Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، هالیوود ریپورتر نوشت، «گتسبی بزرگ» در قالب سریال به تلویزیون می‌آید.

۱۲۵ سالگی فیتزجرالد | گتسبی بزرگ صاحب یک کتاب مقدمه می‌شود

«A+E استودیوز» و آی‌تی‌وی استودیوز آمریکا با همکاری هم و مایکل هرست نویسنده قصد دارند یک سریال تلویزیونی با بودجه بزرگ با اقتباس از «گتسبی بزرگ» بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز هیچ شبکه‌ای با این تصمیم پیوند نخورده و تهیه‌کنندگان قصد دارند این سریال را به سرویس کابلی و آنلاین بفروشند.

این پروژه در قالب یک مینی سریال دیده شده که هرست نویسنده فیلمنامه آن خواهد بود. وی که نویسنده «الیزابت»، «تودورها» و «واکینگ‌ها» بوده است، از تهیه‌کنندگان هم خواهد بود. بنیاد فیتزجرالد هم همراه این پروژه خواهد بود و بلیک هازارد که نتیجه دختری اسکات و زلدا فیتزجرالد است به عنوان مشاور در آن حضور دارد.

گفته شده «A+E استودیوز» دهه‌هاست که حق ساخت این رمان نمادین را در اختیار دارد و زمان آن به سال ۲۰۰۰ و ساخت فیلم تلویزیونی با بازی پل راد در نقش نیک کاراوی و توبی استفنز در نقش جی گتسبی و میرا سوروینو در نقش دیزی، برمی‌گردد. آن فیلم با همکاری بی‌بی سی ساخته شده بود.

این در حالی است که این کتاب از امسال به عنوان حقوق عامه شناخته می‌شود و همه امکان استفاده از آن را خواهند داشت.

هرست گفت همه زندگی‌اش با این رمان پیوند داشته و فکر می‌کند امروز که آمریکا باید دوباره خودش را بسازد زمان مناسبی است که باید با نگاهی تازه به این داستان پرداخت و شخصیت‌های آن را از دریچه مدرن جنسیت و نژاد بررسی کرد.

هرست قصد دارد جامعه سیاهان نیویورک در دهه ۱۹۲۰ و خرده فرهنگ موسیقی را در این اقتباس جدید برجسته کند. این اقتباس مشاورانی از دانشگاه کلمبیا و رانسفورد هم خواهد داشت.

از گتسبی تاکنون چندین بار اقتباس شده که شامل نسخه ۱۹۲۶ (با وارنر باکستر)، نسخه ۱۹۴۹ (با آلن لاد)، نسخه ۱۹۷۴ (با بازی رابرت ردفورد و میافارو) و نسخه ۲۰۱۳ (با بازی لئوناردو دی کاپریو) است.

کد خبر 581546 برچسب‌ها ادبیات سریال - سریال خارجی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ادبیات سریال سریال خارجی گتسبی بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۶۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

تماشای شبکه‌های تلویزیونی

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه‌ آی‌فیلم  و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه،  ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

تماشای برخی برنامه‌های تلویزیون


یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.



میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

پربازدیدترین سریال‌های تلویزیونی

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژدها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.
میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژدها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

دیگر خبرها

  • پخش یک سریال خارجی جدید از تلویزیون
  • سریال جدید تلویزیون به دو شبکه می‌رسد
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • همه مردهای مجرد نون خ خواستگار این دختر بودند ‌| ویدئو
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • جزئیات 2 سریال جدید تلویزیون ؛ معمایی و کمدی (+عکس)
  • چرا «نون خ» و «زیرخاکی»، «پایتخت» نشدند؟!
  • سریال‌های جدید تلویزیون را بشناسید
  • تلویزیون‌های جدید TCL چه مشخصاتی دارند؟
  • ادعای کارشناس تلویزیون محل جدید تامین کسری بودجه توسط دولت! | فیلم