Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@05:15:04 GMT

البرز مشکلات ساختاری فراوانی دارد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۰۷۱۹

البرز مشکلات ساختاری فراوانی دارد

ایسنا/البرز امام جمعه کرج گفت: استان البرز در ابتدا شهری بوده که با فرمانداری مدیریت می‌شده اما با استان شدن امکانات در حد همان فرمانداری باقی‌مانده و تنها اسما به استانداری ارتقا یافته است.

آیت‌الله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی در بازدید از مناطق محروم حسن آباد که با همراهی فرمانده انتظامی شهرستان کرج صورت گرفت، بابیان اینکه امروز توفیقی شد تا خدمت مردم خوب و شریف منطقه حسن‌آباد برسیم، بیان کرد: پیش‌ازاین نیز بارها در این منطقه حضور یافته بودم اما امروز منحصراً برای بازدید و شنیدن مشکلات و دغدغه‌های اهالی این محل آمده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با تأکید بر اینکه بنده به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه در استان مسئولیت اجرایی ندارم، اظهار کرد: مسئولیت بنده این است که صرفاً تذکر دهم و موضوعات را اخلاقاً دنبال کنم.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در بخش دیگری از بیانات خود با تأکید بر اینکه محوریت مسجد در هر محله یک بحث اساسی است، عنوان کرد: باید مساجد در محلات شهر، استان و کشور فعال شوند.

آیت‌الله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه اگر مسجد در جایگاه خود قرار گیرد باعث آبادی منطقه و شهر می‌شود، ضمن اظهار تأسف از اینکه هم‌اکنون مسجد در طراز حقیقی خود واقع نیست، خاطرنشان کرد: با توجه به کارکردهای فراوان مسجد اگر این قلب تپنده محل درست عمل کند، آبادی اخلاقی و رفاهی در آن محله فراهم خواهد شد.

وی در ادامه به بیان تفاوت «امام جماعت» و «امام مسجد» پرداخت و تصریح کرد: کار «امام جماعت» به اقامه نماز در مسجد محدود می‌شود اما «امام مسجد» باید با تمام عناصر مسجد در ارتباط بوده و در جریان تمامی اتفاقات و جریانات محله خود باشد.

امام‌جمعه کرج با تأکید بر اینکه مساجد باید محور هر محله، باشند، عنوان کرد: اگر آحاد جامعه حول محور مسجد با یکدیگر هماهنگی‌های لازم داشته باشند می‌توانند کارهای اثرگذاری انجام دهند که هم سلامت دینی و هم سلامت اجتماعی را به ارمغان خواهد آورد.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه با تأکید بر اینکه مسجد باید محل اقامه حقوق شهروندی باشد، تصریح کرد: اگر اهالی محل با مسجد منسجم شوند می‌توانند حقوق شهروندی خود را از هر دستگاه و نهادی احقاق حق کنند.

وی در بخش دیگری از بیانات خود با تأکید بر اینکه استان البرز مشکلات ساختاری فراوانی دارد، بیان کرد: استان البرز در ابتدا شهری بوده که با فرمانداری مدیریت می‌شده اما با استان شدن امکانات در حد همان فرمانداری باقی‌مانده و تنها اسما به استانداری ارتقا یافته است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز بابیان اینکه استان البرز با دریایی از مشکلات زیرساختی روبه است، گفت: هنوز بعضی از ادارات کل استان در ساختمان‌های استیجاری مشغول فعالیت هستند.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه به برخی از نقص‌های ساختاری در دستگاه انتظامی استان اشاره کرد و گفت: متأسفانه امکانات دستگاه انتظامی استان در حد یکی از شهرهای کوچک استان‌های دیگر است و از لحاظ عِده و عُده بسیار کم هستند.

وی با اشاره به کمبود امنیت اجتماعی در منطقه حسن‌آباد، پیشنهاد داد: اهالی داوطلب می‌توانند در قالب پلیس افتخاری با نیروی انتظامی همکاری کرده و به برقراری امنیت در منطقه خود کمک کنند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان البرز در خاتمه با اشاره به مشکلات مدرسه تخریب‌شده محله حسن‌آباد، بیان داشت: درصورتی‌که مدرسه مذکور منع قانونی نداشته باشد بنده دنبال خواهم کرد و تا آن زمان می‌توان در صورت نیاز از فضای آموزشی مسجد محل برای پر کردن این خلأ استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی امام جمعه کرج فرمانده انتظامی شهرستان کرج استان البرز حسینی همدانی حسن آباد آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۰۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور با حضور در پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس ضمن حضور در سیزدهمین نشست هیئت‌امنا، از جدیدترین دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان این مجموعه علمی در حوزه تولیدات و تجهیزات پزشکی، دارویی، حمل‌ونقل و طراحی و ساخت تجهیزات هواپیما، مالی و بانکی، صنعتی و انرژی بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان جدیدترین تولیدات علمی و فن‌آور شرکت‌های دانش‌بنیان این مجموعه و برخی مشکلات آنها قرار گرفت.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در سیزدهمین نشست هیئت‌امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت شرکت کرد و در این جلسه رئیس پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس و اعضای هیئت‌امنا به تشریح مشکلات، درخواست‌ها و مسائل خود پرداختند.

مخبر در این نشست با تأکید بر اینکه پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود و در مجامع بین‌المللی حضور فعالانه داشته باشد، گفت: بخش علمی و فناوری مزیت کشور است و باید در سطح کشور چنین پارک‌های علم و فناوری توسعه و گسترش یابد و همچنین با وجود دیپلماسی و سیاست خارجی فعال دولت سیزدهم و عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های مهم اقتصادی و تجاری بین‌المللی، باید شرکت‌های دانش‌بنیان از این مزیت حداکثر استفاده را ببرند.

وی تأکید کرد: بزرگ‌ترین مزیت کشور و جمهوری اسلامی، وجود نیروی جوان و نخبه است که خداوند به این کشور عطا کرده و مسئولین دولتی و حکومتی باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند.

مخبر با اشاره به پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حمله موشکی نظامیان صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، تأکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی‌های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

مخبر گفت: پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم و بهترین مدل برای اداره و حل مسائل کشور هستند که باید بستر فعال شدن بخش خصوصی با تکیه بر این شرکت‌ها و جوانان تحصیل‌کرده فراهم شود.

وی تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری باید به همه ارکان دولت برای بهره‌گیری از چنین فرصتی در راستای حل مشکلات وزارتخانه‌ها کمک کند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: آینده اقتصاد جهان، اقتصاد دیجیتال است که خوشبختانه مزیت کشور و جمهوری اسلامی ایران در همین بخش است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باید پس از شناسایی بسترهای دانش‌بنیان وزارتخانه‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان مأموریت دهد تا به حل مشکلات آنان کمک کنند.

وی همچنین با تأکید بر اینکه با حضور و بازدید از نمایشگاه‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و تلاش‌های جوانان نخبه، خلاق، مدیر و مدبر به وضوح مشاهده می‌کنیم که تمام مشکلات و مسائل کشور توسط این جوانان حل‌شدنی است، تصریح کرد: در زمان بروز هر گونه مشکل و مسئله با مراجعه به نیروی‌های نخبه، جوان، باانگیزه، دین‌دار و وطن‌پرست توانستیم در حداقل زمان ممکن، با بهترین کیفیت و کمترین هزینه بسیاری از مشکلات کشور را حل‌وفصل کنیم.

مخبر با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای جدی و اصلی دولت سیزدهم فعال کردن شرکت‌های دانش‌بنیان است، افزود: مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور برای فعال کردن بیش از پیش حرکت و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان همواره تأکید کرده‌اند و دستورات لازم را در این زمینه داده‌اند که با توجه به حرکت صنعت و اقتصاد در دنیای امروز به سمت فناوری‌های دانش‌بنیان، هوش مصنوعی و فناوری‌های پیشرفته و با توجه به مزیت کشور در داشتن نیروهای جوان و نخبه، نباید از دنیا عقب بمانیم.

وی اظهار کرد: وزارتخانه‌ها موظف هستند حمایت و حرکت دانش‌بنیانی در کشور را دنبال کنند که در همین راستا معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مسائل و خواست‌های این شرکت‌های دانش‌بنیان را در دولت مرتب دنبال می‌کند.

مخبر با اشاره به برخی مشکلات فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد: دستگاه‌ها باید به محصولات و دستاوردهای این شرکت‌ها اطمینان کنند و همچنین مسائل مالی و ارزی، گرفتن سهم بازار داخلی و خارجی و صادرات محصولات آنان در دولت پیگیری می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور به نام‌گذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تأکید کرد: جهش تولید بدون تکیه به نیروهای نخبه، خلاق و شرکت‌های دانش‌بنیان میسر نیست و در بازدید از تمام بخش‌های پارک فناوری پردیس محصولات و تولیدات بخش‌های مختلف این مجموعه افتخارآمیز است تا جاییکه در برخی محصولات تنها در دو کشور جهان تولید می‌شود. با این حال مردم از چنین افتخارآفرینی توسط جوانان نخبه و تحصیل‌کرده ایرانی کمتر مطلع هستند و در کشور به چنین دارایی و ظرفیت عظیم کمتر توجه می‌شود.

در این بازدید سه‌ساعته که با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت پذیرفت، دو مجموعه فناورانه جدید نیز افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرای پیشنهادات و طرح‌های مردم در جهت تحقق شعار سال هستیم
  • مسئولان برای رفع مشکلات سفر حج تدبیری بیندیشند
  • مسئولان برای رفع مشکلات سفر حج تدبیری بیاندیشند
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • مستند‌ساز لرستانی برگزیده جشنواره سراسری مدرسه عشق
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران در طول ۴۵ سال توفیقات فراوانی داشته است
  • مخبر: پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • توصیه محسن هاشمی به زاکانی؛ به جای ساخت مسجد، مشکلات حمل و نقل عمومی تهران را حل کنید
  • خاندوزی: مشکلات ساختاری بودجه به تدریج برطرف می‌شود
  • توصیه محسن هاشمی به زاکانی ؛ به جای ساخت مسجد ، مشکلات حمل‌ و نقل عمومی تهران را حل کنید