Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت: در این دوره مدیریت شهری، مدیریت بتنی به مدیریت اجتماعی تغییر کرده و این شهر شهرداری سالمی دارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی ربیعی، امروز (سه‌شنبه) در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره بین‌المللی خشت طلایی اظهار کرد: در راه که می‌آمدم به این فکر کردم که حس من نسبت به تهران چیست، به این سخن رسیدم که من در این شهر حالم خوب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر جیغ می‌کشد، صدای بتن ریزی و بوق ماشین‌ها زیاد است. روزنامه‌ها مدام به هم تهمت می‌زنند.

وی ادامه داد: دلم می‌خواست در خیابان انقلاب از کنار کتاب‌فروشی‌ها راه بروم و آش بخورم اما خیلی به هم طعنه می‌زنیم. من از زندگی شهری یک دلخوش می‌خواهم.

ربیعی با بیان اینکه در این دوره مدیریت شهری، مدیریت بتنی به مدیریت اجتماعی تغییر کرده و این شهر شهرداری سالمی دارد، اضافه کرد: اگر بخواهیم یادگاری در شهر باقی بگذاریم باید همین جایزه را الگو قرار داده و بگوییم که چه کنیم آدم‌ها در شهر دل خوش داشته باشند.

سخنگوی دولت اضافه کرد: واقف به پیچیدگی‌ها هستیم اما باید پاسخ دهیم که شهر با اوقات فراغت من باید چه کند؟ چه کنیم که همه چیز در شهر چشم نوازی کند نه صرفاً ساختمان‌ها؟ قطعاً تکنولوژی‌های ارتباطی می‌تواند در این راه کمک کند و حرکت آرام داشته باشیم.

ربیعی تاکید کرد: جامعه تحریم و کرونا زده ما به ویژه تهرانی‌ها، بیش از هر دوره‌ای به زندگی آرام نیاز دارند؛ پژوهش راجع به اینکه مردم چگونه در شهر راحت‌تر زندگی کنند مربوط به هیچ رشته‌ای نیست و مطالعات میان رشته‌ای برای رسیدن به این پاسخ بسیار نیاز است.

کد خبر 471071

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علی ربیعی سخنگوی دولت تهران مدیریت شهری جایزه جهانی خشت طلایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۰۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی گفت: درست است که بخش‌های مختلفی برای ایجاد شهری در شأن مردم و متناسب با فرهنگ ملی تلاش می‌کنند، اما در حوزه فرهنگی نیز باید اقداماتی انجام شود برای مثال ما همچنان شاهد برخی بی‌انضباطی‌ها در آمد و شد‌ها و ارتباطات با یکدیگر هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی امین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: ما در شهری زندگی می‌کنیم که برای شاد بودن و انضباط عمومی نیازمند اقدامات گسترده فرهنگی هستیم، هرچند اقداماتی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران انجام گرفته، اما برخی از فعالیت‌های مرتبط با نظم، مشارکت، ابمنی و حقوق شهروندی خیلی کم کار شده است.

وی با بیان اینکه شهروندان از شهرداری تهران انتظار دارند تا شهری پاک، آراسته و با کیفیت برای زندگی آن‌ها ایجاد کند گفت: درست است که بخش‌های مختلفی برای ایجاد شهری در شأن مردم و متناسب با فرهنگ ملی تلاش می‌کنند، اما در حوزه فرهنگی نیز باید اقداماتی انجام شود برای مثال ما همچنان شاهد برخی بی‌انضباطی‌ها در آمد و شد‌ها و ارتباطات با یکدیگر هستیم، سوال من این است که چه میزان در حوزه فرهنگ شهروندی، ایجاد رفتار در تراز یک شهر متمدن و شهری در کلاس جمهوری اسلامی ایران تلاش کرده‌ایم؟

تشکری هاشمی تصریح کرد: سازه‌های زیباسازی، فعالیت‌های با دوام فرهنگی و آن دسته از اقداماتی که شهروندان می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند بسیار کم هستند، جشن‌هایی که به مناسبت‌ها در تهران برگزار می‌شوند تمام رسالت حوزه فرهنگی نیستند؛ و باید برای کار‌های فاخر و پر دوام و در راستای رسالت و ماموریت شهرداری و برنامه‌های مصوب شورا که نیاز شهر هستند چه اقداماتی انجام شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه مردم ما شهر را دوست دارند، اظهار کرد: باید مسئولیت اجتماعی در بزنامه‌های شهرداری خیلی پر رنگ شود.

تشکری هاشمی افزود: متاسفانه در شهر ما آموزش‌های شهروندی به درستی انجام نشده است، در بحث حمل و نقل می‌بینیم که هنگام سوار و پیاده شدن به مترو بی انضباطی‌هایی وجود دارند که تمام این‌ها حاکی از نبود آموزش‌های لازم شهروندی است.

دیگر خبرها

  • ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری
  • فیلمی دیده نشده از بازار تهران در دوره قاجار؛ صدای مردم در ۱۲۰ سال پیش را بشنوید!