Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، غفارزاده مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: اصلاح الگوی بهینه مصرف آب در استان آذربایجان‌شرقی لازم و ضروری است و باید تلاش کنیم تا ظرفیت بهره وری و ارزش افزوده از آب را بالا ببریم.

او از امضای قرارداد مطالعه و بازنگری طرح پایاب سد کلقان بستان آباد با ۷۷۰ میلیون تومان اعتبار خبر داد و گفت: با اجرایی شدن پایاب سد کلقان شاهد تحول عظیم در حوزه آبرسانی در منطقه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غفارزاده آبرسانی به تالاب بین المللی قوریگل را در شرایط و وضعیت فعلی قابل قبول ندانست و افزود: برای انتقال آب بالادستی به این تالاب باید از روش لوله گذاری که حدود ۳۰ میلیارد تومان هزینه دارد استفاده کنیم.

آذربایجان شرقی با ۱۴۶ سد و ظرفیت ذخیره سازی ۵۸۱ میلیون مترمکعب آب  بیشترین تعداد سد را در کشور دارد.

بهمن ماه سال ۱۳۹۸ حدود ۲۷۳.۵ میلیون مترمکعب آب معادل ۴۸ درصد ظرفیت سد‌های استان در مخزن سد‌ها ذخیره سازی شده بود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سدهای آذربایجان شرقی انتقال آب آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۷۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت بزرگ‌ترین پروژه ذخیره‌سازی باتری در اروپا

توسعه‌دهنده هلندی باتری‌های گیگا، مجوز ساخت پروژه سیستم ذخیره انرژی باتری ۶۰۰/۲۴۰۰ مگاوات ساعتی در بلژیک را دریافت کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، توسعه‌دهنده هلندی باتری‌های گیگا، مجوز ساخت پروژه سیستم ذخیره انرژی باتری (BESS) با ظرفیت ۶۰۰/۲۴۰۰ مگاوات ساعت در بلژیک به نام لاک‌پشت سبز گیگا را دریافت کرده است. این پروژه که قرار است بزرگ‌ترین ذخیره‌سازی باتری در اروپا باشد، در مجاورت یک ایستگاه فشار قوی ۳۸۰ کیلوولت جدید قرار دارد که توسط اپراتور سیستم انتقال برق بلژیکی اداره می‌شود.

این پارک باتری جدید در یک شهرک صنعتی ساخته خواهد شد که در گذشته محل کارخانه تولید روی بوده است و پیش از اجرای این پروژه برنامه‌هایی برای احداث یک پارک باتری مشابه در آن توسط یک شرکت انرژی دیگر وجود داشت. انتظار می‌رود ساخت‌وساز این پارک در سال ۲۰۲۵ آغاز شود و تخمین زده می‌شود در سال ۲۰۲۸ تکمیل شود. به گفته توسعه‌دهنده، این سیستم نقش کلیدی در گذار انرژی بلژیک و اروپا ایفا خواهد کرد.

بزرگ‌ترین پارک ذخیره‌سازی باتری در بلژیک

پروژه ذخیره‌سازی باتری بلژیک دارای ۲۰ باتری هر یک با یک اینورتر، ۱۸۵ ترانسفورماتور فشار متوسط، پنج ترانسفورماتور فشار قوی با ظرفیت کل ۱۵۰۰ مگاولت و همچنین ۲۵ هزار و ۶۵۰ متر مربع منطقه کاشت خواهد بود. توسعه‌دهنده طرح اعلام کرده است که این پروژه پس از راه‌اندازی، میانگین مصرف انرژی ۳۳۰ هزار خانواده را در سال ذخیره می‌کند و آن را به شبکه برق بازمی‌گرداند.

با توسعه ذخیره‌سازی انرژی در مقیاس کاربردی در مکان‌های استراتژیک، قیمت انرژی پایدارتر خواهد شد و اروپا کمتر به واردات انرژی فسیلی وابسته خواهد بود. از سوی دیگر اجرای این پروژه با راه‌اندازی بزرگ‌ترین باتری در اروپا، ظرفیت ذخیره‌سازی بسیار بیشتری را برای این قاره در سال‌های آینده خواهد داشت.

توسعه‌دهنده هلندی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ ساخت سیستم ذخیره‌سازی پنج گیگاواتی از پروژه را به پایان برساند. این سازنده هلندی پیش از این نیز یک باتری ۱۲/۷.۵ مگاوات ساعتی را در سال ۲۰۲۰ و به دنبال آن سیستم دیگری با ظرفیت ۲۵/ ۴۸ مگاوات ساعت در سال ۲۰۲۲ در هلند تحویل داده است. در حال حاضر نیز پروژه دیگری را برای ساخت یک پارک باتری ۳۰۰ مگاواتی تنها در فاصله ۱۵ کیلومتری از مکان تأسیس لاک‌پشت سبز گیگا واقع در شهر کینروی بلژیک در دست توسعه دارد.

کد خبر 746526

دیگر خبرها

  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • ذخیره سازی بیش از ۵۲ میلیون مترمکعب آب در پشت سد‌های گرمی
  • اختراعی با قدمت دوهزار سال| یخچال‌هایی در دل کویر
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • کشف حدود ۶ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان شرقی
  • تحویل ماشین آلات جدید به شهرداری‌های آذربایجان شرقی
  • بومی سازی مخازن ذخیره آب
  • ساخت بزرگ‌ترین پروژه ذخیره‌سازی باتری در اروپا
  • تعمیر تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه با روش‌های نو