Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-24@17:31:12 GMT

رفع مشکل آلایندگی کارخانه سیمان مارگون

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۷۵۹۴

رفع مشکل آلایندگی کارخانه سیمان مارگون

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، کارخانه سیمان مارگون که در فاصله ۷۰ کیلومتری از شهر یاسوج قرار گرفته سال ۱۳۹۶ به بهره‌برداری رسید و  تنها صنعت بزرگ کهگیلویه و بویراحمد لقب گرفت اما آلایندگی آن آسیب‌هایی چون آلودگی هوا، قطع آب‌های زیرزمینی، از بین بردن پوشش گیاهی، مرگ جانواران  و ابتلا مردم به انواع بیماری از جمله بیماری‌های ریوی و تنفسی را برای مردم کم‌بضاعت مارگون به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آخرین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که ۳۰ دی ماه برگزار شد کارخانه سیمان مارگون به دلیل آلایندگی که ایجاد می‌کرد در ردیف صنایع آلاینده قرار گرفت.

در همین خصوص معاون محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه نظارت بر اجرای هوای پاک بر عهده محیط زیست است، گفت: موارد تهدید کننده سلامت جامعه را پایش کردیم که طی آن کارخانه سیمان مارگون در ردیف صنایع آلاینده قرار گرفت.

دیانتی عنوان کرد: مطابق قانون صنایع آلاینده باید یک درصد از درآمد خود را اختصاص دهند تا در پروژه‌های عمرانی همان منطقه استفاده شود، لذا کارخانه سیمان مارگون باید یک درصد درآمد خود را اختصاص دهد.

در گزارشات متعددی هم که همکاران رسانه‌ای ما تهیه کرده بودند مردم مارگون گلایه داشتند که سهم آنها از کارخانه سیمان آلایندگی آن است و دیگر هیچ.

در همین خصوص معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بخشی اعظمی از صادرات محصولات غیرنفتی استان را مدیون کارخانه سیمان مارگون هستیم، گفت: در نشست ستاد تسهیل این واحد به عنوان واحد آلاینده محیط زیست مطرح شد.

سید حشمت‌الله صمیمی‌دوست بیان کرد: اما با وجود تحریم‌‌های تاثیرگذار در بخش صنایع، دستگاه فیلتر هوای این کارخانه خریداری شد و سیمان مارگون دیگر واحد آلاینده نیست.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست آلودگی هوا کارخانه سیمان سلامت کارخانه سیمان مارگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۷۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۱ هزار میلیارد تومان حق آلایندگی استان بوشهر

رئیس کل دادگستری استان بوشهر پیگیری پرداخت حق آلایندگی استان را یکی از برنامه‌های مهم دستگاه قضا استان دانست و گفت: در این راستا از دی ماه ۱۴۰۰ تاکنون در مجموع بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان از سوی صنایع آلاینده استان پرداخت می‌شود. - اخبار استانها -

مهدی مهرانگیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر عدم پرداخت حق آلایندگی صنایع و شرکت‌های مختلف استان را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: صنایع و شرکت‌هایی که در فعالیت خود سبب آلایندگی می‌شود بر اساس قانون باید به محیط پیرامونی عوارض آلایندگی پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه از دی ماه سال 1400 وصول عوارض آلایندگی در استان بوشهر متوقف شد گفت: پرداخت این عوارض در دستور دستگاه قضایی استان بوشهر قرار گرفت که بر اساس بررسی‌ها صنایع مختلف گاز، پتروشیمی، سیمان، نفت و دیگر مجموعه‌ها 22 هزار میلیارد عوارض آلایندگی از دی ماه سال 1400 تاکنون پرداخت نکرده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با بیان اینکه بخشی از عوارض آلایندگی صنایع استان به‌زودی واریز می‌شود گفت: با تشکیل کارگروه تخصصی و با پیگیری قضایی پرداخت یک‌هزار میلیارد تومان از این حق آلایندگی قطعی شده و یک‌هزار و 900 میلیارد تومان هم هشتم اردیبهشت ماه وصول می‌شود.

مهرانگیز با بیان اینکه بیش از 19 هزار میلیارد تومان دیگر از عوارض آلایندگی صنایع استان تا تیر ماه امسال پرداخت می‌شود گفت: مرحله اجرا و وصول این عوارض آلایندگی ممکن است چند روزی طول بکشد ولی با پیگیری دادگستری بوشهر و استاندار بوشهر توانستیم به این جریان خاتمه دهیم.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از وصول عوارض آلایندگی استان بوشهر مربوط به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است ادامه داد: وصول تمام مطالبات عوارض آلایندگی باید برای پیشرفت استان بوشهر هزینه شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • زباله‌های پلاستیکی یکی از مهم‌ترین آلاینده‌های محیط‌زیست
  • پرداخت ۲۱ هزار میلیارد تومان حق آلایندگی استان بوشهر