Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجت‌الاسلام امیرقلی جعفری در کمیته اشتغال، بیکاری را مهمترین معضل چهارمحال و بختیاری و شهرستان بروجن برشمرد و افزود: این استان با نرخ بالای بیکاری مواجه است و نیازمند تقویت طرح‌های حمایتی و تسهیلات اشتغالزایی است.

او ادامه داد: با وجود ظرفیت‌های قابل توجه به ویژه در بخش گردشگری، فرصت‌های شغلی اندکی در شهرستان بروجن ایجاد شده است که برخی کارشناسان علت این موضوع را ضعیف بودن فرهنگ کارآفرینی می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

بهره برداری از هشت طرح کشاورزی در فارسان

جعفری با اشاره به سفر اخیر هیاتی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رسیدگی به امور اقتصادی و اشتغالزایی شهرستان بروجن، اظهار داشت: به همین منظور سه روستا در بخش‌های گندمان، بلداجی و مرکزی و شهر نقنه که کمتر ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد انتخاب شده تا بتوان با اجرای طرح‌های اشتغالزایی و رفع بیکاری در این مناطق به الگوی موفقی برای مهار نرخ بیکاری در دیگر مناطق استان تبدیل شود.

نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نبود فرصت‌های شغلی در چهارمحال و بختیاری منجر به مهاجرت مردم به دیگر استان‌های کشور شده است گفت: در حال حاضر بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون هم‌استانی مقیم در استان اصفهان ساکن هستند.

انتهای پیام/خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال زایی بیکاری جوانان شهرستان بروجن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۸۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۲ میلیون و ۸۸۵ هزار لیتر سوخت در روستا‌های لرستان توزیع شد

غلامعلی فتحی با اشاره به اینکه این میزان سوخت شامل بنزین، نفت، گازوییل، روغن، گاز طبیعی و مایع بود، اظهار کرد: تا پیش از گازرسانی به روستا‌های استان حدود ۴۰۰ فروشندگی سوخت در مناطق مختلف روستایی برای تحویل نفت سفید به روستاییان فعال بود، اما با گاز رسانی به این مناطق اکنون تعداد آنها به زیر ۱۰۰ واحد رسیده است.

وی بیان کرد: همچنین تا پیش از سال ۹۲ که هنوز روستا‌های لرستان گازرسانی نشده بود، سالانه بیش از ۱۴۰ میلیون لیتر نفت سفید در این مناطق توزیع می‌شد، اما این آمار در سه سال پیش به ۱۰ میلیون لیتر کاهش یافته است.

فتحی همچنین با اشاره به توزیع انواع نهاده‌های دامی توسط اتحادیه‌ها و تشکل‌های تحت پوشش شبکه تعاون روستایی استان بیان کرد: این اتحادیه‌ها پارسال ۱۱۰ هزار تن انواع نهاده‌های دامی میان روستاییان استان توزیع کردند.

به گفته مدیر تعاون روستایی لرستان پارسال حدود ۶ هزار و ۷۰۰ تن انواع کود‌های شیمیایی (آلی، زیستی و ریز مغذی) بین کشاورزان استان توزیع شده است.

وی ادامه داد: همچنین سه هزار و ۲۲۳ تن انواع بذور اصلاح شده تولید و فرآوری و در میان کشاورزان توزیع شده که نسبت به برنامه تعیین شده در ابتدای سال ۱۶۱ درصد رشد داشته است.

فتحی تصریح کرد: همچنین ۱۱ هزار و ۷۹۱ کیلوگرم انواع سموم شیمیایی بین کشاورزان توزیع شده نسبت به سال ماقبل ۱۲۹ درصد رشد داشته است همچنین ۳۴ هزار تن آرد خانه پزی توزیع و ۴۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از کشاورزان استان خریداری شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تحقق بیش از ۸۰ درصد از برنامه‌های اشتغال تبصره ۱۸ مددجویان
  • باج جدید پاشینیان به علی‌اف: ۴ روستای منطقه «قزاق» به آذربایجان واگذار شد
  • ۵۲ میلیون و ۸۸۵ هزار لیتر سوخت در روستا‌های لرستان توزیع شد
  • محمدیه به شهر بدون دخانیات تبدیل می‌شود
  • سیلاب جان ۲ نیکشهری را گرفت
  • حمایت وزارت علوم از تبدیل دانش به فناوری بدون وقفه ادامه دارد
  • برگزاری جشن گلریزان در بروجن
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • تخصیص ۵۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در اردستان
  • وقتی آسیابان‌های تهران بیکار شدند