Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری، سه‌شنبه را زمان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ در صحن مجلس اعلام کرد و گفت: اگر نمایندگان راجع به احکام لایحه بودجه، تبصره‌ها، هزینه‌ها و درآمدها ابهام یا سوالی دارند دولت آماده رفع ابهامات و پاسخگویی به سوالات است.

حسینعلی امیری روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره لایحه بودجه ۱۴۰۰، گفت: لایحه بودجه امسال ۲ روز زودتر از موعد قانونی تقدیم مجلس شورای اسلامی شد و این لایحه در کمیسیون‌های تخصصی مورد بررسی قرار گرفت و همچنان در کمیسیون تلفیق در حال رسیدگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پارلمانی رییس جمهوری افزود: سازمان برنامه و بودجه نماینده دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ است که محمد باقر نوبخت و معاونانش به‌طور مداوم در کمیسیون تلفیق حضور یافته و نقطه نظرات دولت را مطرح کردند.
امیری با اشاره به نامه مجلس شورای اسلامی به دولت، اظهار کرد: طبق این نامه قرار است لایحه بودجه ۱۴۰۰ از روز سه شنبه در دستور صحن علنی مجلس قرار گیرد که رییس‌جمهوری هم در نشست امروز دولت تاکید داشت که نوبخت  و وزرای اقتصادی با مجلس برای تصویب لایحه همکاری و مشارکت داشته باشند.

وی اضافه کرد: قبلا هم عرض کردیم هر کدام از احکام لایحه بودجه دارای منطق خود است. این لایحه در جلسه‌های مختلف دولت با توجه به شرایط و واقعیت‌های کشور تهیه و تعیین شد و به تصویب رسید.

امیری افزود: نمایندگان مجلس حتما نیت خیر دارند. بارها اعلام کردیم اگر نمایندگان راجع به احکام لایحه بودجه، تبصره‌ها، هزینه‌ها و درآمدها ابهام یا سوالی دارند، دولت آماده رفع ابهامات و پاسخگویی به سوالات است.

معاون رییس جمهوری ابراز امیدواری کرد که لایحه بودجه امسال که نخستین بودجه است که از سوی مجلس یازدهم بررسی و تصویب می‌شود و آخرین بودجه مربوط به دولت تدبیر و امید است، فصل جدید و خوبی از همکاری‌های دولت و مجلس را رقم بزند و یک کار مشترک ماندگاری برای حل مشکلات کشور باشد.

امیری خاطر نشان کرد: از آنجا که لایحه بودجه بر اساس واقعیت‌ها تهیه و تنظیم شده است، امیدواریم تغییرات آن به حدی نباشد که ساختار و شاکله بودجه به هم بخورد چون لایحه بودجه از یک نظام به هم پیوسته تشکیل می‌شود و یک منظومه به هم تنیده است که اگر یکپارچگی آن به هم بخورد قطعاً در اجرا با مشکلاتی مواجه خواهد شد.

وی افزود: علاوه بر اینها، هرگاه تغییرات اعمال شده در لوایح خیلی زیاد باشد، در عمل به طرح تبدیل شده و  شورای نگهبان نیز ایراد می‌گیرد.

معاون پارلمانی رییس‌ جمهوری ابراز امیدواری کرد که نمایندگان مجلس در همکاری با نمایندگان دولت لایحه بودجه را به نحوی رسیدگی کند که چارچوب، شکل و نظمی که در آن وجود دارد، کماکان باقی بماند.

امیری درباره احتمال  پس گرفتن لایحه بودجه از سوی دولت، لایحه بودجه این امر را نشدنی دانست و گفت: ممکن است دولت در شرایطی لایحه‌ای را مسترد کند، اما لایحه بودجه قابل استرداد نیست و مهمترین سند مالی یک سال آینده کشور است. کشور بدون قانون بودجه اساساً اداره نمی‌شود و  از جهات قانونی موضوع استرداد لایحه بودجه کاملا منتفی است./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: لایحه بودجه ۱۴۰۰ رییس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی بخش دوم لایحه بودجه در دستور کار مجلس

به گزارش تابناک، نشست علنی مجلس شورای اسلامی امروز سه‌شنبه (28 فروردین 1403) با حضور نمایندگان آغاز و قرار شد:

رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد لایحه تجارت رسیدگی به طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و افزایش سلاح‌های مشمول قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح ماده (۱۰۴) قانون مجازات اسلامی گزارش کمیسیون امنیت ملی در مورد طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی  گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سو رفتار از برنامه های امروز صحن علنی مجلس شورای اسلامی است. رقم مالیات تغییر می‌کند؟

در جریان بررسی لایحه تجارت یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی درباره تغییرات اعمال شده در جداول بودجه اظهار داشت:‌ بخش دوم لایحه بودجه براساس بند «ب» ماده ۱۸۲ مورد بررسی قرار می‌گیرد لذا کمیسیون تلفیق و صحن مجلس نمی‌توانند احکام جدیدی را در جداول بیاورند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر تغییری درباره موضوع مالیات یا ال پی جی در جداول لحاظ شود به معنای حکم جدید است که امکان طرح آن در بخش دوم لایحه بودجه وجود ندارد، تاکید کرد: نمایندگان در پیشنهادات خود و کمیسیون تلفیق و همچنین در جریان بررسی در صحن امکان طرح حکم جدید ندارند و اگر دولت هم در بخش دوم لایحه حکم جدیدی آورده باشد، خلاف قانون عمل کرده و قابل طرح نیست.

وی در ادامه اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی براساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه بخش اول لایحه بودجه یعنی منابع و مصارف را تصویب کرد که بعد از تایید شورای نگهبان تبدیل به قانون و در اسفندماه سال گذشته ابلاغ شد، کمیسیون تلفیق و مجلس شورای اسلامی حق تغییر منابع و مصارف را ندارند و نمی‌توان آن را کم و زیاد کرد منتها جابجایی بین جداول امکان‌پذیر است.

قالیباف با بیان اینکه ایجاد تغییر در جداول برخلاف مصوبات مجلس شورای اسلامی در بخش اول لایحه بودجه داشته است، عنوان کرد: در این رابطه بررسی و اعمال اصلاحات به عهده کمیسیون تلفیق است.

وی با اشاره به شرایط بازار ارز گفت: جلسه مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت بازار ارز به تاخیر افتاد حتما جلسه‌ای را هفته‌ آینده در این خصوص برگزار خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال/ تشدید مجازات‌ سرقت
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • لایحه تجارت پس از ۲۰ سال بلاتکلیفی به تصویب رسید
  • دستور کار مجلس برای بررسی وضعیت بازار ارز
  • بررسی بخش دوم لایحه بودجه در دستور کار مجلس
  • مجلس هفته آینده وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند | رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس : نگران وضعیت بازار ارز هستیم
  • هفته آینده مجلس وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / قالیباف: وضعیت بازار ارز بررسی می‌شود
  • بررسی جداگانه لایحه کمک به اوکراین و اسرائیل در کنگره آمریکا