Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اعتصام‌پور ظهر چهارشنبه در نشست خبری با بیان اینکه مدیریت درمان تأمین اجتماعی در استان اصفهان دارای سه بیمارستان و ۲۷ پلی کلینیک است، اظهار داشت: این ظرفیت در کشور بی نظیر است و به جز تهران هیچ استانی این ظرفیت را ندارد.

همدلی در اصفهان کمرنگ است

وی با بیان اینکه حال اصفهان خوب نیست و از سویی باید توجه داشت که همدلی و وفاق بین مدیران استانی کم رنگ است و این امر منجر به عدم موفقیت در اجرای پروژه‌ها و ارائه خدمات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه برای مثال در زمینه احیای دریاچه ارومیه همه مسئولان در آذربایجان غربی دست به دست هم دادند و موفق به اجرای این امر شدند و این در حالی است که در اصفهان این روند صورت نگرفت.

وی با بیان اینکه در استان اصفهان بین گفت‌وگو و مناظره و جدال فرق نگذاشتیم، ابراز داشت: گفت‌وگویی سازنده است که دیالوگ و هم شنوی را به همراه داشته باشد در اصفهان اینگونه نیست و باید شهرداری اصفهان به جای خواهرخواندگی با شهرهای خارجی به دنبال خواهرخواندگی با شهرهای استان باشد.

اعتصام‌پور با بیان اینکه پیشگیری بر درمان مقدم است، تصریح کرد: باید پزشکان به سمت دلیل بروز بیماری‌ها باشند و بیش از درمان در بخش پیشگیری ورود کنند.

وی با بیان اینکه در استان اصفهان مدیریت بیماری‌ها و درمان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است و مدیریت درمان تأمین اجتماعی به عنوان بازوی کمکی همکاری دارد، افزود: در مدیریت کرونا توان مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان به خوبی نمود پیدا کرد و از همه ظرفیت‌ها برای خدمات رسانی به بیماران به ویژه افراد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی استفاده کردیم.

معاون درمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه تا آبان ماه امسال پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان غرضی انجام می‌شد و پس از آن بیمارستان شریعتی نیز وارد مدار شد، ادامه داد: این در حالی است که از دی ماه و با توجه به بهبود شرایط بیمارستانی شریعتی نیز از مدار خارج و انجام اعمال جراحی در این بیمارستان آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه به روز رسانی تجهیزات در بیمارستان‌ها و پلی‌کلینیک‌های تأمین اجتماعی در استان اصفهان مورد در دستور کار بوده است، ابراز داشت: همچنین پروژه‌های توسعه‌ای را نیز داشته‌ایم که البته برای اجرای آن با مشکلاتی نیز رو به رو بوده‌ایم.

پد بالگرد بیمارستان فاطمه زهرا (س) نجف آباد بهره برداری شد

اعتصام‌پور راه‌اندازی پد بالگرد بیمارستان فاطمه زهرا (س) نجف آباد با اعتباری حدود ۶۰۰ میلیون تومان تصریح کرد: این در حالی است که ما برای اجرای هر پروژه باید به مسئولان مختلف پاسخگو باشیم و این در حالی است که هدف ما تنها ارائه خدمات به اقشار ضعیف جامعه است.

وی با اشاره به به روزرسانی پرداخت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تأمین اجتماعی ابراز داشت: این در حالی است که برای کوچک‌ترین مجوز بیشترین ایرادات را از ما می‌گیرند.

معاون درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه متولی هر بحرانی دولت است، اضافه کرد: دولت باید بحران کرونا را مدیریت می‌کرد و این در حالی است که در مدیریت همه گیری کرونا در کشور شاید هیچ مدیریت درمانی در کشور به اندازه مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با تولیت اصلی بحران کرونا یعنی دانشگاه علوم پزشکی همکاری نداشت.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ درصد بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی تحت پوشش تأمین اجتماعی استان اصفهان اهالی استان چهار محال و بختیاری و لرستان هستند، اضافه کرد: این در حالی است که به مطالبات ما که منافع دو استان است نیز توجه نشده است.

اعتصام پور با بیان اینکه درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان در مدیریت بیماری کرونا تمام توان خود را برای کمک به دانشگاه علوم پزشکی به کار برد، تصریح کرد: این در حالی است که بیش از یک سال و نیم است که درخواست مجوز آنژیوی قلب بیمارستان ما معطل مانده است.

وی با اشاره به الکترونیکی شدن نسخ در مراکز درمانی تحت پوشش تأمین اجتماعی ابراز داشت: در درمان مستقیم این امر محقق شده ولی در درمان غیر مستقیم هنوز کامل اتفاق نیفتاده چرا که دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر این باور است هنوز زیرساخت اجرای طرح را ندارد.

اجرای طرح نسخ الکترونیکی با مشکل قطعی اینترنت رو به رو است

معاون درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ۶۰ درصد از پزشکان و مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی باید از نسخ الکترونیکی استفاده کنند، تصریح کرد: این در حالی است که طرفین به دلیل مشکلات اینترنت از این طرح رضایت ندارند.

وی میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان را ۹.۶ درصد اعلام کرد و گفت: این در حالی است که در برخی از بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تا نرخ مرگ و میر ۱۳ درصد را نیز داشتیم.

اعتصام‌پور با بیان اینکه توسعه تجهیزات برای درمان بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی استان اصفهان انجام شد، ادامه داد: در ابتدای همه گیری کرونا کلاً ۳ وایپب داشتیم که امروز به ۳۳ دستگاه رسیده، همچنین ۱۹ دستگاه ونتیلاتور به ۴۸ دستگاه رسید. در اوج مشکلات مالی دو دستگاه پمپ قلبی ریوی خریداری کردیم، درحالی که نه یارانه دولتی و نه کمک خیران را در این زمینه داشتیم.

بیمارستان شریعتی به دستگاه پی سی آر تجهیز می‌شود

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان در مورد تست پی سی آر در مراکز درمانی تحت پوشش مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان نیز گفت: در کل کشور در این زمینه مشکل وجود داشت، ولی با آزمایشگاه‌های خصوصی قرارداد بستیم تا مشکلی برای انجام تست پی سی آر نداشته باشیم، ضمن اینکه در چند هفته آینده یکی از مجهزترین دستگاه‌های پی سی آر در بیمارستان شریعتی مستقر خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه هر چند اقدامات زیادی برای توسعه مراکز درمانی برای خدمت به افراد تحت پوشش تأمین اجتماعی انجام شده اما هنوز جای کار زیادی وجود دارد، تصریح کرد: امکاناتی آورده‌ایم که باید زیرساخت‌های لازم برای استفاده آن فراهم باشد، مثل آنژیو قلب در بیمارستان شریعتی که تا ۵۰ درصد پیش رفته و به صورت موقت اتاق اختصاصی قرار داده‌ایم که پشتوانه آنژیو و یک سی سی یو باشد، اما اگر تکمیل شود می‌تواند خدمات قابل قبولی به بیماران ارائه کند.

کد خبر 5132355

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه تامین اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آمار کرونا بیمارستان شریعتی ویروس کرونا دهه فجر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان بوشهر شیراز کرمانشاه شهرستان کرج شهرکرد شیوع کرونا آلودگی هوا مشهد اردبیل درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاون درمان تأمین اجتماعی مراکز درمانی تحت پوشش بیمارستان شریعتی استان اصفهان اعتصام پور پی سی آر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۸۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی

معاون درمان سازمان تأمین‌ اجتماعی از پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی اظهار کرد: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته دوشنبه، سوم اردیبهشت، در مجموع ۲,۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قرارداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزئیات این پرداخت افزود: ۱,۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت و بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

اسلامی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت خواهد شد.

سازمان تأمین اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و پنج دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱ هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

کد خبر 747153

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی