Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیزل ژنراتور یا مولد دیزل به ترکیبی از موتور دیزل، ژنراتور و انواع متعلقات فرعی از قبیل شاسی، اتاقک پوشاننده جهت محافظت و کاهش صدا، سیستم های کنترل، قطع کننده های اضطراری مدار، سیستم مولد گرما، سیستم استارت اتوماتیک و غیره که به منظور تولید برق استفاده می شود، می گویند.

هدف از این ترکیب تولید الکتریسیته یا همان برق از سوخت دیزل (گازوئیل) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این معنی که این دستگاه نیروی مکانیکی حاصل از سوخت دیزل توسط موتور را به ژنراتور انتقال داده و در خروجی جریان برق را به ما می دهد. به همین دلیل به آن موتور برق نیز گفته می شود. و عبارت موتور برق دیزلی نیز یک اصطلاح رایج در این زمینه است. این دستگاه ها به طور قراردادی بر اساس توان تولید برق بر حسب کیلو ولت آمپر (kVA)و یا کیلو وات (kW) تقسیم بندی می شوند.

در واقع هم موتور باید توان تولید این نیرو را که بر حسب اسب بخار نیز عنوان می شود داشته باشد و هم ژنراتور باید بتواند با نیرو ی محرکه ای که موتور تولید می کند این خروجی را بدهد.

موتور برق ها  میتوانند از ۱ تا ۲۰ کیلوولت آمپر (KVA) برای منازل، فروشگاهها، ادارات کوچک و تا۲۰۰۰KVA یا همان ۲ MVA  قابل استفاده برای مجتمع های اداری بزرگ و کارخانه ها برق تولید کنند. ژنراتورها در توانهای مختلف را میتوان درون یک اتاقک ایزوله قابل حمل قرار داد. این اتاقک که نقش اصلی آن کاهش صدای ژنراتور میباشد را در اصطلاح کانوپی سایلنت یا به عبارت درست تر کانوپی سایلنسر می گویند.


ژنراتورهای چند مگاواتی برای نیروگاه های کوچک تولید برق استفاده می شوند و برای این منظور می توان از چندین دستگاه ژنراتور استفاده کرد. ژنراتورها در سایزهای بزرگتر به صورت مجزا به محل نصب حمل شده و در آنجا مونتاژ و تجهیزات فرعی به آنها اضافه میشود.

دیزل ژنراتورهای کوچک تا ۲۵۰ کیلو ولت آمپر نه تنها برای تولید برق اضطراری بلکه به جهت تامین برق مورد نیاز به صورت مستمر یا در زمان اوج مصرف و یا حتی در زمانی که کمبود ژنراتورهای بزرگتر حس میشود استفاده می شوند.

به وسیله نیروی محرکه برقی میتوان حرکت یکنواخت و قدرتمندتری علاوه بر استفاده مناسب تر از فضا داشت. محرکهای برقی قبل از جنگ جهانی اول در کشتی ها مورد استفاده قرار گرفتند و در طول جنگ جهانی دوم به تکامل رسیدند.

دستگاههای تولید برق بر اساس ظرفیت تولید نرمال تا ماکزیمم و بر اساس قدرت تولیدی و به کیلووات طبقه بندی و نامگذاری شده و با توجه به نوع مصرف آن برای تولید برق مستمر یا اضطراری انتخاب میشوند.

از موتور برق یا دیزل ژنراتور در کجا استفاده می شود؟

از مجموعه  دیزل ژنراتورها  در مکان هایی بدون اتصال به شبکه برق، مانند مواقعی که نیاز ضروری به فراهم کردن توان و انرژی است و نیز زمان هایی که شبکه وجود ندارد، استفاده می کنند. زمانی که شبکه قطع می شود، همچنین در مواقعی پیچیده تر مثل اوج مصرف، پشتیبانی شبکه و ارسال به شبکه های انرژی، می توان از دیزل ژنراتور انرژی فراهم کرد.


دیزل ژنراتور ها ابعاد مختلفی دارند که توسط توان ظاهری آن ها مشخص می شود. توان ظاهری در مهندسی برق با واحد ولت آمپر (VA) بیان می شود. دیزل ژنراتور های کوچک که تا حدود ۲۰۰ کیلو ولت آمپر را تولید می کنند در مصارف اضطراری کاربرد بسیاری دارند. همچنین دیزل ژنراتورهایی با قابلیت تولید برق در مقیاس مگا ولت آمپر نیز وجود دارند که از برخی از آنها در شبکه های قدرت کوچک استفاده می شود.

قیمت تبدیل انرژی مصرف سوخت، مهمترین بخش نیروگاههای دیزلی است و قیمت تمام شده برای مصارف خاص متفاوت هستند اما یک نیروگاه دیزل جدید بین ۰٫۲۸ تا ۰٫۴ لیتر از سوخت هر کیلووات ساعت را در ترمینال های ژنراتور مصرف خواهد کرد.

موتور دیزل:

کشتی ها و بسیاری از وسائل نقلیه بزرگ زمینی مانند ماشین های سنگین و نظامی و قطارها نیز از موتور دیزل نه فقط برای تامین برق توسط ژنراتور به حرکت درآمده توسط آنها روشنایی خود را بلکه نیروی محرکه مورد نیاز خود استفاده می کنند.

موتورهای دیزل به دلیل استهلاک کمتر و توان بیشتر در نیروگاه های تولید پراکنده برق توسط ژنراتورها نیز مورد استفاده هستند . عملکرد مطمئن و قابل اتکا بودن این موتورها باعث می شود از آنها در کارکردهای حساس از جمله خودروهای نظامی نیز استفاده شود.

همان طور که همگی دیده ایم در خودروهای سنگین و وسایل نقلیه عمومی سنگین نیز به دلیل همین قابلیت ها موتورهای دیزل مورد اقبال بوده اند اما آن چه باید مورد توجه قرارگیرد استفاده از قطعات یدکی اصلی و با کیفیت در این موتورهای دیزل است. چراکه لوازم یدکی موتور دیزل اگر از کیفیت و استاندارد بالا برخوردار نباشد می تواند خسارات سنگینی وارد کند و آسیب های جدی به آن بزند. تحمل قطعات دوار، عملکرد مناسب سیستم های خنک کننده موتور دیزل و کارکرد روان و حفظ شرایط پایدار جهت روشن ماندن طولانی مدت این موتورها که از دلایل استفاده از آنها در موارد مذکور است نیازمند دقت و توجه به استفاده از قطعات با کیفیت است.

ژنراتور:

آلترناتور یا همان ژنراتور که انرژی مکانیکی دریافت شده از موتور دیزل را به جریان برق تبدیل می کند در قدرت های مختلف با کیفیت سیم پیچی در روتور و استاتور خود و البته خلوص و کیفیت مس به کار رقته در سیم پیچی و همچنین کنترل کننده هایی مانند ولتاژ رگلاتور اتوماتیک AVR خروجی با فرکانس نسبتا ثابت و تلرانس بسیار کم خطاهای احتمالی اختراع بسیار با اهمیتی در دنیای امروز به حساب می آید. ژنراتورها نیروی محرکه ی خود را به جز موتور دیزل می توانند از توربین های بادی و آبی و سایر محرک های ممکن دریافت کنند که البته تکنولوژی ساخت و مشخصات فنی متفاوتی را در هریک از حالت های مذکور خواهند داشت. ژنراتور بسته به نیاز پروژه و البته شرایط نیروی محرک می تواند با دورهای مختلف و حتی دور متغیر تولید شود که البته ژنراتورهای مورد استفاده در دیزل ژنراتورها با توجه به فرکانس 50 هرتز برق در کشور با دور 1500 در دقیقه وارد و یا مونتاژ می شوند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: دیزل ژنراتور موتور دیزل رپرتاژ آگهی دیزل ژنراتورها استفاده می شود موتور دیزل دیزل ژنراتور تولید برق موتور برق ولت آمپر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۰۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور با خرید در شیشه ای اتوماتیک و دزدگیر اماکن با هزینه کم، امنیت را بالا ببرید؟

تامین امنیت همیشه هم نیازمند صرف هزینه های کلان نیست. با کمی هوشمندی و اتخاذ رویکردی بهینه، می توانیم امنیت محل کار یا زندگی خود را به شکل قابل توجهی ارتقا دهیم. در این مطلب که به کمک سایت کهربادر گردآوری شده است، قصد داریم به شما نشان دهیم که چگونه با خرید در شیشه ای اتوماتیک و دزدگیر اماکن، بدون صرف هزینه گزاف، امنیت را به خانه یا محل کارتان هدیه دهید.

استحکام در عین ظرافت: شیشه های ضد سرقت

تصور نکنید که شیشه های به کار رفته در در های اتوماتیک، طعمه آسانی برای سارقان هستند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، از شیشه های سکوریت یا لمینت ضد سرقت در ساخت این در ها استفاده می شود. شیشه سکوریت با مقاومت حرارتی بالا در برابر ضربه بسیار مقاوم است و در صورت شکستن نیز به قطعات ریز و غیر برنده تبدیل می شود. همین مورد یکی از با اهمیت ترین مواردی است که خرید درب شیشه ای اتوماتیک را توجیه می‌کند. شیشه لمینت نیز از چند لایه شیشه با یک لایه طلق PVB تشکیل شده است که در برابر هرگونه ضربه و فشار از خود استحکام نشان می دهد.

دزدگیر اماکن؛ نگهبان الکترونیکی شما

در کنار در های اتوماتیک شیشه ای، سیستم های دزدگیر اماکن نیز بازوی قدرتمندی برای ارتقای امنیت هستند. این سیستم ها با به کارگیری سنسورها و تجهیزات مختلف، از هرگونه ورود غیرمجاز به محل شما با خبرتان می کنند و می توانند مانع از سرقت و خسارات مالی شوند. اگر به دنبال راه حلی بدون دردسر برای ارتقای امنیت محل خود هستید، سیستم های دزدگیر اماکن بیسیم گزینه ایدئالی برای شما هستند. این سیستم ها به هیچ سیم کشی نیازی ندارند و به راحتی می توان آنها را نصب و جابه‌جا کرد. در جدول زیر برخی از مزایای این دزدگیرها را بیان کردیم:

مزیت

شرح

مهمترین مزیت دزدگیر اماکن، پیشگیری از سرقت و جلوگیری از خسارات مالی و جانی ناشی از آن است.

پیشگیری از سرقت

با نصب دزدگیر، خیالتان از امنیت محل زندگی یا کارتان راحت می شود و می توانید با آرامش خاطر بیشتری به فعالیت های خود بپردازید.

ایجاد آرامش خاطر

در صورت وقوع سرقت، دزدگیر با به صدا درآوردن آژیر و ارسال پیامک یا تماس به شما، شما را از این موضوع آگاه می کند تا بتوانید اقدامات لازم را انجام دهید.

هشدار به موقع

نکات کلیدی برای ارتقای امنیت

در کنار انتخاب و نصب در های اتوماتیک شیشه ای و سیستم های دزدگیر مناسب، توجه به چند نکته کلیدی نیز می تواند در ارتقای امنیت محل شما بسیار موثر باشد:

کیفیت حرف اول را می زند؛ انتخاب محصولات باکیفیت: هنگام خرید در اتوماتیک شیشه ای و سیستم دزدگیر، به دنبال برندهای معتبر و محصولات باکیفیت باشید. کیفیت پایین این تجهیزات می تواند به مرور زمان منجر به خرابی و نقص در عملکرد آنها شده و امنیت شما را به خطر اندازد. اهمیت نصب اصولی؛ سپردن کار به متخصص: نصب اصولی و دقیق در های اتوماتیک شیشه ای و سیستم های دزدگیر، نقش کلیدی در عملکرد صحیح و ایمن آنها دارد. از این رو، توصیه می شود برای نصب این تجهیزات از نصابان مجرب و متخصص کمک بگیرید. نگهداری منظم، امنیت مستمر: برای حفظ عملکرد مطلوب در های اتوماتیک شیشه ای و سیستم های دزدگیر، لازم است به طور منظم آنها را سرویس و نگهداری کنید. با انجام بازرسی های دوره ای و رفع ایرادات احتمالی، می توانید از بروز مشکلات ناگهانی و افت کیفیت عملکرد این تجهیزات پیشگیری کنید.

مزایای در شیشه ای اتوماتیک

در های شیشه ای اتوماتیک، علاوه بر زیبایی و جلوه مدرن بخشیدن به ورودی ساختمان، مزایای متعددی برای صاحبان خانه ها، مدیران کسب و کارها و مراجعان آنها به ارمغان می آورند. در این مقاله به بررسی برخی از مهمترین مزایای این نوع در ها می پردازیم:

افزایش زیبایی و مدرن بودن: اولین و بارزترین مزیت در های شیشه ای اتوماتیک، زیبایی و جلوه مدرنی است که به ورودی ساختمان می بخشند. این در ها با ظرافت و شفافیت خود، فضایی دعوت کننده و دلنشین ایجاد می کنند و می توانند حس لوکس بودن و را به محل شما القا کنند. سهولت در تردد: در های اتوماتیک با باز و بسته شدن خودکار، عبور و مرور را برای افراد، به خصوص افراد معلول، سالمند و دارای کالسکه بسیار آسان تر می کنند. این امر نه تنها موجب رفاه حال مراجعان می شود، بلکه ترافیک ورودی و خروجی را نیز به طور قابل توجهی روان تر می کند. صرفه جویی در مصرف انرژی: در های اتوماتیک به طور خودکار باز و بسته می شوند و از هدر رفتن گرما و سرمای داخل ساختمان جلوگیری می کنند. این امر به خصوص در فصل های سرد و گرم سال می تواند در صرفه جویی قابل توجهی در مصرف انرژی و هزینه های مربوط به آن نقش داشته باشد. افزایش امنیت: برخی از در های اتوماتیک شیشه ای مجهز به سنسورهای حرکتی، قفل های برقی و سیستم های هشدار دهنده هستند که می توانند امنیت محل شما را به طور قابل توجهی ارتقا دهند. این سنسورها با تشخیص حرکت افراد در نزدیکی در، به طور خودکار آن را باز و بسته می کنند و از ورود افراد غیرمجاز جلوگیری می کنند.

با توجه به مزایای متعددی که در بالا ذکر شد، در های اتوماتیک شیشه ای می توانند انتخابی ایدئال برای ورودی ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و آموزشی باشند. یکی از بهترین مجموعه ها در زمینه ارائه این خدمات نصب در اتوماتیک و دزدگیر اماکن، شرکت کهربادر به آدرس kerkerehbarghy.com است.

نتیجه گیری

با اتخاذ رویکردی هوشمندانه و به کارگیری راهکارهای مقرون به صرفه، می توانید به سادگی امنیت محل زندگی یا کار خود را ارتقا دهید. استفاده از در های اتوماتیک شیشه ای مجهز به سنسورها و قفل های برقی، در کنار نصب سیستم های دزدگیر باکیفیت مجموعه کهربادر، می تواند نقش موثری در پیشگیری از سرقت و ایجاد فضایی امن و آرام برای شما ایفا کند. به یاد داشته باشید که امنیت، آسایش خاطر و آرامش را به ارمغان می آورد، در نهایت اگر شما تجربه استفاده از این موارد را دارید حتما برای ما در بخش نظرات تجربیات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

کد خبر 846718

دیگر خبرها

  • انواع گیربکس اتوماتیک
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از اولین موتور دیزلی جهان
  • احداث گلخانه در جهت خودکفایی شهرداری در تولید انواع گل + فیلم
  • چطور با خرید در شیشه ای اتوماتیک و دزدگیر اماکن با هزینه کم، امنیت را بالا ببرید؟
  • تجربه رانندگی با محصولات تجاری گروه بهمن در اهواز
  • بهره برداری و آماده بکار بودن ۱۶ دستگاه دیزل ژنراتور در خراسان شمالی