۷ بهمن ۱۳۹۹
(ویدئو) عنابستانی از مردم و سرباز راهور عذرخواهی کرد
فرارو- نماینده سبزوار با انتشار ویدئویی از مردم و سربازی که به او سیلی زده بود عذرخواهی کرد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلیعلی اصغر عنابستانی در این گفت با بیان اینکه که قرار بود همان ساعات اولیه بعد از حادثه، این ویدئو را ضبط و منتشر کند، اما در طول چند روز گذشته از طرف دلسوزان و بزرگان مرتب دعوت به صبر و سکوت شده است.
او افزود: متاسفانه هر لحظه ابهامات افزوده شد و مجبور شده بود ماوقع را در سایت خودم منتشر کند.عنابستانی در این ویدئو ادامه داد: از تک تک مردم که به هر دلیلی احساساتشان جریحه دار شده است عذرخواهی میکنم.
به گفته این نماینده مجلس "کاملا بدیهی است برای اجرای قانون بین افراد جامعه هیچ تفاوتی نیست و ما هم هیچ شانی به جز خدمتگذاری قانون و مطیع قانون شدن قائل نیستیم، به همین دلیل از سربازی که قانون را اجرا کرد و مانع از ورود خودرو ما به خط ویژه شد تشکر می کنم."
نماینده سبزوار در مجلس خود را خاک پای مردم معرفی کرد و افزود: «شاید برای همه شما هم پیش آمده که در مقابل توهین دچار خطا بشوید با این وجود من دچار اشتباه شدم به همین دلیل باز مجداد عذرخواهی می کنم.»
این در حالی است که این نماینده مجلس روز گذشته با انتشار بیانیهای عجیب سرباز را متهم کرد که به او توهین کرده است. او در بیانیه خود تمام تقصیر را به گردن سرباز راهور و دیگر ماموران حاضر در صحنه انداخت.
او گفت که به سرباز سیلی نزده است فقط او را هول داده است.
ساعاتی بعد ویدئویی منتشر شد که نشان میداد عنابستانی به سرباز سیلی زده است. به نظر می رسد انتشار این ویدئو و ثابت شدن عدم صداقت در کنار فشار رسانهای موجب شده است نماینده سبزوار عذرخواهی کند.
منبع: فرارو
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت « فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۸۰۳۶۲۰ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
تصاویر| تبریز، شهری خالی از فضای سبز
علی مطهری: اگر رابطه با آمریکا به نفع انقلاب است، باید اینکار را بکنیم
همدستی و توطئه پوتین و نتانیاهو علیه ایران؛ در سوریه چه میگذرد؟
هند خواستار اتصال بندر چابهار به کریدور شمال -جنوب شد
خبر بعدی:
ویدئو | ورود پاپ فرانسیس به دفتر آیتالله سیستانی
دریافت 11 MB
به گزارش همشهری آنلاین، دقایقی پیش رهبر کاتولیکهای جهان با ورود به منزل مرجع تقلید شیعیان، دیدار خود را با وی آغاز کرد.
کد خبر 588941 برچسبها مسیحیت - پاپ فرانسیس اول آیتالله سیستانی عراق