزاری چنین کلاس هایی نشان از اهمیت نظریان به نسل جوان اسکی دارد. به مدت دو سال است که مسئولیت کمیته آموزش فدراسیون اسکی را قبول کردم و قبل از آن نماینده فنی فدراسیون جهانی اسکی بودم. پس از بررسی ها متوجه شدیم بعد از برگزاری یک دوره کلاس مربیگری با پیشکسوتان نیاز به حضور مدرسان جوان داریم و تصمیم گرفتیم تا از قهرمانان ملی دعوت کنیم که به رسته مدرسان جوان اسکی بپیوندند و جایگزین پیشکسوتان در دوره جدید مربیگری شوند.

وی افزود: هرچند پیشکسوتان جایگاه خود را به عنوان مدرس حفظ می کنند و از تعدادی از آنها در کمیته آموزش برای برنامه ریزی استفاده می کنیم و مسائل عملیاتی را به قهرمانان اسکی آموزش می دهیم و در این زمینه از مدرس بلغاری که قبلا سرمربی تیم ملی اسکی ایران و مورد تایید فدراسیون جهانی بود، کمک گرفتیم. وی ۱۰ سال است که مدرس جهانی است. این دوره مربیگری بسیار موفق بود و در این دوره علاقمندان زیادی شرکت کردند و همزمان یک دوره بروز رسانی توسط این مدرس برای مدرسانی که در گذشته وجود داشتند، برگزار کردیم و خوشبختانه اکثر مدرس ها در این دوره حضور یافتند. امروز هم روز آخر دوره مدرسی و امتحان پایانی این دوره است و بسیار دوره موفقی بود و صاحب نام ترین افراد اسکی ایران در این کلاس شرکت کردند.

رییس کمیته اموزش عنوان کرد: افرادی که امسال آموزش دیدند، سال آینده هم اموزش می بینند. تکنیک اسکی هر سال تغییر می کند و به همین دلیل مربیان ما باید هر سال بروز رسانی شوند. ما این برنامه را هر سال اجرا می کنیم. برنامه های خود را در تمامی ورزش های زمستانی خواهیم داشت و مجددا اسکی ایران را بعد از چندین سال وقفه به دوران اوج خود می رسانیم و عباس نظریان نیز در این زمینه بسیار از ما حمایت می کند.

میگونی گفت: با توجه به ارتباطات خوبی که بین اسکی ایران و فدراسیون جهانی وجود دارد همواره این امکان وجود دارد تا مدرسان خوب خارجی به ایران بیاوریم. با توجه به وضعیت سخت اقتصادی اعزام مربیان به کلاس های مربیگری هزینه ای ۱۰ تا ۲۰ برابرب دارد و اوردن مدرس بروز و صاحب نام دنیا به ایران هزینه کمتری برای ما به دنبال خواهد داشت. ایوان از ۱۸ سالگی دوره های آموزشی را برگزار کرده و مربی آموزش دهنده اسکی همگانی بوده و مدارس اسکی داشته است و بسیار مربی صاحب نامی است. وقتی ایوان ۱۵ سال قبل به عنوان سرمربی تیم ملی ایران شد سطح اسکی ایران را بسیار بالا برد و در مسابقات قهرمانی جهان دو اسکی باز ما در بین ۲۰ نفر اول دنیا قرعه کشی شدند و کشورهای دیگر تعجب کردند. دوست داریم از این مربیان در آینده استفاده کنیم و حتما استفاده خواهیم کرد.

مربی اسکی عنوان کرد: امسال هم کمیته آموزش در نظر داشت تا کلاس های مربیگری را برگزار کند و در آخرین مسابقه در پیست اسکی دربندسر نماینده فدراسیون جهانی حضور داشت و اعلام کرد که از مربی بلغاری به ایران دعوت شود تا کلاس های مربیگری بین المللی را برگزار کند.

کیادربندسری خاطرنشان کرد: کلاس مربیگری بین المللی بیشتر بعد همگانی دارد تا قهرمانی. این مربیان از لحاظ همگانی می توانند به اسکی ایران کمک کنند. شاید این فرآیند زمان ببرد اما دوباره کیفیت اسگی ایران بالا خواهد رفت. اگر الان مدرس پرورش دهیم حتما باید هر سال یک دوره بازآموزی برگزار کنیم زیرا تکنیک های اسکی فرار هستند و باید هر سال بروز رسانی شوند تا سطح اسکی ایران بالا برود.

کد خبر 6086737

دیگر خبرها

  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۶ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • برنامه سینماهای اصفهان امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و ذوب‌آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت + جدول فیلم و قیمت بلیت
  • برنامه سینماهای اصفهان امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت + جدول فیلم و قیمت بلیت
  • پوست اندازی در اسکی با نسل جدید مربیان و مدرسان
  • مجموعه ساعت های 6.5 میلیون دلاری سلطان برونئی (عکس)
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت + جدول فیلم و قیمت بلیت
  • برنامه سینماهای اصفهان امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت + جدول فیلم و قیمت بلیت