Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرخ اشتغال در ایالت‌های مختلف آمریکا به خاطر وضع محدودیت‌های کرونایی پایین آمده که بیشترین کاهش مربوط به هاوایی با ۱۳.۸ درصد و پس از آن میشیگان و نیویورک با ۱۰ درصد بوده است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، هاوایی، میشیگان و نیویورک سریعترین کاهش نرخ اشتغال در سال گذشته میلادی را ثبت کرده‌اند که نشان دهنده تاثیر محدودیت‌های تجاری ایجاد شده جهت مهار ویروس کرونا بر اقتصاد و بازار کار این مناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

  گزارش وزارت کار آمریکا نشان می‌دهد کاهش شدید سفرها و گردشگری باعث پایین آمدن 13.8 درصدی تعداد حقوق بگیران در هاوایی در ماه دسامبر نسبت به 2019 بوده است که بالاترین رقم کاهش اشتغال در میان سایر ایالت‌های آمریکاست. نرخ اشتغال در میشیگان و نیویورک هم که محدودیت‌های سختگیرانه‌ای وضع کرده‌اند، 10 درصد کاهش یافته است.

 در همین حین، ایالت‌های میسیسیپی، جورجیا و آلاباما که تقریبا هیچ محدودیتی طی همه‌گیری ویروس کرونا نداشته‌ا‌ند، کاهش اشتغال کمتری را تجربه کردند.

موج ورشکستگی‌ها و بیکاری، اقتصاد آلمان را تهدید می‌کندبیکاری در آمریکا به بالاترین رقم طی 3 ماه گذشته رسید

 نرخ بیکاری در هاوایی 6.6 درصد در 2020 افزایش یافته و به 9.3 درصد رسیده است. نرخ بیکاری در ایالت کلرادو 5.9 درصد بالا رفته و به 8.4 درصد رسیده است. بیکاری در نوادا هم با 5.5 درصد افزایش، 9.2 درصد گزارش شده است. تمام ایالت‌های وابسته به گردشگری در آمریکا محدودیت‌های سفر و کسب و کار وضع کرده‌اند. این ایالت ‌ها بیشترین آسیب را از همه‌گیری ویروس کرونا خورده‌اند و بر روی توزیع واکسن کرونا جهت احیای فعالیت‌های اقتصادی خود حساب می‌کنند. ولی روند توزیع واکسن در آمریکا کندتر از برنامه  پیش می‌رود و شهرهایی مثل سانفرانسیسکو و نیویورک با کمبود مواجه شده‌اند.

 آخرین گزارش وزارت کار آمریکا نشان می دهد 140 هزار شغل در ماه دسامبر در این کشور از بین رفته است که نشان‌دهنده تاثیر همه‌گیری کرونا بر بازارهای کار در ایالت‌های آمریکاست. موارد ابتلا به کرونا در ماه دسامبر در سراسر آمریکا رو به افزایش بود که باعث وضع قرنطینه‌های جدید شد.

انتهای پیام/61

 

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار

آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا که در روز سه‌شنبه به پایین‌ترین رقم طی دو هفته گذشته رسیده بود، حالا به دنبال آرام شدن ترس از تنش‌ها در خاورمیانه تقریباً ثابت شده است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی آمریکا هستند که سیاست نرخ بهره این کشور را مشخص کند

به گزارش  رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۱۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۴۷ درصدی به ۲۳۳۱ دلار رسیده است.

حملات رژیم صهیونیستی به غزه تشدید شده، اما بنظر می‌رسد با فروکش کردن ترس از گسترده شدن درگیری‌ها، تمایل به ریسک پذیری در بازار‌های مالی افزایش یافته است.

این بدان معناست که تقاضا برای خرید طلا که معمولاً از آن به عنوان یک پشتوانه ایمن در زمان مخاطرات ژئوپلیتیکی یاد می‌شود کاهش یافته است.

بازار همچنین در حال بررسی شرایط اقتصاد آمریکاست. اطلاعات تورم و بیانیه‌های فدرال رزرو این کشور نشان می‌دهد نرخ بهره احتمالاً در ماه ژوئن پایین نمی‌آید.

چندین تن از مقامات فدرال رزرو آمریکا اعلام کرده‌اند که هیچ فوریتی برای پایین آوردن نرخ بهره وجود ندارد. بدین ترتیب تقاضا برای طلا به عنوان یک سرمایه غیر سود کاهش می‌یابد. تاجران حالا انتظار دارند اولین کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سپتامبر اتفاق بیفتد.

بازار همچنین منتظر اطلاعات تولید ناخالص داخلی آمریکا و شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در این کشور است که قرار است در روز‌های پنجشنبه و جمعه منتشر شده و سرنخ‌های بیشتری در مورد سلامت اقتصاد آمریکا و زمان کاهش نرخ بهره ارائه دهد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۲۶ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۵۷ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۳۲ درصدی ۹۱۵ دلار و ۵۲ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • ادامه تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • مشارکت ۴۳ درصدی خراسان رضوی در حوزه اشتغال
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران