Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مجمع انتخاباتی فدراسیون نجات غریق و غواصی سه‌شنبه برگزار شد تا کارمند دیگری از وزارت ورزش و جوانان در یک فدراسیون پست بگیرد؛ موضوعی که جدید نیست و در این سالها بسیار شاهد آن بودیم.
موضوع ورود کارمندان وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون‌ها بحث امروز و دیروز نیست، بلکه از سال‌های گذشته این اتفاق بسیار رخ داده؛ به طوری که خیلی از کارمندان وزارت با سالها مدیریت در فدراسیون‌ها، حالا اسم و رسمی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علاوه بر کارمندان وزارت ورزش، این سالها شاهد حضور مدیران مجموعه‌‌های ورزشی و مدیران کل استان‌ها هم در راس امور فدراسیون‌ها بوده‌ایم؛ مدیرانی که هیچ آشنایی با فدراسیون مربوطه ندارند اما این شانس را داشته‌اند که در بیشتر مجامع انتخاباتی نامزد و حتی صاحب رای شوند.

* افول ورزش با مدیریت کارمندان سئول

افزایش قدرت کارمندان وزارت ورزش در بخش ریاست یا سرپرستی فدراسیون‌ها در این سالها به قدری زیاد بوده که برخی رشته‌های ورزشی را به ورطه نابودی کشانده؛ به طوری که حالا خبر از نام و قدرت گذشته این رشته‌ها نیست. با انتخاب نادرست وزارت ورزش حالا بیشتر شاهد حاشیه و افول ورزش هستیم تا پیشرفت و بهبود آن.
البته حضور کارمندان فقط در راس مدیریت نبوده بلکه فعالیت آنها در پست‌های نایب‌رئیسی (مردان و زنان)، دبیر و ... هم به وفور دیده می‌شود. برای این کارمندان مهم نیست رئیس یا مدیر کدام فدراسیون شوند اما در بیشتر مجامع انتخاباتی کاندیدا می‌شوند.

* از تعلیق تا نخبه‌کشی
فدراسیون‌های اسکی، دوومیدانی، کاراته، شطرنج، قایقرانی، اتومبیلرانی، کبدی، تیراندازی باکمان، جانبازان و معلولین، هاکی و ... از جمله فدراسیون‌هایی هستند که با کارمندی از وزارت ورزش اداره شده؛ در دوره‌ای حتی شاهد بحران هم بوده‌ و تا آستانه تعلیق هم پیش رفته‌اند.
نکته دیگری که در اینجا باید به آن اشاره کرد اینکه تعداد قابل توجهی از کارمندان وزارت ورزش که نامزد ریاست یک فدراسیون می‌شوند، کارهای تبلیغاتی خود را از ماه‌ها قبل آغاز می‌کنند و هیچ نظارتی بر نحوه عملکرد این افراد وجود ندارد. وعده‌های این نامزدها که اکثریت بدون پشتوانه‌ است، فضا را برای شایسته سالاری و فعالیت کارشناسان و نخبگان تنگ می‌کند. 

* آسیب جدی ورود کارمندان به ورزش

حضور کارکنان وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون‌ها آسیب جدی به جایگاه ورزش و همچنین بدنه این وزارتخانه وارد می‌کند. این موضوع شائبه‌هایی را نیز برای اعضای مجمع و افکار عمومی به وجود می‌آورد که روند کارشناسی ها و تصمیمی سازی ها در ساختمان خیابان سئول، بر اساس چه اصلی چیده می شود و آیا مسیر، در جهت اهداف شخصی است یا منافع ملی؟

در این بین، این ابهام وجود دارد که چرا مقامات ارشد وزارت ورزش نظاره گر چنین روندی هستند که ورزش کشور را دچار آسیب های جدی و موجب نزول و سقوط شده است. این ابهام نیز وجود دارد که آیا "تعارض منافع" در چنین حضوری روی نداده است؟ شاید همین پرسش، سرآغازی برای ممانعت از ورود کارمندان وزارت ورزش و متوسط ها در فدراسیون ها شود تا مقابل این خسارت ها گرفته شود. در غیر اینصورت، آیا نباید به وزارت ورزش بابت چنین روندی، حق رشد داده شود!
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات فدراسیون وزارت ورزش افول ورزش کارمندان وزارت ورزش فدراسیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۴۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش اسبقیان به ادعای وزیر اقتصاد در مورد مسائل مالی فدراسیون فوتبال+فیلم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری، شروین اسبقیان بعد از پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون سه گانه در خصوص وضعیت مالکیت دو باشگاه مطرح پایتخت اظهار کرد: واگذاری این دو باشگاه مردمی که جزو مفاخر ورزش هستند در اختیار سازمان خصوصی سازی است. اما روز واگذاری سوم اردیبهشت ماه است.

وی افزود: یکی از آرزوهای دیرینه هواداران دو باشگاه این بود که واگذاری صورت بگیرد و حتی در دولت های قبل هم این اتفاق رخ نداد ولی در دوره ای که هاشمی بسیار جدی پیگیر شد و با حمایت رئیس جمهور که به این موضوع ورود کردند، در روز سوم اردیبهشت مساله حل می شود.

معاون وزیر ورزش در خصوص اینکه گفته می شود پرسپولیس به چند بانک واگذار می شود و استقلال یک هولدینگ گفت: این صحبت ها در فضای مجازی وجود دارد اما روز واگذاری مشخص می شود کدام باشگاه به کدام مجموعه واگذار خواهد شد.

اسبقیان در خصوص تکمیل ورزشگاه آزادی و اینکه ظاهرا این استادیوم هنوز مشکلاتی دارد گفت: چیزی که برای صدور مجور حرفه ای لازم است توسط وزیر ورزش دنبال شده است. این مساله مشکل خاصی ندارد.

وی در خصوص اینکه در صورت واگذاری دو باشگاه، وزارت ورزش حق ورود به هیات مدیره را دارد گفت: اجازه بدهید ابتدا واگذاری صورت بگیرد. همانطور که وزیر گفته وزارت ورزش به دنبال باشگاهداری نیست. حتی همین امروز من در رای گیری شرکت نکردم چون دوست داشتم ورزشکاران خودشان انتخابات را برگزار کنند. ما فقط ناظر هستیم و این تاکید وزیر ورزش است.

معاون وزیر ورزش در خصوص اینکه یکی از معاونان وزیر اقتصاد مدعی شده در این زمینه به زودی به سراغ فدراسیون فوتبال خواهیم رفت گفت:هم وزیر اقتصاد و هم هیات دولت همه به دنبال کمک به ورزش هستند. تا امروز فقط کمک وزیر اقتصاد را دیدم. در رای دولت آقای رئیسی عنایت ویژه ای به ورزش دارند. حضور شخص آقای رئیس جمهور در وزارت ورزش برای اولین بار در تاریخ صورت گرفت. مصوبه های خوبی هم داشتیم، از تعیین تکلیف پروژه های زیر 70 در صد گرفته تا 4328 پروژه ورزشی که مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون وزیر ورزش: واگذاری استقلال و پرسپولیس، آرزوی دیرینه هواداران است
  • مالکان سرخابی‌ها سوم اردیبهشت مشخص می‌شوند
  • مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها منصوب شد
  • انتصاب مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها در وزارت ورزش
  • سرپرست فدراسیون شطرنج استعفای خود را پس گرفت
  • اسبقیان:واگذاری استقلال و پرسپولیس،آرزوی دیرینه هواداران است
  • واکنش اسبقیان به ادعای وزیر اقتصاد در مورد مسائل مالی فدراسیون فوتبال+فیلم
  • محمدکاظم حجج رییس فدراسیون ورزش‌های سه گانه شد
  • تجمع شطرنجی‌ها مقابل وزارت ورزش
  • حضور حمایتی اعضای مجمع شطرنج در وزارت ورزش