Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوروش مودت چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: یکی از مشکلات عمده در آموزش آنلاین عدم دسترسی تعدادی از دانش آموزان به شبکه شاد به دلیل نداشتن تبلت و یا گوشی هوشمند است.

وی گفت: استانداری خوزستان به همراه آموزش و پرورش و خیران در این مدت یک ساله بعد از شیوع کرونا و استفاده از شبکه آموزشی آنلاین در تامین تبلت برای دانش اموزان نیازمند تلاش های بسیاری را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مودت افزود: خوزستان با وجود تمامی محرومیت ها فعالیت های خوبی را در بخش آموزش آنلاین داشته است و رتبه استان در بحث احراز دانش آموزان در شبکه شاد از چهار استان هم‌تراز و برابر به لحاظ جمعیت،  رتبه برتری  است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه استانداری و آموزش و پرورش به تنهایی نمی توانند در تامین تبلت و گوشی فعالیت کنند ادامه داد: در طرح هدایت وزارت آموزش و پرورش، هدف هر دانش آموز یک تبلت و یا یک گوشی همراه هوشمند ،دنبال می شود و این طرح تحت عنوان "هر دانش آموز یک تبلت و هر تبلت یک کلاس" نامگذاری شده است.

مودت ادامه داد: در این طرح از تمامی شرکت ها و دستگاه ها و خیران خواسته می شود که درخرید تبلت دانش اموزی همکاری کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان کرد: در این طرح دانش آموزان رتبه بندی شده اند و دانش آموزانی که فاقد پدر هستند و یا مادر سرپرست خانوار دارند در اولویت دریافت تبلت هستند.

وی ضمن درخواست از تمامی فرمانداری ها برای انجام این طرح افزود: با وجود مشکلاتی که کرونا برای مردم و کشور داشته است اما باعث شد که فناوری وارد آموزش و پرورش شود واز این فرصت به نفع سیستم آموزشی استفاده شود.

با شیوع ویروس کرونا و برگزاری آنلاین آموزش دانش آموزان دستگاه های و شرکت های مختلف و خیران پای کار آمدند تا برای دانش اموزان نیازمند تبلت و گوشی هوشمند تهیه کنند تا از تحصیل خود بازنمانند.

استانداری خوزستان در مرحله اول تعهد تامین ۳هزار تبلت را تقبل کرد که ۲ هزار تبلت تامین شده است و درمرحله دوم نیز استاندار خوزستان تامین ۲۵ هزار تبلت را با همکاری دستگاه ها و خیران عنوان کرده است.

شرکت پتروشیمی ماهشهر ۲ هزار تبلت را تامین و توزیع کرد و دفتر معاونت مناطق محروم ریاست جمهوری نیز تامین پنج هزار تبلت را برای شهرستان های آبادان و خرمشهر تقبل کرده است.

خیران نیز در این مسیر همکاری های زیادی را داشته اند با این وجود طبق اعلام آموزش و پرورش استان هنوز بالغ بر ۱۳ هزار دانش آموز در استان نیازمند تبلت هستند.

جمعیت دانش آموزی خوزستان یک میلیون و ۱۳۰ هزار نفر است که طبق اعلام آموزش و پرورش استان بیش از ۸۵ درصد این جمعیت به شبکه شاد دسترسی دارند.

برچسب‌ها مدارس استانداری خوزستان اختصاصی ایرنا دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس استانداری خوزستان اختصاصی ایرنا مدارس استانداری خوزستان اختصاصی ایرنا دانش آموزان اخبار کنکور آموزش و پرورش استان استانداری خوزستان هزار تبلت دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد

حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و  سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان
  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی