Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزراش ایرنا، «نجیبه آرین» روز سه شنبه در گفت وگو با رسانه های افغانستان اظهار داشت مدارس علوم دینی پاکستان نوجوانان این کشور که برای تحصیل علوم دینی به این کشور می روند را به سوی افراط گرایی و انجام حملات انتحاری سوق می دهند.

وی تصریح کرد وزارت آموزش و پرورش افغانستان در نظر دارد مقدمات آموزش علوم دینی را در داخل کشور فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این امرالله صالح معاون اول ریاست جمهوری گفته بود، طالبان شماری از جوانان و نوجوانان از خانواده‌های فقیر را استخدام می‌کنند و با شستشوی مغزی آنان را آماده حملات انتحاری می کند.

وی افزود: آموزش‌های افراط‌گرایی در پاکستان و مناطق تحت اداره طالبان صورت می‌گیرد.

این در حالی است که در سفر سه روزه وزیر امور خارجه افغانستان به عربستان با وزارت آموزش و پرورش آن کشور، توافقنامه ای در خصوص آموزش و پرورش امضا شد که این اقدام نگرانی هایی را از گسترش تفکر وهابیت در  افغانستان  ایجاد کرده است.

برچسب‌ها پاکستان افغانستان طالبان افراط گرایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان افغانستان طالبان پاکستان افغانستان طالبان افراط گرایی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۲۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبردزفولی: گفتمان‌سازی در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی باید از سنین پایین در مدارس باشد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا مخبردزفولی، رئیس فرهنگستان علوم ظهر شنبه با رضا مرادصحرایی، وزیر آموزش و پرورش در فرهنگستان علوم دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار در راستای همکاری و تعامل فرهنگستان علوم با وزارت آموزش و پرورش برای تقویت جریان علم کشور در حوزه‌های مختلف صورت گرفت.

رئیس فرهنگستان علوم از اهتمام وزیر آموزش و پرورش به اجرائی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قدردانی و با تاکید بر اهمیت تهیه نقشه راه سند تحول، از ارائه آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تصویب استقبال کرد.

مخبر دزفولی، رئیس فرهنگستان علوم از آمادگی فرهنگستان علوم برای همکاری با آموزش و پرورش در موضوعات مختلف علمی خبر داد و گفت: گفتمان سازی در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی باید از سنین پایین در مدارس مدنظر باشد تا جهت گیری علمی متناسب در کشور ایجاد شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور
  • به کارگیری ۲۸ هزار نفر از پذیرفته‌شدگان در مدارس ابتدایی
  • ۲۸ هزار نفر در مدارس ابتدایی کشور به کارگیری می‌شوند
  • بنای موزه تاریخ کانون پرورش فکری در سازمان میراث فرهنگی ثبت شد
  • موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد
  • مخبردزفولی: گفتمان‌سازی در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی باید از سنین پایین در مدارس باشد
  • مدارس غیردولتی خود را از جریان آموزش و پرورش جدا ندانند
  • اصلاحیه قانون تاسیس و اداره مدارس غیر دولتی ابلاغ شد
  • اصلاحیه قانون تاسیس و اداره مدارس غیردولتی ابلاغ شد
  • زنگ سلامت در مدارس خراسان شمالی نواخته شد