Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تهران به منظور بررسی نحوه رسیدگی به مشکلات حقوقی واحدهای تولیدی و اتخاذ راهکارهای مناسب برای نهادینه سازی حمایت حقوقی و قضایی از امر تولید و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‎ هایی که به علت ناتوانی در پرداخت دیون و بدهی‌‎های بانکی قادر به ادامه فعالیت نیستند؛ در دادسرای عمومی و انقلاب تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - دومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تهران به منظور بررسی نحوه رسیدگی به مشکلات حقوقی واحد‌های تولیدی و اتخاذ راهکار‌های مناسب برای نهادینه سازی حمایت حقوقی و قضایی از امر تولید و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‎‌هایی که به علت ناتوانی در پرداخت دیون و بدهی‎‌های بانکی قادر به ادامه فعالیت نیستند؛ در دادسرای عمومی و انقلاب تهران برگزار شد.

در این جلسه که عصر روز دوشنبه ۶ بهمن با حضور رئیس کل دادگستری استان (رئیس ستاد) و دادستان عمومی و انقلاب تهران (دبیر ستاد) و دیگر اعضای ستاد و مدعوینی از سازمان‎‌های دولتی برگزار شد مشکلات حقوقی و قضایی واحد‌های تولیدی لوله و تجهیزات سدید، صنایع شیر تهران وارنا و صنایع شیر ایران (پگاه) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه، دادستان عمومی و انقلاب تهران و دبیر ستاد، ضمن اشاره به سیاست ‎های کلان دستگاه قضایی در زمینه حمایت از تولید اظهار داشت: در این دوره نگاه ویژه‌ای وجود دارد و نظر آیت الله رئیسی بر این است که فرآیند رسیدگی به مفاسد اقتصادی و برخورد با مفسدان نباید به نحوی باشد که منجر به تعطیلی واحد‌های تولیدی و بیکار شدن نیروی کار شود.

دادستان تهران افزود: پرونده ‎های زیادی از شرکت‎ و واحد‌های معتبر تولیدی داشته‎ ایم که با همین رویکرد مورد حمایت قرار گرفته و تلاش ما بر این است که اقدامات قضایی موجب تعطیلی واحد‌های تولیدی نشود.

در ادامه جلسه رئیس کل دادگستری استان تهران و رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری با قدردانی از اقدامات اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری تهران در زمینه حمایت حقوقی و قضایی از شرکت صنایع شیر تهران وارنا و کمک به احیاء آن واحد تولیدی اظهار داشت: اولویت اول فعال شدن کارخانه است و پرداخت بدهی‌ها در مرحله بعد قرار دارد.

حشمتی مهذب همچنین از پیگیری ستاد در مورد پرونده اختلاف ملکی شرکت صنایع شیر ایران در دیوانعالی کشور خبر داد و نسبت به حل و فصل مشکلات ابراز امیدواری کرد.

شرکت صنایع شیر تهران وارنا یکی از واحد‌های تولیدی در آستانه تعطیلی بود که با توجه به کثرت دیون مالی و بدهی‌های بانکی مورد سوء‎ استفاده کلاهبرداران قرار گرفت و با واگذاری غیر کارشناسی، تغییر مالکیت داده و در آستانه تعطیلی کامل قرار داشت که با ورود ستاد مقاومتی دادگستری کل استان به موضوع و اعلام ورشکستگی، ضمن خلع ید و اعاده تصرف، با جلب توافق و همکاری سهامداران و مالکان دوباره احیاء شد و با نظارت‎ اداره کل تصفیه امور ورشکستگی قرار است تا پایان سال موجبات اشتغال ۱۲۰ نفر از نیروی کار در آن فراهم گردد که این تعداد تا پایان خرداد به ۴۰۰ نفر افزایش می‎ یابد.

در ادامه جلسه رحمانیان، معاون اول دادستان تهران با اشاره به آسیب‎‌های ورشکستگی صوری نسبت به افزایش تعداد پرونده‌ها ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: در صدور احکام ورشکستگی و توقف دیون و مطالبات، کاری نشود که تشکیلات قضایی وامدار شود و دولت خودش را کنار بکشد.

در همین راستا صاحبی پسندیده معاون دادستان تهران نیز با تأکید بر ضرورت حمایت حقوقی، قضایی از واحد‌های تولیدی ورشکسته، به وظایف و تکالیف سازمان ‎ها و نهاد‌های دولتی در این خصوص اشاره کرد و اظهار داشت: باید به تحلیل مناسبی از حمایت حقوقی، قضایی برسیم و وارد بحث‎‌های اجرایی نشویم.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادگستری تهران حمایت از واحدهای تولیدی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری تهران حمایت از واحدهای تولیدی عمومی و انقلاب تهران مقاومتی دادگستری واحد های تولیدی دادگستری استان حقوقی و قضایی حمایت حقوقی صنایع شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۴۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز گلستان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: در جلسه کارگروه رفع موانع تولید گلستان مشکلات این واحد‌ها بررسی و موانع تولید آنها مشخص و برای رفع این مشکلات تصمیم گیری شد.

درویشعلی حسن زاده گفت: مشکلات این واحد‌های تولیدی مربوط به بانک کشاورزی، شرکت توزیع نیروی برق و سازمان جهاد کشاورزی استان بود که با همکاری نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای رفع موانع تولید این واحد‌ها تصمیم لازم گرفته شد.

دیگر خبرها

  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • امضای ۲ سند حقوقی و قضایی بین ایران و پاکستان
  • تعطیلی برخی واحدهای دانشگاه آزاد در زمان برگزاری کنکور
  • بازدید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از واحد تولیدی کنسانتره در ارومیه