Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی کرمان با تاکید بر فضای نامناسب کسب و کار در کشور و به ویژه استان کرمان گفت: در سازمان تامین اجتماعی صدور بخشنامه های خلاف قانون، موجب محدود شدن فضای کسب و کار کشور شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سیدمهدی طبیب زاده، در نشست با اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی افزود: از نمایندگان مجلس درخواست می شود با دعوت از رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور به کرمان، مسائل این حوزه را پیگیری کنند و در این رابطه اتاق کرمان بخشنامه هایی که معضلات بسیاری را ایجاد کرده احصا نموده و آماده ارائه گزارش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی بحث تفویض اختیار به استان ها را یکی از موارد بهبود فضای کسب و کار عنوان و بیان کرد: نمایندگان مردم بحث تفویض اختیار به دستگاه های مختلف استان به ویژه مجموعه های محیط زیست، راه و شهرسازی و سازمان صنعت، معدن و تجارت را به صورت جدی پیگیری کنند زیرا هنوز صدور مجوزها توسط این دستگاهها در تهران انجام می شود و برخی مواقع 11 ماه برای دریافت یک مجوز زمان می برد.

طبیب زاده، خاطرنشان کرد: اتاق کرمان در راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری و صدور مجوزها که تاکید رهبر معظم انقلاب بوده، اقدامات بسیاری در استان انجام داده و دفاتر پیشخوان دولت برای اجرای آن آموزش های لازم را دیده اند که امیدواریم بتوان بزودی آن را راه اندازی کرد. رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه تامین زیرساخت های استان از جمله برق، گاز و آب نیاز ضروری پروژه های توسعه کرمان در آینده خواهد بود، گفت: اجرای خط هفتم گاز کشور که از استان کرمان هم می گذرد باید سه سال پیش آغاز می شده که هنوز آغاز نشده و باید نسبت به آن توجه جدی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین برای حمایت قضایی از فعالان اقتصادی تاکید دیگر رهبر انقلاب، پیگیری مشکلات فعالان بخش خصوصی در ستاد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه هر هفته انجام می شود و اقدامات مهمی در این راستا انجام شده است. طبیب زاده، با بیان اینکه بهبود محیط کسب و کار کرمان دغدغه همه مدیران و سازمان ها شده است، افزود: تمامی فعالیت های دستگاه های مختلف پایش و پیشنهادهای لازم برای بهبود فضای کسب و کار به سازمان ها ارائه شده است.

 وی در بخش دیگری خواستار اصلاح قانون اتاق های بازرگانی و در نظر گرفتن نظر بخش خصوصی در آن شد و اظهار کرد: طرح اصلاح قانون معادن نیز تهیه و تقریر شده که به بخش خصوصی آسیب می رساند و اعتماد سرمایه گذاری بخش خصوصی در معدن را به صورت کلی از بین می برد. طبیب زاده، در ادامه به تشریح مزایای تولید کودهای فسفات به عنوان یک فرصت برای استان پرداخت و گفت: سرمایه‌گذار احداث کارخانه تولید کودهای فسفات با سرمایه گذاری 80 میلیون یورو در کرمان وجود دارد اما ممکن است این کارخانه در بندرعباس احداث شود در حالی که شهرهای سیرجان، رفسنجان و شهربابک پتانسیل احداث این کارخانه را دارند و باید این طرح در استان کرمان راه اندازی شود.

رئیس اتاق کرمان در بخش دیگری با بیان اینکه علاوه بر فضای کسب و کار، فضای آموزشی نیز در استان نامناسب است، عنوان کرد: سرانه فضای آموزشی در استان کرمان کمتر از متوسط کشور و در شهر کرمان حتی از این میزان نیز پایین تر است که در این زمینه اتاق کرمان با همکاری فعالان اقتصادی و موسسه خیریه مهر گیتی، قرار است  120 مدرسه را بسازد که بخشی از کار آغاز شده است. وی اظهار کرد: در سال گذشته 25 هزار نفر فرد شاغل در استان بیکار شده اند که عمده آنها در صنایع کوچک و متوسط مشغول به کار بوده اند که به همین دلیل باید حمایت از این صنایع در اولویت جدی فعالیت های استان باشد.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی کرمان نیز در ادامه این نشست گفت: رتبه فضای کسب و کار کشور در سال  2015 میلادی صد و سی ام جهان بوده و این رتبه در سال 2020 میلادی به  127 رسیده به این معنا که طی شش سال متوالی تقریبا تغییری نداشته است. عباس جبالبارزی افزود: برای اینکه ایران در سال 1404 به رتبه اول منطقه برسد باید در مورد 10 شاخص موثر در فضای کسب و کار 10 تصمیم اساسی اتخاذ و به مدت یک سال اجرا شود که بدون شک پس از این مدت رتبه ایران نیز مانند ترکیه به زیر 50 خواهد رسید.

وی نسبت به عدم اجرای ماده 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار در رابطه با نظرخواهی از بخش خصوصی برای تصمیم گیری و تصویب قانون اظهار کرد: در زمینه اصلاح قانون اتاق های بازرگانی، در نظر گرفتن تعرفه صادرات و یا ممنوعیت صادرات برای هر محصول تولیدی که هزینه های بسیاری را برای بخش خصوصی در پی دارد، باید نظر اتاق و بخش خصوصی در نظر گرفته شود.  وی ادامه داد: همانطور که بخش خصوصی باید تاوان اشتباه خود را پرداخت کند، باید قانونی باشدکه مدیر دولتی نیز در قبال هر تصمیم و بخشنامه نادرستی مسئول باشد.

در ادامه این نشست رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: 70  درصد پول کشور بین 200 شرکت توزیع می‌شود در حالی که 75 درصد اشتغال در بنگاه های کوچک و شهرک های صنعتی است. شهباز حسن‌پور، افزود: اتاق کرمان نهضت مدرسه سازی را در استان آغاز کرده و نمایندگان استان باید همراه اتاق باشند و در بحث صدور مجوزها و تامین زیرساخت ها کمک کنند. وی در رابطه با مشکلات حوزه تامین اجتماعی در استان نیز بیان کرد: 120هزار خانوار (در بازه سنی 18 تا 50 سال)  در استان کرمان فاقد هرگونه بیمه هستند که باید نهضتی برای حل مشکل این مردم و فرهنگ سازی استفاده از بیمه در استان آغاز شود.

همچنین در این نشست رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه بهبود فضای نامناسب کسب و کار استان باید در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: اتاق کرمان با پایش محیط کسب و کار و آسیب شناسی هر حوزه، مشکلات هر دستگاه را احصا کرده که درخواست می شود طی نامه هایی به نمایندگان مجلس، مدیران دستگاهها و استاندار کرمان ارسال شود. محمدرضا پورابراهیمی، افزود: قواعد بانکی و سایر قوانین در همه کشور یکسان است و استان کرمان در چنین شرایطی تقریبا رتبه آخر فضای کسب و کار را دارد که این زیبنده این خطه پرظرفیت نیست.

گفتنی است در این نشست جمعی از فعالان اقتصادی و نمایندگان مجلس به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود برای حل مشکلات بهبود فضای کسب و کار استان پرداختند.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تامین اجتماعی رئیس اتاق بازرگانی کرمان طبیب زاده محیط کسب و کار فضای کسب و کار تامین اجتماعی بخش خصوصی استان کرمان اتاق کرمان بهبود فضای طبیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ دکتر شکیب آزاد در پی شکایت شهروندان از تخلف مطب‌های بینایی سنجی مبنی بر مجبور کردن مراجعه کنندگان به خرید عینک فقط در مرکز بینایی سنجی خودشان افزود: طبق قوانین وزارت بهداشت هر شخص مختار است مرکز درمانی و خرید عینک خود را انتخاب نماید.

وی بیان کرد: مراجعه کنندگان در ازاء وجهی که به مراکز بینایی سنجی می‌پردازند، باید خدمت بگیرند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مردم این حق را دارند که شماره عینک را از بینایی سنج دریافت وبرای خرید عینک هر جایی که دوست داشتند بروند.

دکتر شکیب آزاد اضافه کرد: مردم می‌توانند شکایات خود را با سامانه تلفنی ۱۹۰ مطرح کنند، هر چند این سامانه دو هفته اییست که با اختلال روبه رو شده و مشکل در حال برطرف شدن است.

وی اظهار داشت: مردم همچنین می‌توانند به صورت حضوری به واحد نظارت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مراجعه تا شکایتشان پیگیری شود.

به گفته این مقام مسئول در همین خصوص جلسه‌ای با بینایی سنج‌ها برگزار و تذکراتی به آنها داده شده است.

دکتر شکیب آزاد افزود: بازرسینی در واحد نظارت بر درمان داریم که به صورت نا محسوس از واحد‌های بینایی سنجی نظارت می‌کنند.

بعد از تذکر شفاهی و مکتوب به واحد متخلف بینایی سنج، در صورت تکرار جریمه مالی و پلمپ محل فعالیت اتفاق می‌افتد.

دیگر خبرها

  • تصادف والدین و دختری خردسال در انتظار پدر و مادر 
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است
  • تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • امتناع تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها!
  • در صورت تعطیلی پنجشنبه‌ها نباید میزان دستمزد تغییر کند
  • افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ چه شد؟
  • شاخص فضای کسب‌وکار در استان بوشهر مناسب نیست
  • واردات کالاهای اساسی از طریق مرزنشینان و پیله وران محدود شد